Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 12. tammikuuta 2009

Lankapirtin toinen vuosi alkoi

Arvoisat Lankapirtin lukijat, erityisesti blogin 1-vuotisen taipaleen merkeissä järjestettyyn arvontaan osallistuneet, hyvät ystävät! Minulla on ilo ja kunnia julistaa arvonnan voittaja. Hän on Irina blogista Yksi kaikkien ja kaikki yhden langoissa! Onneksi olkoon Irina! Kuulethan yleisön raikuvat ablodit! Palkinnoksi tulet saamaan jotain käsityöaiheista, sen tarkempaa tietoa ei ole minullakaan vielä. Ilmoittelethan nimi- ja osoitetietosi s-postiini (osoite tuossa oikealla esittelyn lopussa).
Arvontaan osallistui 55 lukijaa. Kommentteja oli yhteensä 57, mutta niissä oli kahdelta henkilöltä kaksi kommenttia, joten he osallistuivat vain ensimmäisen kommenttinsa järjestysnumerolla. Onnettarena toimi Matleenan vasen käsi, kun ei muita henkilöitä ollut paikalla.

Osallistujilta pyysin ehdotuksia, mitä minä voisin tällä käsityörintamalla tehdä. Niitä tulikin monenlaisia, kiitos niistä kaikista! Ehdotettiin mm. tiskirättiä, lapasia ja sukkia, liinoja, erilaisia huiveja, neulepuseroita ja -takkeja ihmisille tai koirille, torkkupeittoa jämälangoista. Niin ja Nna ehdotti neulomaan jotain englanninkielisellä ohjeella.


Toteutukseen näistä pääsee ainakin pitsihuivi ihan lähiaikoina, kun osallistun Kevätpäiväntasausyllätyshuivi-kampanjaan. Tiskirättejä olen tehnytkin vasta, mutta aion tehdä lisääkin lähiaikoina. Erilaisia lapasia ja sukkia teen todennäköisesti jatkossakin . Pitsiliina kutomalla (tai virkkamallakin) houkuttaa, samoin joku neule itselle. Ehkä neulon jotain englanninkieliselläkin ohjeella (yksi ohje printattuna odottaa suomennosta). Koiran villapaitaa tuskin aivan lähiaikoina teen, mutta vannomaan en mene. Olen nimittäin oppinut kantapään kautta, että jos sanon "en koskaan tee sitä", niin pianpa huomaankin olevani tekemässä juuri sitä. Ei sillä, että aliarvioisin koirien vaatteita, mutta kun lähipiirissä ei ole yhtään koiraa, joka tarvitsisi vaatteita.


On ollut antoisaa ja riemukastakin tämä kulunut vuosi täällä Bologistaniassa. On ollut ilo tutustua moniin bloggaajiin täällä, joitakin täällä tutuksi tulleista olen tavannut oikeassakin elämässä. Voinpa sanoa saaneeni ystäviäkin täältä. Itse olen viihtynyt hyvin täällä, joskus ehkä liiankin hyvin. ;D
Iloiten olen seurannut Lankapirtin helmikuussa 2008 asennettua kävijälaskuria, miten sen lukema kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Tänään klo 15.08 se näytti lukua 20 930, mikä on minusta huikea luku, sellaista en ole osannut odottaa missään unelmissanikaan. Siitä kiitos kuuluu kaikille teille, jotka vierailette vakituisesti tai satunnaisesti täällä katselemassa minun tekemisiäni ja lukemassa jaarituksiani. Kiitos ihanat ihmiset! Ilman teitä tämä bloggaaminen ei olisi näin kivaa. Erityisesti kommentoijat tuovat iloa tähän touhuun.

Toivottavasti viihdytte täällä Lankapirtissä toisenakin vuotena, tervetuloa uudelleen!

10 kommenttia:

 1. Jään odottelemaan mitä valmistuukaan seuraavaksi.

  VastaaPoista
 2. Onnea jatkossakin ja suurta kävijä määrää. :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Onnea Irinalle arpajaisvoitosta.
  Ja rutkasti ONNEA 1-vuotiaalle blogillesi! Mun kone reistailee jatkuvasti, mutta onneksi näin juhlapäivänä pääsin taas kirjoitteleen. Vielä kerran ONNEA, ONNEA, ONNEA! :D <3

  VastaaPoista
 4. Nyyh, en voittanutkaan:( ...vaan eipä ihme kun oli niin paljon osallistujia ja paljon kävijöitä:)
  Ja tulee olemaan jatkossakin!

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea yksivuotiaalle blogillesi ja tietysti myös Irinalle.
  Paljastatko meillekin mitä Irina tulee saamaan?

  VastaaPoista
 6. Ei voi olla totta!Tuntuupa ihanalta olla Onnettaren suosikki!Sanoo hän, joka rakastaa yllätyksiä!
  Kiva päätös sateiselle ja pimeälle päivälle!
  Onnea jatkossakin!
  Ison isot kiitokset:o),(myös Marleenalle onnitteluista!)

  VastaaPoista
 7. Onnea Irina!
  Kyllä täällä kelpaa käydä visiitillä päivittäin, kun aina jotain kivaa löytyy :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kannustuksesta ja onnitteluista!

  VastaaPoista
 9. Onnea 1-vuotiaalle ja onnea myös Irinalle!

  Tulin vastavierailemaan ja luen paremmalla ajalla tarkemmin. Kuva ei valitettavasti ole oma, vaan se on suoraan bluen blogipohjista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.