Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Karkkia, karkkia

Monenlaista meemiä on taas kiertämässä täällä Blogistaniassa, yksi niistä on tämä karkkimeemi, johon Tiina haastoi minut. Ja minä otin haasteen vastaan. Vieläpä oikein tosissani! *Virn!*


1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi…


Ennen kuin saatoin vastata meemin kysymyksiin, piti minun tutustua irtokarkkeihin. En ole oikeastaan koskaan niitä syönyt enkä itselle ostanut. Yleensäkään en ole viime aikoina syönyt juurikaan karamellejä. No suklaata vähän, niin ja Marianneja en voi kyllä ohittaa, mutta niitä on onneksi harvoin tarjolla ja itse en osta. Ainoat karkit, joita ostan ja syönkin aina silloin tällöin muutaman, ovat Läkerol Dentsit, ne xylitolipastillit. Mutta nehän ovatkin melkein lääkkeitä, vai...


Siis ensin piti tutustua irtokarkkeihin, edes muutamiin niistä lukemattomista.Nämä karamellit valittiin ulkonäkönsä perusteella testiin mukaan.


Nämä sitten maistuivat suussani parhaimmilta näistä testatuista. Suklaa eri muodoissa näyttää olevan voitolla.Tässä vielä kuva noista Dentseistä, joita minulta aina löytyy. Mariannesta, joka siis on oikeastaan mielestäni karamellien ykkönen, ei minulla nyt ole kuvaa, mutta uskon kaikkien sen tuntevan.


Ja sitten haastetta pitäisi jatkaa. Harkittuani asiaa päätin, etten haasta ketään nimeltä vaan haastan kaikki Lankapirtin vierailijat ja toivon mahdollisimman monen ryhtyvän tähän leikkiin. Tässähän on hyvä (teko)syy ostaa irtokarkkeja! ;D

9 kommenttia:

 1. Tämä on vähän "vaarallinen" juttu sillä, suklaata on tullut syötyä jo vähän liikaakin. Mutta pitää katsoa mitä kaupasta huomenna tarttuu mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää sunnuntai-iltaa sinulle ja kiitos kannustuksesta. :)

  VastaaPoista
 3. Marjo: Se on vielä sitä aikaa vuodesta, että tahtoo tosiaan tulla liikaa suklaata. Mutta palataan taas pian arkeen, jooko! ;D

  Tiina: Kiitos kiitoksista ja hyvää iltaa sinullekin! :)

  VastaaPoista
 4. Heh, hauska juttu siksi, että sinun piti ihan varta vasten ensin testata erilaiset irtokarkit. ;) Minulla vähän sama juttu, että allergioitteni vuoksi irtokarkkilaareista ei tahdo oikein löytyä mitään sopivaa, tai sitten en tykkää monistakaan karkeista ollenkaan, vaikka voisinkin niitä syödä. Herkullisen näköisiä nuo sinun valitsemasi; taisin tunnistaa yhden, jota voisin itsekin syödä ja tykkään. :)

  VastaaPoista
 5. Mä voin osallistua tähän sitten, kun Mies rahtaa taas irtokarkkeja kotiin. Se ei vaan osaa ottaa vuokraamosta pelkkää leffaa. :) Mutta tähän hätään voinen osallistua tähän vanhalla irtsariaiheisella blogitekstillä? :)

  VastaaPoista
 6. Lisäys edelliseen: tekstiin pääsee siis klikkaamalla edellisen kommentin navettakissaa. :)

  VastaaPoista
 7. Mari: Meitä on monenlaisia karkinsyöjiä ja -valitsijoita, mutta varmaan jokaiselle löytyy jotain. :)

  Navettakissa: Suu makeana jään odottelemaan sinun karkkitestiäsi! ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentistasi!
  Otan osaa karkkimeemiin...

  VastaaPoista
 9. Malli45: Kiva, kun aloit sinäkin leikkiin! Jään odottamaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.