Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Yllätyshuivia tekemään

Edit: Kävin lisäämässä nuo kuvat!

Tänään on Lankapirtissä saavutettu 20000:n kävijän raja kävijälaskurin mukaan. Laskuri on ollut helmikuulta saakka. Olen oikein otettu tästä suosiosta, Kiitos teille kaikille ihanille kävijöille, jotka olette tämän lukeman tehneet mahdolliseksi. Lukemaa juhlitaan yhdessä 1-vuotissynttäreiden kanssa arpajaisilla (rullaa alas päin postaukseen 5.1.). Käyhän osallistumassa, jos et vielä ole käynyt!Lähdin mukaan tähän tempaukseen Kevätpäiväntasausyllätyshuivi. Aiemmin en olekaan ollut tällaisessa yllätyshuivin teossa mukana, mutta nyt sopii hyvin. Olikin nimittäin tarkoitus kutoa tässä kevään aikana huivi tai ehkä parikin. Nyt ei siis tarvitse miettiä ainakaan ensimmäiseen huiviin, minkä monista ihanista malleista valitsisi. Sopivaa lankaa pitää ruveta etsiskelemään, että pääsee tositoimiin.


Myssynteko on edelleen kesken, ei ole juuri edennyt tänään. Mieheni alkoi remontti-reiskaksi ja tapetoimaan makuuhuonettamme. Arvaapas kuka siinä on sitten kipparoinut hanslankarina. ;D Homma jatkuu ties kuinka monta päivää, jos jatketaan saman tien vierashuoneeseenkin, kun sinnekin on tapetit ostettu jo kesällä.


Postaus on kuvaton, kun Blogger ei sisäisen virheen (mikä se lieneekään) takia voi nyt ladata kuvia, mutta lisään myöhemmin.

7 kommenttia:

 1. Minäkin meinasin osallistua tuohon huivinneulontaan, kun en ole aikaisemmin mihinkään muuhun ole itseäni ängennyt. Langanetsintään tästä on kai lähdettävä.
  Kyllä tuo heijastintupsu varmaan asiansa ajaa.

  VastaaPoista
 2. Lohduttavaa lukea, ettei siellä bloggerissakaan aina kaikki toimi niin kuin pitäisi. :D Onko tuon yllätyshuivin tarkoituksena neuloa huivi, jonka kuvio paljastuu vasta pikkuhiljaa?

  VastaaPoista
 3. Postauksesi sai minutkin innostumaan tapetoinnista, ihana saada uudet paperit seinille. Mutta meillä tuohon hommaan ei taida innostua kuin minä. Isompaa remppaa odotellessa, katselen vain tapettikirjoja.
  Itsekkin mietin osallistumista huiviryhmään.

  VastaaPoista
 4. Pirena: Kiva kun aloit sinäkin huivintekoon!

  Nna: Ei se Bloggerkaan täydellinen ole, mikäpä se olisi, mutta hyvin sen kanssa yleensä toimeen tullaan. Juuri noin olen ymmärtänyt tämän yllätyshuivijutun (ensi kertaa olen mukana).

  TeSa: Minulla itsellä ei taitaisi tapetointi onnistua. Tai ainakin tulos saattaisi olla melkoinen näky! ;D
  Vielä ehdit huiviryhmään, ala toki!

  VastaaPoista
 5. Olen myös huivinteossa mukana. :)

  Ihanaa sitten, kun saatte uudet tapetit seinälle. :)

  VastaaPoista
 6. Nuo heijastin tupsut on hyvä idea, töytyykin tehdä lapsen-lapsille. Mukava lukea näitä sinun sivuja. Poikkean toistekin. Hyvää vuodenjatkoa.

  VastaaPoista
 7. Tupuna: Taas touhutaan yhdessä! :) Tapetointi jatkuu vielä huomenna.

  Karjalan kurtturuusu: Kiva kun kävit ja tulet toistekin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.