Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Näitä vain

Pikaisesti taas esittelen viime päivinä käsissäni valmistuneet tuotokset. Fufoilu kun ei oikein luonnu, niin näitä pieniä töitä on pakko tehdä välissä. Olen nimittäin päättänyt, etten mitään isompaa aloita niin kauan kuin kun fufoilu jatkuu. No saa nähdä miten muorin käy, pyörtääkö pyhät päätöksensä vielä. ;DSiis tiskirättejä on taas valmistunut. Näistä yksi on esitelty jo aiemminkin.Little Shells-liina lankana Anchor Magicline, jota kului 25 g. Neuleohje löytyy täältä.


Ja Ananas-liina samasta langasta, kerän lopun käytin tähän. Ohjehan on Ullasta. Tykkään tämän langan väreistä, jotka eivät tallentuneet kuviini aivan oikeina. Kuvittele hiukan punaisemmaksi, niin väri saattaa silloin olla lähellä todellista.Kolmas ennen esittelemättömistä on tuo vasemman puoleinen Sydän-rätti. Kun sain tuon ensimmäisen (oikealla) tehtyä oikein ohjeen mukaan, niin sittenpä piti tehdä oma kokeilu ohjeesta. Huomannet eron selittelyittäkin. Lankana molemmissa sama Novitan Bambu ja ohjehan löytyy täältä.


Nyt on käsityönä tyttären pyynnöstä virkattu kesälaukku ja ompeluhommia, joista kerron sitten joskus myöhemmin. Vieraitakin on tulossa huomenna, joten ufot saavat odottaa kaapissa vielä. Mutta kyllä minä ne vielä kaivan esille ennen kesäkuun loppua, jospa saisin jotain vielä valmiiksikin ennen fufoilun päättymistä.Hyvää helatorstaita kaikille!


16 kommenttia:

 1. Siinäpä on rätti poikineen. Kivoja kaikki:)

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköisiä rättejä,varsinkin nuo sydän-kuvioiset! Älähän vielä luovuta niiden ufojen kanssa! Minäkin sain takakappaleen tehtyä siihen ufojen ufooni. Enää ei olis kuin hihat ja kokoaminen! Periksi ei anneta!
  Hyvää helatorstaita sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Ihania liinoja:-) Rasitteeko noilla pyyhkiä?;-)

  Hyvää helatorstaita myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää helatorstaita!

  Kauniita sydänaiheiset tiskirätit. :)

  VastaaPoista
 5. Minä jo puhun keittiöliinoista tai -pyyhkeistä (en räteistä),kun värkkään koko ajan omasta mielestäni niin sieviä lappusia. Kuume ei taida hellittää, kun menin ja hankin ihan uuttakin lankaa että saan sävy-sävyyn lahjussettejä.
  Kauniita ovat sinunkin työsi - minusta tuo ensin tekemäsi sydänpyyhe on parempi kuin ohjeen mukainen. Kuvio erottuu selvemmin ainakin kuvassa.

  VastaaPoista
 6. Kivoja rättejä olet taas tehnyt. :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita pöydänpyyhkijöitä!
  Taidan hiukan matkia sinua, sillä mietin juuri kihlalahjaa, joten eikö sydänkuvioinen pyyhin ole oikein sopiva...

  VastaaPoista
 8. MarjutJ, Tupuna, Päivikki, Mari ja Nna: Kiitos! ;)

  Irina: En aio luovuttaa ufojen teosta, vaikka se takelteleekin. Jos en saa kesäkuun loppuun mennessä valmiiksi, niin jatkan "omalla ajalla". ;D Olisin alkanut näitä tekemään valmiiksi vaikka ei olis tätä fufoilua tullutkaan. No totuuden nimissä on myönnettävä, että olis se aloitus saattanut venähtää vähän pidemmäälle ilman tätä. Mutta periksi ei anneta! ;D

  Mutta sehän on hieno juttu, tuo sinun edistyminen sen puseron kanssa! ;) Hyvä sinä!!!

  Villa LAnkala: Kun on aikansa ensin ihaillut rättiään, niin sitten aletaan pyyhkimään! ;D Ja näillä on muuten pöytien pyyhkiminen paljon mukavampaa kuin sellaisella ostoisella.

  Pirle: Minäkään en aluksi oikein osannut sanoa tiskirätiksi, kun olen oppinut että pöytäluutulla pöydät pyyhitään, mutta nyt sujuu jo vaivatta! ;D Kyllä nämä lappuset on sieviä minustakin ja paljon on mukavampi pyyhkiä pöytä näin sievällä. ;)

  Neili: Sydänkuvioinen on minustakin oikein sopiva kihlaparille! ;)

  VastaaPoista
 9. Tuo ananas näyttää niin kauniilta ja imevältä, että pitäis miunkin edes yksi sellainen neuloa. On vaan noita vanhoja pv-lankoja, mutta kyllä sieltäkin iloisenvärisiä löytyy. Kauniitahan sun rätit on järjestään.

  VastaaPoista
 10. Pirena: Ananas-rätti on mukava tehdä ja mukava käyttää, minulle ehkä mieluisin rätin malli. Joten suosittelen sen tekoa niin uusista kuin vanhoistakin langoista. ;)

  VastaaPoista
 11. Mukavan näköisiä tiskirättejä olet tehnyt. Minä teen aina välityönä myös rätin, siinä samalla voi suunnitella seuraavaa työtä. Ananas on kans suosikkini. Tosin en raaski niitä itse käyttää, vaan annan pois. Korinpohjakuvio sopii mun keittiöön paremmin.

  VastaaPoista
 12. Katariina: Onneksi tiskirätteihin on malleja valita asti, että voi tehdä monenalaisia. Vaihteluhan virkistää, mikäli vanhaan sanontaan on uskominen! ;)

  VastaaPoista
 13. Sinulle olisi haaste blogissani.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.