Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 13. toukokuuta 2010

Kesä tuliPiti tulla tännekin kehumaan, kuinka meillä on ollut ihana kesäinen päivä! Varmaan on muuallakin Suomessa saatu nauttia tällaisesta päivästä. Ainakin niin toivon. Iltapäivällä täällä oli koko päivän varjossa olleessa mittarissa +23 ja T-paitakin oli liikaa.Terassilla on virkkaamisen lisäksi syöty ja kahvisteltu. Käytännössä asuttu koko päivä siellä. Mukava leppeä tuuli on puhallellut. Lintujen laulua kuunneltu.

Ja muutenkin lintuja seurailtu. Pari pönttöä on tarjolla terassin puoleisessa päässä ja molempia ovat kirjosiepot havittelemassa.Toiseen jo vietiin pesätarvikkeitakin.
Västäräkki etsiskelee nurmikolta syötävää ja nappaakin jonkun madon tai toukan.
Voiko ihanammin helatorstaita viettää! Käen kukunnan jos vielä illalla kuulen, niin päivä on täydellinen.

16 kommenttia:

 1. On sulla ollut ihna päivä, ei silti niin mullakin. Täällä +24.

  VastaaPoista
 2. Kesä on tullut tännekin. Ei ehkä ole ollut aivan noin lämmintä, onneksi. Mutta ulkona sitä on tullut vietettyä liki koko päivä erilaisissa ulkotöissä

  VastaaPoista
 3. Lämmintä on meilläkin, nyt 19,5.
  Eilen Jouppilavuoren lenkillä odottelimme käen kukuntaa, mutta kuului musiikkia, joka tuli läheiseltä jalkapallokentältä!

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja lämmin päivä täälläkin. Istuimme keinussa katselemassa koivujen ja pensaiden lehtien puhkeamista. Talitiainen ja kirjosieppo laulavat kilpaa ja leppälintu lurittelee kauempana. Juuri nyt salamat halkoo mustaa taivasta.
  Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihanan kesäistä.
  Toivotaan koko viikonlopuksi samanlaista. ;D

  VastaaPoista
 6. Oikein, aurinko kutsui - vaati pihalle. Onneksi ei vielä ollut itikoita... Kehruussa meni minulla koko päivä, välillä piti "jäähtyä" sisällä :)

  VastaaPoista
 7. Oikein, aurinko kutsui - vaati pihalle. Onneksi ei ole vielä itikoita... Minulla meni kehruussa koko päivä; välillä piti "jäähtyä" sisällä ;)

  VastaaPoista
 8. Tuli kommentti kahteen kertaan kun tuli ilmoitus, ettei viestiä voida toimittaa - joku hämminki siis.

  VastaaPoista
 9. Heleä oli helatorstai täälläkin!
  Mukavia nuo lintujen kevätpuuhat, kyllä niiden sirkutus on mitä parhainta musiikkia korville:)

  VastaaPoista
 10. Tällaiset päivät korvaavat pitkät ja kylmät talvikuukaudet. Pihalla tuli jopa liian kuuma olo, ja piti mennä varjoon.

  VastaaPoista
 11. Ihanaa sinnekin on tullut kesa.:) Taallakin aurinko paistaa heti nain aamusta pilvettomalta taivaalta. Lahdemme kohta bussilla 450 metrin korkeuteen Mijasin valkoiseen kaupunkiin. Mukavaa viikonloppua! t. Seijasisko

  VastaaPoista
 12. Hienoja lintukuvia! Meillä on näköjään samat naapurit - kirjosieppo rakentaa pesää meidänkin pönttöön.

  Ihanaa kun aurinko paistaa, mutta tää 26 astetta on vähän liikaa...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Ah, tätä kevättä! Täällä oli tänään +27 astetta varjossa! neuloin ulkona. Ihanaa.
  Kivan näkönen virkkaus siulla tulossa.

  VastaaPoista
 14. Heiii Matleena! Siis nyt harmittaa! Koska en bloggaillut, en myöskään lukenut muiden blogeja ja multa meni sytomyssyt ihan ohi!!!! Siis aivan mahtava juttu, mä olen aivan hengästynyt, mulla ei riitä sanat kuvaamaan, miten upean kampanjan olette ideoineet! Olet IHANA! =)

  Upeita käsitöitä olet tehnyt! Tulee ihan inspiroitunut olo! =)

  VastaaPoista
 15. PS. Tajusin just, että tottakai sytomyssyjä voi vieläkin tehdä. Kesälomalla sytoilen sit minäkin, kivaa tehdä käsitöitä, jotka voi oikeasti päätyä käyttöön! Hihii, nyt jo sormet syyhyää!!! =)

  VastaaPoista
 16. Tiitsa, - H -, Malli45, Heleena, Marleena, Pirle, Eila, Juuli, Susu ja Päivikki: On tosi ihania kesäpäiviä saatu lisääkin tuon helatorstain jälkeen! Olen todellla nauttinut näistä päivistä. :)

  Seijasisko: Mukava kuulla, että teitäkin sää suosii. Hyvää loppulomaa! :)

  Navettakissa: Juu hyvin ehtii myssyilemään vieläkin! Ja vaikka paikoin varsinainen kampanja-aika on päättynyt, sairaalat ottavat myssyjä vastaan. Kiva kun saadaan sinutkin myssytalkoisiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.