Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Hyvänen aika, mikä määrä myssyjäEdit 1. tuolla lopussa!
Edit 2. ennen kuvaa!


"Hyvänen aika, mikä määrä!

Ihmiset välittävät sittenkin, iloitsi Taysin hoitohenkilökunta hämmentyneenä. Pirkanmaalaiset taiteilivat kevään aikana hurjat 2 424 myssyä syöpätautien poliklinikalle."


Noin alkaa Aamulehden juttu TAYS:n sytomyssykeräyksestä ja täällä voit käydä lukemassa koko jutun. Teija ja muut puuhanaiset ovat tehneet hienon työn, aivan täällä ilosta kyynelehdin juttua lukiessani. Ja keräys muuten jatkuu vielä sielläkin ja myssyjen toimitusosoitteet löytyvät tuon jutun lopusta.

Edit 2 klo 20.15: Teija ilmoitti kommentissaan, että myssyjä on 2427 (Aamulehdessä oli siis pikku virhe)Tämän ruusun haluan ojentaa kaikille TAYS:n mahtavan myssymäärän kartuttamiseen tavalla tai toisella osallituneille: myssyjen tekijöille, puuhanaisille, lankojen lahjoittajille, keräyspisteisiin, kampanjasta tiedottaneille... Olette kaikki ruusun ansainneet!

Olen seuraillut jonkin verran koko maan myssyjen yhteismäärää ja voin kertoa, että se on tällä hetkellä ainakin 8120 myssyä. Yritän ehtiä tarkistamaan tuon luvun lähiaikoina, koska luulen, että jotain minulla tuosta puuttuu. Ja kerron sitten täälläkin tarkistetun luvun.


Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!


Edit klo 14.50: Tämäkin kannattaa käydä lukemassa! Kolumnissa kerrotaan Hyvän mielen myssyistä.

15 kommenttia:

 1. Hurja määrä kyllä! :) Ja ajatella, että kaikki lähti vain kahden naisen ideasta, että jos sata myssyä saisi Oysiin... ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ruususta, kiitos.
  Minunkin mmuutama myssy on tuossa määrässä.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 3. Mari: Sanos muuta! :) Kun asiaa alkaa miettiä, niin tuntuu ihmeelliseltä, että on saanut aikaan tällaisen myssyvyöryn. ;)

  TeSa: ;) Hyvää sunnuntaita sinnekin! :)

  VastaaPoista
 4. Aamulehdessä oli muuten vähän luvussa heittoa, se oli 2427kpl, kiitos ruususta. Tehän tässä ne ruusut myöskin olette ansainneet... Kiitos että olemme saaneet olla mukana kaikki toivottamassa hyvää mieltä.

  VastaaPoista
 5. Oi oi miten oli taas mukavaa luettavaa. Kyllä ne ruusut, iso iso sylillinen, kuuluvat teille kahdelle.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Kiva kun pidät kirjaa tuosta kokonaissaldosta!

  VastaaPoista
 7. Aivan mieletön määrä myssyjä. Kyllä naisissa on voimaa ja halua ilahduttaa muita. Hienoa.

  VastaaPoista
 8. Teija: Mehän saimmekin ruusut ihan oikeastikin silloin luovutustilaisuudessa ja kiitoksina moneen kertaan monilta ihmisiltä! :) Ja sinulle kiitos, kun aloit puuhanaiseksi ja tuotit siten meillekin suurta iloa.

  KristiinaS: Kiitos sinullekin ruusuista! :)

  Pirle: On tosi upeaa! :)

  Seijasisko: Joo on mukava tietää kokonaismäärä edes noin suurin piirtein! ;)

  Marle: On totta, että naisissa on voimaa ja ilahduttaa muita, ja ihana, kun on tämä netti, jonka välityksellä hyvä sanoma kiirii kauas ja monille ihmisille! :)

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Mahtava määrä, piti lukea oikein kahteen kertaan, että hidas hämäläinen ymmärsi.
  Meillä mekkoprojektit lisääntyy ja hauskahan niitä on tehdä. Tajusin (se hidas hämäläinen), että itselle ei ole mietitty edes vaatetta... Meillä ei kotona juhlita, mutta on Jälkeläisen valmistuminen (ei halunnut juhlia, pidetään jossain vaiheessa kuitenkin pienet kekkerit) on lauantaina ja sitten on yo-juhlat, jonka sankarille sain kunnian tehdä juhlamekon. Ja sitten vielä toiseksi nuorin pääsee ala-asteelta ja hänelle ja parhaalle ystävälleen tein vähän hienommat mekot. Ilmat nyt sitten on jännityksen kohde, kun ei ainakaan kaatamalla sataisi.
  Kaunista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Mahtava saavutus ! Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 12. Onpa valtava määrä myssyjä!

  VastaaPoista
 13. Upeita uutisia! Hyvä te ja teidän kampanja!

  VastaaPoista
 14. Mammutti: Teillähän onkin siellä monenmoista juhlaa ja monta juhlijaa! On siinä kone saanut surista niin ettei ihme, jos itsesi unohditkin! ;) Toivottavasti sää suosi! Meillä on ollut tänään kyllä aurinkoista, mutta kovin kylmää ja tuulista.

  Sude: Todella mahtava myssysaalis! :)

  Marjut: Niin on! :)

  Omppumato: Kerrassaan upeita uutisia! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.