Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 6. toukokuuta 2010

Nettilinkkejä lehti- ja TV-juttuihin

Edit klo 17.27 Forum24 osioon

Ensimmäiseksi haluan kiittää teitä kaikkia ihania ihmisiä, jotka olette niin monin eri tavoin osoittaneet arvostavanne tätä Seijasiskon ja minun uurastusta sytomyssykampanjan eteen. Olemme saaneet paljon mukavia kommentteja, kannustusta, kiitosta ja jopa lahjojakin. Ja ennen kaikkea tuo huikea myssymäärä oli suuri palkinto meille. Ja sen tekoon on niin moni ihminen osallistunut. On ollut ihanaa tehdä tämä teidän kanssanne! Lämmin kiitokseni ja halaus teille kaikille!

Tämän Albert Schweizerin lauseen Sinun tulee antaa aikaasi kanssaihmisillesi. Vaikka se olisi miten pientä, tee jotain muiden puolesta - jotain mistä et saa palkkaa vaan etuoikeuden tehdä se löysin sattumalta jostakin kuluneen kevään aikana ja siinä on minusta hienosti kiteytettynä tämänkin kampanjan ajatus. Meillä on etuoikeus tehdä tämä pieni teko sairaille kanssaihmisillemme.Kuten edellisessä postauksessani kerroinkin, myssyjen luovutustilaisuudessa oli mukana toimittajat TV2:sta ja paikallisesta Forum24-lehdestä. Nyt jutut ovat tulleet jo ulos, moni on varmaan ehtinyt nähdäkin ne. Halutessasi voit nähdä ne vielä netissäkin ja halukkaille laitan tähän linkit ko. sivuille.


Forum24 nettilehti nähtävänä täällä http://www.forum24.fi/nettilehti.php ja juttumme on sivulla 12.

Tuon sivun käyttövinkiksi pari neuvoa:
- klikkaa vasemmalla olevaa päiväystä 06.05.2010
- klikkaa avautuvasta sivuvalikosta haluamasi sivu, meidän juttumme on sivulla 12. Teksti näkyy ainakin meidän näytöllä aika pienenä, mutta suurentamalla saa haluamansa koon.


Edit. klo 17.27. Forum24-nettilehti ei kuulemma näyt Firfoxilla mutta Explorilla kyllä


TV2:n Suomi express näkyy Yle Areenalla kai peräti 30. vrk:n ajan ja löytyy sivulta http://areena.yle.fi/ohjelma/566ff30df8670b685c225bfd320cff40 . Meidät pätkämme on melkein alussa ja alkaa n. 1:10 kohdalta.

Lopuksi vielä tyttäreni ja itseni tekemiä myssyjä, jotka on jo luovutettu tuonne OYS:aan, mutta en ole niitä muistaakseni täällä vielä aiemmin vilauttanut.

Nämä kuusi myssyä ovat tyttären virkkaamia. Oikealla ylänurkassa oleva musta on lahjoituslankaa, sellaista nauhalankaa, josta vyöte puuttui. Myös vasemman alanurkan myssy on musta, vaikka kuvassa näyttää harmaalta. Tunnustan, että johtuu minun kuvaajan taidoistani! ;DDTässä omat viimeisimmät myssyni keräykseen. Itse tein muuten kaikkiaan 35 myssyä. Tuo alin myssy valmistui viimeiseksi vasta toukokuun puolella. Sitä virkatessani huomasin mielenkiintoisen seikan: tuo siinä oleva turkoosi lanka on jämää aivan siitä ensimmäisestä sytomyssystä, jonka virkkasin ystävättärelleni silloin vuosia sitten. Ja josta voidaan tämän sytomyssykampanjan saaneen kipinän.Nyt kun kampanja on saatu päätökseen, aion keskittyä muihin käsitöihin, mutta tulen tekemään myös jatkossa sytomyssyjä. On muuten yksi jo aloitettunakin! ;DD Toivottavasti monet muutkin jatkavat myssyjen tekoa ja lahjoittavat ne OYS:aan tai muihin sairaaloihin. Myssyjen tarvehan on valitettavasti loppumaton. Toimitusosoitteet OYS:aan löytyvät tuosta alempaa edellisestä postauksestani.

12 kommenttia:

 1. Hyvä kooste . Ei ole itsellä nyt aikaa blogata enempää mutta teen ihan pienen postauksen ja laitan linkin tänne. Tuo Forum24 nettilehti ei ikävä kyllä toimi Firefox:illa mutta Explorerilla toimii.

  Kiitos vielä Matleena näin sinulle. Iso työ tehtiin ja saatiin hyvä kietämään.Sain eilenkin esim ihanan viestin Annelilta joka kertoi että oli ollut naisten kesken tosi hauskaa siellä syöpäpolilla kun olivat valinneet kauniit myssyt käyttöönsä kaljuihin päihinsä. Hän sanoi että myssyt todella toivat iloa hänen päiväänsä.Eipä tässä voi tämän paremmalla mielellä enää lomaansa aloittaa.

  Kiitos vielä ihan kaikille!

  VastaaPoista
 2. Seijasisko: Kiitos Seijasisko sinulle itsellesi hyvin sujuneesta yhteistyöstä! :) Hyvillä mielin saamme jatkaa tästä eteen päin.

  VastaaPoista
 3. Hieno kampanja, komia määrä myssyjä.

  VastaaPoista
 4. Eilen "omia" myssyjämme pakatessa saatiin kiva tauko ja lisää puhtia kun pysähdytiin välillä katsomaan teidän luovautustilaisuuttanne telkusta. Tunnelma siellä oli iloinen ja lämmin. Ihan vähän jännitää huominen päivä täällä Turussa.

  Kiitokset Teille keräysten "Alkuäideille" hienosta ideasta ja saavutuksista. Erityisesti haluan kiittää kaikesta tuesta ja siitä, miten jaksoitte oman kamppiksenne lomassa seurata kaikkia muita ja kannustaa meitä "puuhanaisia".

  Hyvää kevättä ja kesää. Olette ruusunne ansainneet!

  VastaaPoista
 5. Oli niin mukava katsella teitä telkasta. Tallensin sen, joten katsotaan se vielä monesti, kun sitä pitää kaikille kylässä kävijöille esitellä. Huomenna ekaksi miehelle, joka tulee kotiin sieltä Oulusta. Toivottavasti tuo taas Forumin tuliasiksi. ;-D

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää kevättä ja kesää! Tuon urakan jälkeen olette lomanne ansainneet.

  VastaaPoista
 7. TeSa: Myssyjä on kyllä komia määrä! ;)

  Susu: Kiitos kehuista! Nehän lämmittävät aina mieltä. :)

  Nyt sitten teidänkin loma alkaa ainakin myssyilystä, joten ihanaa kevättä sinnekin suunnalle! Saittekohan tekin ruusut! :D

  Marleena: Vai meinaat vieraillekin näyttää! No onneksi ei ole kovin pitkä pätkä! ;D

  Marjut: Kiitos samoin sinulle! :)

  VastaaPoista
 8. Hurrrjasti onnea sytomyssyprojektin onnistumisesta. Te olette kyllä melkoinen tiimi sinä ja Seija-sisko. Ei voi kuin nostaa hattua teidän kovalle työlle. Hienoa on ollut seurata projektinne etenemistä ja sitä innostusta ja auttamisen halua jota se on herättänyt ihmisissä.

  VastaaPoista
 9. Heippa! Onnittelut upeasti menneestä kampanjasta. Erityis kiitos Albert Sch.n kauniista lauseesta. Kopsasin sen muistiin ja pistän hyvän kierämään. Parhainta jatkoa. t.jatta

  VastaaPoista
 10. Hannah: Kiitos kauniista sanoistasi! :)

  Jatta: Kiitos sinullekin! Hyvää kannattaakin kierrättää! :)

  VastaaPoista
 11. Hieno kooste "menneestä". Mahtava määrä myssyjä kertyikin. Moninkertaisesti se mitä alunalkaen rohkenitte edes toivoa. Kaunis kiitos tästä kuuluu teille kamppanjan alullepanijoille. Ihailtavalla tarmolla veitti kamppanjan kunniakkaaseen loppuun. Hyvää kesää molemmille!

  VastaaPoista
 12. MammaMyy: Kiitos lämpimistä sanoistasi! ♥ Siis liki kuusinkertainen määrä saatiin myssyjä alun varovaiseen toiveeseen (200 myssyä) verrattuna! Ihanaa! Kiitos kuuluu myös kaikille myssyjentekijöille ja muutoin kampanjaamme tukeneille, siis sinullekin!

  Ihanaa kesää sinullekin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.