Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 3. toukokuuta 2010

Tänään tuli viimeiset myssytVielä tänään olen touhunnut melkein koko päivän myssyjen kanssa, mutta nyt se touhu niiden kanssa taitaa vähentyä ratkaisevasti. Jatkossa aion nimittäin puuhastella vain itse tekemieni myssyjen kanssa. Taidatte kaikki tietääkin, tai ainakin vakikävijät tietävät, että huomenna iltapäivällä luovutamme keräyksemme huikean myssymäärän Oulun Yliopistollisen sairaalan syöpätautien poliklinikalle. Siitä kerron huomenna sitten, mutta nyt esitttelen tänään saamamme myssyt.


Itsen kävin aamuiselta kuntosalikäynniltäni tullessa hakemassa Kangasvillan keräyspisteestämme viimeiset myssyt. Niitä olikin siellä mukava määrä, yhteensä 33 myssyä.


Anu blogistata Villasukkia ja muuta elämää oli tehnyt lisää myssyjä neljä kappaletta
Kempeleen Nuorekkailta Martoilta kolme myssyäNäiden kolmeen kuvan myssyihin eivät tekijät oleet jättäneet tietoja itsestään. Mutta kauniita ja hyvin tehtyjä olivat nämäkin kaikki. Ja huomatkaapa muuten kivat koristelut yläkuvan oikeassa reunassa olevissa sinisissä myssyissä.Ystäväni Marleena oli lähettänyt postissa vielä yhden myssyn. Tämä on hänen 15. myssynsä keräykseemme.Seijasiskonkin luona ovat myssyt tänään lisääntyneet. Valitettavasti nämä kuvat ovat pienempiä kuin edelliset. Sain ne Seijasiskolta s-postina näin pienessä koossa ja pienestä koosta huolimatta haluan ne esitellä nyt. Jos joku kuva kiinnostaa erityisesti, kannattaa käydä sitten Seisjasiskon blogissa katsomassa isompia kuvia (ovat varmaan jo huomenna siellä).Patelan Martat toimittivat vielä tänään kaksi myssyä viime viikolla toimittamiensa lisäksi.Nämä kolme myssyä tulivat tämän päivän postissa. Ylin on tuntemattomalta lähettäjältä, mutta nuo alemmat ovat Millalta blogista Lokoilua. Hänen blogissaan on näistä selvempi kuvakin ja paljon muita kauniita ja hauskojakin pipoja. Milla on oikein pipoexpertti, suosittelen tutustumaan.Maakarin keräyspisteeseen oli viety keskiviikon ja perjantain välisenä aikana mukavat 37 myssyä, jotka Seijasisko kävi hakemassa.

Mari blogista Heivatut kudelmat on virkannut 15 kaunista myssyä, jotka on esitellyt jo aiemmin blogissaan. Kauniita ja niin hyvin tehtyjä aivan Marin tapaan.

Allaolevissa kuvissa olevat myssyt ovat...


...kaikki nämäkin nimettömiltä lahjoittajilta. Nämäkin kauniita ja hyvintehtyjä. Seijasisko sanoikin päivän myssysadon olevan laadultaan erinomainen.


Tässä olivatkin todennäköisesti keräykseemme tulleet viimeiset myssyt, yhteensä 74 myssyä. Kiitos lahjoittajille näistä jokaisesta! Esittelemättä minulla jää enää pari omaa ja muutamia tyttäreni tekemiä myssyjä, mutta niihin palaan sitten joskus myöhemmin.


Myssypostauksia on ollut paljon, koska myssyjäkin on tullut "mahottoman palijo". (Loppuun asti olen salaperäinen, huomenna paljastamme lukumääräm! Kun kampanjaa aloitimme, päätimme ja lupasimme esitellä kaikki meille toimitetut myssyt blogeissamme. Siihen olemme pyrkineet, toivottavasti olemme onnistuneet pitämään lupauksemme. Jos jonkun myssy on jäänyt esittelemättä, se on tapahtunut vahingossa ja olen siitä pahoillani. On ollut täysi työ tätä lupausta täyttäessä. Mutta ihana työ, paljon on iloa tullut sen myötä.


7 kommenttia:

 1. Oi noinko pieninä ne sun blogissa näkyy! Kuvat ovat surkeita muutenkin tänään tiedetään. Tuohon voi sitten lisätä vielä 25 myssyä lisää, jotka Jaana toi juuri kotiovelleni. Minuun blokiin tulee myssykuvat aamulla. Hyviä Öitä!

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton oikiasti miten paljon niitä myssyjä on kertynyt! :) Kiva, että minunkin myssyt pääsivät perille asti, jännitti vähän, että mihinköhän se Maakarin siivooja ne vei, kun ei ollut myyjiä mailla halmeilla. ;) Huomiset myssylukemat kyllä jännittää - ettei vaan menisi toinenkin tonni rikki? ;)

  VastaaPoista
 3. Huikea määrä myssyjä!
  Tsemppiä huomiselle (tai oikeasti tälle päivälle, kun tuo kello kiepsahti jo uuden päivän puolelle). :-D

  VastaaPoista
 4. Odotan jo kovasti, paljonko myssyjä lopulta kertyy. Arvaukseni taisi mennä pahasti alakanttiin - onneksi :) Myssyjä on tehty niin monenlaisia, että jokaiselle löytyy varmasti mieluinen. t. Eija

  VastaaPoista
 5. Myssyntekijät ovat tehneet sen lupauksen pitämisestä ( että kaikki esitellään) miltei mahdottoman! Onneksi.
  Eilen hain varmaan 300 myssyä, jotka viikon aikana oli kerääntynyt keräyspisteisiin... ELi hommia on tänään... :)

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman kauniita kaikki! Jännä kuulla paljonko niitä lopulta on ja millaisella kuljetuksella saatte myssyt perille..

  VastaaPoista
 7. Seijasisko: Se taitaa tuo Gmail omin lupinsa pienentää tuon kuvakoon! Mokomakin! :(

  Mari: Nyt sitten on myssylukema selvillä 1168! :) Ja sinä kyllä arvasit aika lähelle, mutta joku vielä lähemmäs.

  Marleena: Mukava päivä oli! Kiitos tsempistä! :)

  Eija: Alakanttiin meni tosiaan arvauksesi, niin huikea määrä 1168 on! :)

  Piiku: Pian tekin saatte julkistaa ISON keräystuloksen! :)

  Heleena: Toteutin toiveesi ja kerroin myssyjen kuljettamisestakin, käypä lukemassa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.