Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Muutama sananen vain ja yksi kuva

Suloinen suvi jatkuu! Väliin on satanut vettä ja ukkostanutkin, mutta sitten on taas palattu suveen. Ai niin, olihan se eilen aika vilpoinen päivä, mittari taisi näyttää vain +15. Minä olen nauttinut lämmöstä ja aion nauttia koko lämpimän ajan. Istun keinussa ja kudon. Välillä käyn nyppäsemässä jonkun rikkaruohon kukkapenkistä.Kutonut olen hiljalleen. Aiemmin olen maininnut tekeväni huivia. Se on nyt kudottu ja langanpäätkin päätelty.


Tällaisena epämääräisenä myttynä se odottaa pingotukseen pääsyä. Jonain päivänä minä sen teen. Loppukuusta tämän pitää olla valmis.

Viikko sitten kerroin täällä purkaneeni liivin ja tekeväni siitä jotain uutta itselleni. Nyt langat ovat muotoutumassa February Ladyksi. Pitkään olen suunnitellut tekeeväni Ladyn itselle, mutta jostakin syystä se on aina jäänyt. Nyt se on siis puikoilla ja toivon vain langan riittävän. Vähän jänskättää! ;D

Hyvää viikonloppua kaikkille!


14 kommenttia:

 1. Hihat voi ja ehkä kannattaakin tehdä kapeampina, jolloin saa ainakin vähäsen lankaa säästettyä. Ainakin jos neuloo alkuperäisen ohjeen neuletiheydellä ja paksulla langalla. Mun omassa neuletakissani on vähän sitä vikaa, ettei sitä saa mahtumaan takin hihojen sisään, koska neuleen hihat ovat leveät ja paksua neulosta ja kaikkien takkien hihat taas aika kapoisia.

  Mukavia neulehetkiä! February lady on nopea neulottava. Helppo muuntaa ohuemmalle langallekin sopivaksi. Lopputulos on kuitenkin kaunis ja mukava päällä :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Yhtään ei kuva paljasta millainen huivi on tulossa! Jaksan odottaa ;-)
  Ensimmäisiä ohjeita mitä olen tulostanut on February Lady, mutta vieläkin antaa odotuttaa. Saan varmasti uutta intoa, kun omasi valmistuu. Ulkona on vielä 21 astetta, ei tuulen henkäystäkään. Tänään oli ihana päivä, aurinko pilviharson takana, hellerajoilla, muttei paahteinen.

  VastaaPoista
 3. Voi olisipa meilläkin välillä vain +15, mutta ei, iltapäivisin on joka päivä yli +30 ja asunnossa vielä kuumempi. Ei tahdo enää jaksaa tehdä yhtään mitään. Kaippa se vielä viilenee täälläkin, ainakin jouluun mennessä :)

  VastaaPoista
 4. February on minullakin tekemättä vaikka kiva neule onkin. Ootanpa mielenkiinnolla huivista valmiita kuvia.
  Kyllä minäkin ehdottomasti olen lämpimän ihmisiä vaikka meillä täällä sisällä aika kuumaa onkin ollut parhaimpina päivinä, mutta onneksi saamme hyvän läpivedon.
  Eilen aamulla siellä pojan työmaalla:) tuli suorastaan kylmä ja oli jo niin ikävä lämpimämpää, onneksi sitten lämpesikin.
  Hyvää sunnuntaipäivää ja ens viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Jännityksellä odotellaan Ladyn edistymistä ja langan riittämistä. Samaa hihojen kanssa kikkailua ehdottelen, eli kun vartalo-osuus valmis, voipi hihoja/hihojen pituutta miettiä. Samoin kannattanee virkata kaula-aukon ympärille kerros kiinteitä silmukoita ja "rapukerros", olen tämän tehnyt jälkeenpäin, kun puuvillainen tuppaa venymään kaula-aukosta.
  Meille uhkaillaan yllättäin sadetta täksi päiväksi ja mulla on lankoja pitkin pihaa, kuivumassa, pesussa, liemissä jne. Toisaalta, niinhän joka iltapäiväksi on luvattu tällä viikolla, eikä pisaraakaan tullut, saapa nähdä, miten käy...

  VastaaPoista
 6. Kylläpä te hienoja puhutte, "February lady". Olen ulkona taas kuin kuoriämpäri.
  Mutta selviäähän se minullekin, kunhan saat tämän hienouden valmiiksi ja kuvan blogiisi.
  Odottelen myös jännänä huivin kokokuvaa.
  Kuvio on kyllä tosi sievä. Ajatukset on täytynyt pitää koossa kokoajan.
  Helteistä päivää,
  -taina-

  VastaaPoista
 7. Sinulle olisi blogissani pieni haaste virkkaamiseen liittyen, vaikka tiedän, ettet kovin paljon virkkaamisesta tykkääkään, niin olenpas kuitenkin sattuneesta syystä sinun virkkausohjeellasi aika monta myssyä saanut tehtyä! :) Käypä kurkkaamassa, millaisesta haasteesta on kyse! :)

  VastaaPoista
 8. Odotan jännityksellä ladysi valmistumista.

  Nyt on mukava lämpötila, kun ei ole ihan pahin helle ja kävin vilpoisassa järvessä uimassa. 32-33 asteen lämpötilat ovat liikaa minulle.

  VastaaPoista
 9. Tess: On todella nopea kutoa tämä Lady! Ennen kuin sain vinkkisi hihojen kaventamisesta, olin jo hyvän matkaa kainaloiden alapuolella. Ei siis enää oikein onnistu. Toisaalta minun olkavarteni ovat aika paksut, joten niille tarviikin tilaa. ;D Siinäkin olen samaa mieltä, että on mukava neuloa ja olenkin jo suunnitellut toisen tekoa! ;DD

  Heleena: Kauan olen minäkin Ladya suunnitellut. Kristiinan julkaisemassa ohjeen suomennoksessa olen näköjään ollut ensimmäinen kommentoija ja jo silloin olin suunnitellut pitkään! Parempi myöhään kuin ei ollenkaan! ;DD

  Sude: Eihän sitä jaksa helteellä tehdä juuri mitään, mutta tehdään sitten kun on viileämpää. Tänään meillä oli pilvistä ja mittarissa +24.

  Eila: Parempia kuvia luvassa viimeistään loppukuusta. Se kun on edelleen yhtenä myttynä odottamassa, että meikä innostuisi
  pingotushommiin. ;) Lämmin ilma on yksi syy, miksi pingotushomma ei oikein innosta. Se kun on vähän sellaista äheltämistä.

  Mammutti: Kiitos kaula-aukon vahvistamisvinkistä! Olikin käynyt mielessä, että saattaapi venyä. :)

  Taina: S-postilla laitoinkin jo lisätietoa salaperäisestä Ladysta mutta huivikuvia joudut odottelemaan pidempään. Niitä kun ei ole vielä. ;)

  Mari: Kiitos haasteesta! Otan vastaan ihan mielelläni siitä huolimatta, etten edelleenkään tykkää virkkaamisesta. Virkatuista tuotteista kyllä tykkään! ;DD

  - H -: Lady valmistuu mukavaa vauhtia, joten ehkä pääsen esittelemään sitä kohtalaisen pian. ;)

  VastaaPoista
 10. Pitipä käydä kurkkaamassa netissä minkälainen February sinulla on puikoilla! Aika kiva, vois vaikka kokeilla itsellekin!!!
  Huivista tulee tosi kaunis! :-D

  VastaaPoista
 11. Poikkesin kertomaan, että huomenna tiistaina paikallisen Etelä-Saimaa lehden toimittaja tule tekemään myssyasian tiimoilta haastattelun, on todennäköisesti keskiviikon lehdessä. Asia on ollut nyt esillä täällä aika hyvin mediassa, tulee kuulema sairaalan omaankin henkilökuntalehteen. Tosin sitä miulla ei ole kai mahdollisuutta saada. Tänään huomasin paikallisessa ilmaisjakelulehdessä liki saman uutisen kun oli tuolla uutis-vuoksessa.
  Onko mahdollista saada huomiseen klo 14.00 mennessä vaikka tekstiviestinä tämänhetkinen myssytilanne? Todennäkösesti toimttaja kysyy kuitenkin sitä. Numeroni löytyy blogistani sytomyssykampanjan alareunasta.

  VastaaPoista
 12. Marleena: Tekaisehan sinäkin February Lady! Mukava tehddä ja valmistuu nopsaan. :)

  Eija: Minäpä panen tekstarin tulemaan. Tosin tarkkaa tietoahan ei minulla ole. Me saatiin sairaalan oma lehti, kun siinä oli sytomyssyilystä. lähettivät postissa kirjeenä meille kummallekin. Ehkä lähettävät sinullekin, kun pyydät. On se kiva, että myssyily saa siellä julkisuutta. :)

  VastaaPoista
 13. Pitkästä aikaa tulin tänne piipahtamaan ;) Minullakin on February Lady ollut pitkään neulottavien listalla. Odotan innolla omasi valmistumista.

  VastaaPoista
 14. Leena: Panehan sinäkin Lady puikoille! Mukava oli tehdä ja valmistui pian, nyt jo hetki sitten päättelin langanpäät. Huomenna sitten höyrytys ja napit. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.