Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 7. toukokuuta 2011

Pian kammarin myssyjäKevät etenee mukavaa vauhtia, vappukin on ohitettu jo monta päivää sitten.  Koleaa oli silloin täällä, mutta lämpimissä vaatteissa tarkeni meidän vähäiset ulkoilut.  Eilisestä on ollut jo vähän lämpimämpää ja sunnuntaiksi luvassa melkein kesälämmintä.  Siis sopivasti äitienpäiväksi.

Käsityörintamalla olen "ryömimiskaistalla",  niin hitaasti pienet virkkaukseni etenevät, mutta etenevät kuitenkin.  Ja Lankapirtin vakivieraille,  jotka muistavat vielä minun valittelut ärhäkästä flunssastani, voin kertoa olevani jo aika hyvin toipunut siitä. Viikon olen ollut antibioottikuurilla (poskiontelotulehdus) ja kuuri  jatkuu vielä muutaman päivän.  Olen kuitenkin edelleen väsynyt ja yskin, mutta jaksan sentään tehdä kevyet hommat.

Puhutaanpa sytomyssyasioista, kun ei kerran ole mitään valmista esiteltävää.  Myssyjen tekoahan jatkan itse edelleen ja siinä ohessa yritän innostaa muitakin mukaan. 

 Hiljattain sain Pian Kammarin  (heistä kerroin täällä) vetäjältä Pialta meiliä ja ylläolevan kuvan todisteeksi, että ahkeria myssyilijöitä sielläkin on.  Näin Pia kirjoittaa: "Mutta katsopa kuvaa!!!   Olemme olleet ahkeria ja vielä tulee lisää.  Aiomme neuloa vielä kesäkuun ja sitten lähetän sinulle myssyt. Voi olla kyllä, että lopetamme myssyjen teon jo aikaisemminkin, mutta kyselen sitten tarkemmin osoitettasi kun se tulee aivan ajankohtaiseksi.  Eilen meitä oli 8 henkilöä paikalla, joista 6 neuloo ja heistäkin kaksi on himoneulojaa ja käyttää omia ideoitaankin vaikka kuinka ja me muut sitten vain teemme kukin sen mukaan mitä jaksamme ja osaamme."   Olipa mukava viesti, kiitos Pia ja kumppanit!

On tosi mukava kuulla, että edelleen löytyy ihmisiä, jotka haluavat ilahduttaa syöpään sairastuneita kanssaihmisiä tällaisella pienellä hyvän tahdon eleellä.  Jokaisesta myssystä iloitsen minäkin, mutta ennen kaikkea tuntuvat myssyjen saajat iloitsevan.  Sairaaloiden kautta ja osin suoraankin saajilta itseltään tulee jatkuvasti sellaista palautetta.

Nyt teen vielä erillisen postauksen, johon kokoan tärkeitä sytomyssyasioita. Uudetkin myssyilijät voivat siitä saada tarvittavan tiedon, millaisia myssyjä kannattaa tehdä ja mihin ne voi toimittaa.  Sivua muuten saa sitten mainostaa sopivissa tilanteissa, kiitos!


Mutta nyt toivottelen hyvää viikonloppua ja meille kaikille äideille ihanaa äitienpäivää!


7 kommenttia:

 1. Hyvä kuulla että olet jo lähes terve.

  Kiva kuulla ja nähdä että ovat olleet ahkeria Piian Kammarissa. Minullakin valmistu taas pari myssyä lisää.

  Hyvää äitienpäivää Sinulle.<3

  VastaaPoista
 2. Iloitsen minäkin vointisi paranemisesta! On se ollut kiukkunen pöpö, kannattaa ottaa rauhalliseen tahtiin vielä jonkin aikaa. Ilmatkin alkaa taasen mennä mukavammaksi, joten ulkoneulontaa pääsee harrastamaan.

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää äitienpäivää myös sinulle. Ja toivottavasti olet jo paranemaan päin.Täällä kippovalimossa teitä jo odotellaan:)

  VastaaPoista
 4. Seijasisko: Kaikkea kivaa ja mukavaa sinullekin erityisesti näin äitienpäivänä! :)

  Mammutti: Noo ulkoneulonnassa varmaaan paranen lopullisesti! ;)

  Enkuli: Niin minustakin! :)

  Irina: Joo pitäähän minun parantua, että pääsen reissuuun! ;)

  VastaaPoista
 5. Tulin toivottamaan
  HYVÄÄ KESÄÄ!

  VastaaPoista
 6. KristiinS: Oi kiitos, Kristiina! :) Kesäiseltä jo alkaa tuntuakin, kun ilmakin lämpeni.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.