Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Ja voittajat ovat...


Arpajaiset ovat päättyneet ja on aika julistaa voittajat. Eilen klo 15.04 kirjoitettu kommentti kertoo, että kävijälaskurini kakkosrivi  222222  on bongattu.  Myöhemmin illalla ilmoitin myös arvontaan osallistumisajan päättyneen. 


Mutta aivan ensiksi pari sana vielä tästä kuvasta.
Nyt on selvinnyt sekin, mitä ylläolevan kuvan teksti on suomeksi.  Tintti nimittäin kertoo kommentissaan sen olevan portugalia ja tarkoittavan  Hyppysellinen hellyyttäsi riittää ilahduttamaan vuosisadan.  Aika järisyttävää tekstiä, lupaa paljon, mutta on varmaan totta.  Suomennos sai ainakin minut mietteliääksi pitkäksi toviksi.

Kuvan valitsin aivan noiden villasukkien  perusteella arpajaispostaustani somistamaan.  Varmaan tuo kirjapinokin vakutti valintaani, vaikka silloin en sitä tiedostanut.  Sen lisäksi, että kudon paljon villasukkia ja käytän niitä päivittäin, luen myös paljon ja yöpöydälläni on aina korkea kirjapino odottamassa.

Mutta siihen arvontaan.

Kommentteja oli kaikkiaan 62, mutta kahdelta henkilöltä oli kaksi kommenttia ja hekin saivat vain yhden arvan. Siis arvontaaaan osallistui 60 arpalippua, joihin oli printattu osallistujan nimi.


Virallisia valvojiia oli paikalla kolmin kappalein, kun tyttäreni toimi onnettarena ja nosti yhden arvan, joka...


...Mammutin arpa.  Huikeiden aplodien kaikuessa Onneksi olkoon Mammutti!  Tulet lähiaikoina saamaan palkintosi, jossa on ainakin lankaa.  Muu sisältö on vielä harkinnassa.

Toisena voittajana on Mymmeli, joka bongasi tuon kakkosrivin.  Onneksi olkoon Mymmeli!  Ja taaskin raikuvat aplodit valtaisina.  Otathan Mymmeli minuun yhteyden s-postilla (osoite tuossa oikealla esittelyn lopussa), niin saan sinut yhteystietosi, johon voin toimittaa palkintosi.

Kiitos myös kaikille osallistujille!  Oli mukava lukea kommenttejanne, itse asiassa olen lukenut ne jo moneen kertaan.  Moni teistä muisteli, milloin ja mitä kautta on löytänyt blogiini. Osa kertoi, millaisia vaikutteita tai virikkeitä on täältä saanut. Hauskaa oli myös kuulla muutama uusi nimikin, joka kertoi seuranneensa blogiani.  Kiitos ja virtuaalihalit teille jokaiselle!  Ihanaa, että olette olemassa.
4 kommenttia:

 1. Olipa puhutteleva teksti.
  Onnea voittajille.

  VastaaPoista
 2. TeSa: Täysin samaa mieltä kanssasi. :)

  VastaaPoista
 3. - Epistä!!!
  Taaskaan en minä.
  -t-

  VastaaPoista
 4. Mulla on ihan malttamaton fiilis, joka päivä käyn postilaatikolla kurkkaamassa, että jojo jo. Maltillisuus ei taida olla mun hyve :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.