Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 18. marraskuuta 2011

Lunta, lunta...

Edit. klo 12.14 lisäsin kuvan tuonne loppuun 

Tänä aamuna, kun katsoin ikkunasta ulos, innostuin melkein kuin pieni lapsi.  Maassa oli LUNTA! Ihanaa, ajattelin heti.  Ei sitä kovin paljon ole, mutta tiet valkoisina sentään.Mieheni jälanjäljet postilaatikolle ja takaisin.

Fasaanikin kävi ihmettelemässä pihallamme.

On se mielenkiintoinen tämä ihmisen mieli. Se ilahtuu niin monista vastakkaisista asioista, niin kuin kesän lämpimän ja talven kylmän tulosta.  Eipä käy yksitoikkoiseksi! 

Ja tässä kuva vuoden 1978 ensi lumilta Rovaniemellä.  Poikamme (keskellä) ja naapurin lapset Mervi  ja Pekka rakentelevat lumesta jotain, en enää muista mitä.  Albuumin kätköistä etsin tämän kuvan, mutta eipä sieltä löytynyt päivämäärää, vuosi vain.


10 kommenttia:

 1. Täällä Porissa ei ole maa ollut vielä kertaakaan huurussa. Ainakaan täällä meren lähellä... ensi viikolla varmaan...

  VastaaPoista
 2. Täällä kurkitaan pikkusen kanssa joka aamu ulos ikkunasta että joko jo sitä lunta tulis mutta ei vieläkään näytä tulevan.. Toivottavasti täälläkin suunnalla alkaa näkymään lunta =) Tai edes luminen joulu olisi erittäin mieluinen! <3 Ihana tuo vanhempi kuva! =)

  VastaaPoista
 3. Ei ole täällä etelässä vielä lunta näkynyt. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Huurussa oli jonakin päivänä täällä maa, mutta ei tuollaista ihanaa lumi"kerrosta" ole täälläkään näkynyt. Kaipaisin kovasti sitä, niin olisi valoisampaa.

  Ihana kuva tuo vanhempi otos.

  VastaaPoista
 5. Auli: Meillä on tainnut parina aamuna olla tähän mennessä hiukan kuuraa maassa.

  Breezie: Kokemuksesta voin vakuuttaa, että lunta saaadan ennemmin tai myöhemmin, mutta kyllähän me sitä usein malttamattomina odotelemme. Senkin olen kokemuksesta oppinut. ;D

  Marjut: Hyvää, vaikkakin lumetonta viikonloppua sinne! ;)

  TanjaV: Se onkin totta, että ohutkin lumikerros saa kaiken paljon valoisammaksi. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa,lunta!Toivottavasti tännekkin päin kohta sataa ensi lumi.Täällä on viikon päästä joulukadun avajaiset, ja ei se tunnelma joulutorilla ole sama jos maa on musta :( Ja olisihan sitten vähän valoisampaakin :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva. Kyllähän se ihan ensimmäinen hento lumi tuo omaa tunnelmaansa, tulisipa tännekin pian.

  VastaaPoista
 8. Kuvasi on nyt sitten eka tämän talven lumikuva, jonka näin:)

  VastaaPoista
 9. Hei varaäiti! Kuten pahoin pelkäsin etukäteen, Rovaniemelläkin satoi perjantaina lunta ensimmäisiä kertoja - enkä itse ollut paikalla! Sen sijaan olin etelässä kummipojan luona leipomassa, laulamassa ja leikkimässä hiekkalaatikolla. Ja odotimme, joskohan ukki puhaltaisi Lapista lumisateen myös meille. No, ei tullut lunta, mutta minä pääsin tänään viimein lumen "makuun" :) T. Naapurin Mervi

  VastaaPoista
 10. Kisa: Tuo kuvan lumi suli pian pois, mutta nyt meillä on taas saman verran uutta lunta. Mutta ei vielä ollenkaan jouluinen tunnelma.

  Liinu: Tota, se syksyn ensimmäinen lumi ana säväyttää jollakin tapaa. Se kai on lupaus talvesta.

  Kristiina: Ai ehdinkö ensimmäisenä! ;)

  ReviM: Voi kun kommenttisi olikin iloinen yllätys. :) Kiitos siitä!
  Ai olet ollut "isolla kirkolla" käymässä. Siellä on ollut eräs rantavitikkalainen rouvakin (tunnet hänetkin) pari viikkoa uutta lapsenlastaan paapomassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.