Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesäkö tuli


Meillekin saatiin ihan kesäisen lämmin päivä!  En vielä uskalla uskoa, että nyt on kesä, mutta vahva lupaus tämä siitä on ja toivossakin on hyvä elää.  Iltapäivällä koko päivän varjossa ollut mittarimme kipusi +23.4 asteeseen ja ulkona tuntuikin tosi lämpimältä.  Kauppareissulla nähtiin ihan kesäisesti pukeutuneita ihmisiä.


Omassa pihassamme kuljin katselemassa kevään ihmettä kameran kanssa.  Ja muutaman nappaamani kuvan haluan näyttää sinullekin.


 
 Scillat ovat minun lempikukkiani tähän aikaan vuodesta ja ilahduttavat parhaillaan minua. Omenapuun alle olen niitä istuttanut muutettuammme tänne viisi vuotta sitten.  Hitaasti tuntuvat leviävän, taidan syksyllä istuttaa näitä lisää.


Koivukin alkaa olla hiirenkorvalla


 Pihlaja-angervon lehdet ovat ehtineet kasvaa pisimmälle


 Ensimmäiset tulppaanin nuput ovat jo esillä. Pionitkin puskevat innolla versojaan.  Tuossa perennapenkin vieressä yritin muistella, mitä uusia taimia minä siihen viime syksynä istutin. Vuorikaunokki niistä on jo pinnassa, mutta muut kohdat mustalla mullallla.  Mutta mitä muuta. Mielenkiintoista odotusta! :D


 Syreeni on hiukan liian varjoissessa paikassa huvimajan takana, mutta vihreää sekin pukkaa


Vuohenjuuret avaavat pian kukkansa, jos vain lämmintä säätä riittää.

Hyvin olisi tarennut istua käsityön kanssa ulkona, mutta en vielä mennyt. Huomenna taitaa olla ohjelmassa terassin lattian pesu ja pihakalusteiden käyttöön otto, joten sitten on helppo ja kiva pyörähtää terassille tai pihakeinuun kudelman kanssa.

Olen minä pikku hiljaa tehnyt käsitöitäkin ja valmistakin sain eilen aikaan, joten ehkä jo huomenna saan tehtyä postauksen. Oli muuten sellainen työ, että sisulla tein loppuun, kun niin vastusti.


Ihanaa viikonloppua kaikille!4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat. On se vaan kesä tullut jo. Ihanaa.

  Ihanaa Helluntaita Sinulle ja Perheellesi

  VastaaPoista
 2. Enkuli, kiitos, helluntaita on vietetty edelleen ihanassa hellesäässä! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia <3 Sieltä sitä vihreätä virtaa saa!

  Leppoisaa Helluntaita sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.