Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 13. toukokuuta 2013

On kiitosten aika


Olen saanut enemmän kuin kassillisen hyvää mieltä tänään!  Haluan jakaa sen teidän kanssanne, hyvät lukijani. Ja haluan myös kiittää hyvänmieleni tekijöitä, totta kai.
 Ensinnäkin lämmin kiitos Maritalle lankalahjoituksesta, josta tässä vain osa!

Sain huhtikuun lopulla s-postilla Maritalta viestin:  
"Kiitos! Kiitän tätini puolesta, hän sai sinun tekemän sytomyssyn. Haluaisin osallistua tähän hienoon asiaan. En osaa tehdä myssyjä, haluaisin osallistua lanka kuluihin. Saanko lähettää kirjeessä jonkun kympin rahaa. Jos haluat antaa minulle nimesi ja osoitteesi. Terveisin Marita".

Sytomyssyjen tekoonhan olemme mielellämme ottaneet Seijasiskon kanssa lankalahjoituksia ja sellaiseksihan tämäkin voidaan laskea, joten vastasin myöntävästi. Posti sitten toikin minulle Maritalta peräti 40€, jonka kävin tänään muuttamassa langaksi Lankamaailmassa.  Ostin Primevera-lankaa (100% Co), josta olen itsekin tehnyt jo aiemmmin muutamia myssyjä ja pidän sitä hyvänä lankana. Suurin osa langasta jäi liikkeeseen, josta sitä saa hakea sytomyssyjen tekoa varten. Lankamaailmahan toimii myös sytomyssyjen vastaanottopisteenä Oulussa, joten on kätevää viedä valmiit myssyt ja samalla saa muutaman kerän lankaa mukaansa seuraavaa/seuraavia myssyjä varten.  Lankamaailman osoite on Saaristonkatu 27. (Primeverassa on muuten aivan ihania värejä eikä hintakaan 1,90/50g ole paha.)
 Tänään posti toi minulle pienen paketin, jota ihmettelin. Lähettäjän nimi oli aivan outo enkä osannut odottaa mitään.  Tai en muistanut odottaa. Pika pikaa sitten paketin avasin ja tämä ihana kassi sieltä paljastui sekä...


 ... tämä kortti.  Jopa alkoi muistini palautua! Hiljattain oli SatunNaisen Paulalla kilpailu, kuka bongaa tasaluvun 100 000. Ja minä melkein onnistuin ja sain lohdutuspalkinnon, vaikka sitä ei ollut edes lupeissakaan. Bongasin lukeman 100 001, jonka ilmoitin kommentissa Paulalle. Paula on kai niin hyväsydäminen, että heti kiirehti lupaamaan minullekin lohdutuspalkinnon.  Ja nyt sen sain!  :)  Joten erityisen lämpimät kiitokseni Paulallekin! 
 Paula oli alunperin ajatellut, kuten kortista voi lukea, pientä kässypussia sytomyssyille, mutta ihan reilun kokoinen kassi sitä tulikin. Sisällä on kaikki kotona olevat 15 sytomyssyä (sekä tyttären että omaa käsialaa), joten aivan sopivan kokoinen kassi, jossa myssyt voivat odottaa matkaa OYS:aan.  Ulkotaskuun mahtuu mukavasti neljä Primevera-kerää.


 Kassi on erittäin hyvin ja huolella tehty.  Ja kaunis! Värikin minun mieleinen sininen, on tainnut Paula vakoilla täällä Lankapirtissä makumieltymyksiäni värien suhteen.  Kassissa on reilun kokoiset taskut sekä sisä- että ulkopuolella.

Joko SatunNainen-blogi on sinulle tuttu?  Ellei, suosittelen poikkeamista sinne, sillä siellä löytyy monenlaista kaunista ja ihanaa mm. käsitöiden, sisustuksen ja puutarhan alueelta.  Ja Paulan tahti on päätähuimaava.


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!  Toivottavasti sääennusteet pitävät paikkansa ja saadaan hiukan lämpimämpiä ilmojakin.
11 kommenttia:

 1. olet ollut oikein onnettaren suosiosaa, etkä kyllä syytä, niin hyvään asiaan olet kyllä paneutunut kuin noille stytossmyssyille. Kuinka moni onkaan saanut iloa myssyjesi ansiosta!

  VastaaPoista
 2. Mummeli, kiitos lämpimistä sanoistasi! :) Itsekin sitä monesti ihmettelen, kuinka moni onkaan mahtanut saada sytomyssyn tämän Seijasiskon ja minun aloittaman kampaanjan ansiosta. Tuhansia niitä kuitenkin on.

  VastaaPoista
 3. Hieno Juttu, että taas laadukasta lankaa tarjolla tekijöille. Kiitos minunkin puolesta Maritalle. Täällä reissussa on tullut aika vähän käsitöitä tehtyä, mutta enköhän saa yhden käsityöpostauksenkin täällä viikolla tehtyä ja kerron siinä samalla lahjoituksesta. Ihana kassin olet saanut. Mukavaa Viikkoa Sinulle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, täällä kotonakin on tullut aika vähän tehtyä käsitöitä, hih! :D Kaikkea ihanaa teille sinne! :)

   Poista
 4. Mukavaa, että kassi on mieluinen!
  Eikä näemmä yhtään liian iso sytomyssyille!! :o)

  VastaaPoista
 5. Enpä ihmettele yhtään, että olet hyvällä mielellä - mukavia asioita molemmat :) t. Eija

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea "voitosta", ihanan kassin sait.
  Mukava on kyllä tuo lankalahjoituskin ja siitä riitti vielä monelle myssyilijälle.

  VastaaPoista
 7. Onpa tosi nätti kassi!
  Kivan näköistä lankaa tuo primevera!
  Lupasivat kovasti lämmintä tänne loppuviikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marleena, mukavasti on lämmennyt täälläkin. Kova tuuli kyllä puhaltaa, mutta se nopeuttaa pyykkien kuivumista. Olen nim. pessyt monta koneellista pyykkiä tänään. :)
   Jokohan sinä sait ne siemenet maahan, joista puhuttiin puhelimessa. Minullekin iski halu kylvää kukan siemeniä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.