Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äidin päivä äitienpäivänä


Tänään tulee 90. vuotta äitini syntymästä.  Juhlimme siis sitä äitienpäivän lisäksi. Äidin vaiherikas elämä päättyi joulukuussa 2003.

Tässä äitini on noin 20-vuotiaana ennnen avioitumistaan ja...


... tässä neljä lasta synnyttäneenä ja yhden näistä haudanneena. Vuosi oli joko v. 1955 tai 1956.  Huomaathan äidin hienot hanskat ja hatun sekä päällystakin, jotka piti pukea päälle, vakka oltiin kesäisellä matkalla Tampereelle. Se oli vielä sitä aikaa.Tällä kortilla puolestaan poikamme onnitteli minua tänään. Poika osaa valita aina omannäköisiään kortteja, ei lähetä koskaan ihan "taviskorttia".  Kuten tämäkin nyt. Tällaisia on mukava saada, vaikka on niitä taviskorttejakin mukava saada. Kortissa on mielestäni pieni pilateksen harrastaja, joka kuvannee minua. Vaikka en ollut pilateksesta kuullutkaan noin pienenä ja vasta kuusi vuotta olen sitä harrastanut.


Hyvää, kivaa, ihanaa ja onnellista äitienpäivää kaikille äideille!
12 kommenttia:

 1. Kaunista Äitienpäivää Sinulle ♥
  Minäkin muistan, että äidillä piti olla hattu ja hanskat, jos lähdettiin jonnekin kauemmas =) Oma äitini kuoli jo 30 vuotta sitten tapaturmaisesti.

  VastaaPoista
 2. Tuommoisena kauniina naisena myös minuki äitini esiintyi aina. varmaan likimain samoin vuosikymmenin. Hauskaa äitienpäivää.

  VastaaPoista
 3. Voi, noita meidän Äitejä, jotka olivat niin ihania!

  Valloittavan kortin sait taas Jussilta! <3

  Mukavaa Äitienpäivää Sinullekin! <3

  VastaaPoista
 4. Hih hih, ihana kortti! Tuossa on ajatusta :D

  Ihanaa äitienpäivää <3

  VastaaPoista
 5. Hyvää Äitienpäivää sinulle ja kiitos kun jaoit muistoja ja kuvia omasta äidistäsi. Ihania nämä vanhat kuvat.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat äidistäsi. Huomaan , että Sinussa on äitisi näköä! Hauska kortti pojaltasi.:)) Leppoisaa äitienpäiväniltaa!

  VastaaPoista
 7. Äitisi näköä on sinussakin, ihana kuva. Saman tyylisiä löytyy minultakin.
  Pilateksen harrastaja on mainio.

  VastaaPoista
 8. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kiitos, olen jo vastannut kyselyysi. :)

   Poista
 9. Kiitos kaikille kommenteistanne! Äitienpäiväni sujui mukavasti, toivottavasti teidän muidenkin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.