Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kesä on jo

Viime vuoden syyskuussa lähdin innolla mukaan tähän haasteeseen ja nyt se on ohi!  Ja muutaman päivän jo ylikin, kun meinasi viimeisen kuvan ottaminen vallan unohtua.


10 KUVAA KESÄÄN -haaste!

 Haasteessa seurataan kuvina saman maiseman muuttumista talveksi, sitten kevääksi ja taas kesäksi. Tarkoituksena on kuvata ikkunan maisema nyt, seuraava kuukauden päästä ja taas seuraavassa kuussa jne. Ja viimein kerätä kuvat kollaasiksi ja kappas, kun 10 kuvaa on otettu, on pian juhannus!
Ja kesäkuun näkymä, jonka nappasin tänään noin tunti sitten.


Tämä näkymä on silmiemme edessä aina ruokapöydän ääressä istuessamme. Usein katselemme sitä muutenkin, kun seuraamme lintujen ja eläinten elämää metsikössä.8 kommenttia:

 1. Voi että on mahtavat lumet tuossa tammikuun kuvassa! :) Tuo olisi mukava tapa ottaa aina kuukauden välein kuva samasta maisemasta, niin näkisi vuoden kierron - ja millaista olisi verrata vaikka eri vuosien kuvia keskenään. Itse olisin tuohon haasteeseen lähtenyt muuten mukaan, mutta ärsytti siinä se "kesän odotus" -ajatus taustalla. Voisin itse lähteä vaikka "10 kuvaa syksyyn" -haasteeseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MariJ, tätä oli kiva tehdä, kun tuli kiinnitettyä enemmän huomiota muutoksiin tuossa näkymässä. Ja nyt voi vertailla kaikkia kerralla. Ehkä jatkan tätä vieläkin omaksi ilokseni. :) Teepä sinä "10 kuvaa syksyyn", kuvathan voisi otta avaikka kahden viikon välein, jos ei halua ottaa kevätkuvia. :)

   Poista
 2. Tämäkin on yhdenlainen rikkaus, että on monta vuodenaikaa - vaikkei sitä aina muistakaan. Kauniita kuvia, joissa muutokset näkyy. t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, totta, samaa näkymää kun katselee päivästä toiseen, ei hetikaan kaikkia muutoksia muista muutaman päivän päästä. Mutta näin kuvia on mitä vertailla. :)

   Poista
 3. Valot ja varjot vaihtelevat tuoden uudet viehättävät värisävyt männikköön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heleena, havupuuvaltaisessa metsässä ei tule nopeasti suuria muutoksia, mutta juuri nuo valot ja varjot vaihtelevat päivästä toiseen. :)

   Poista
 4. Upea kuvasarja. Kiitos. Ihanaa viikonloppua Sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkuli, kiitos sinullekin! Ja hyvää alkanutta viikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.