Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 27. kesäkuuta 2013

Lisää sytomyssyjäTulipa mieleeni tänään sanonta "raha tulee rahan luo"!  :)  En minä sentään rahaa saanut, mutta lisää sytomyssyjä.  Ja ne ilahduttavat minua kovasti niin kuin voisi ylimääräinen rahan tulokin ilahduttaa eläkeläistä.  FB:n sytomyssyryhmämme kautta sain tiedon, että kotikuntani Asukastuvalla odottaa laatikollinen sytomyssyjä vientiä Lankamaailmaan. Minähän päätin noutaa ne tänne noiden eilen saamieni myssyjen lisäksi, kun tuvan porukka on jäämässä heinäkuuksi lomallekin.Laatikossa olikin sitten 55 kaunista käsityöryhmän ahkerien ja taitavien käsien tekemää myssyä.  Monia värejäkin, valkoisia, keltaisia, punaisia, sinisiä...  Lämmin kiitos näistäkin myssyistä!Huh hellettä!  Sitä tuntuu riittävän aina vaan.Hetki sitten nappasin tämän kuvan.  Ukkosilmaa on lupailtu ja sitä jo toivon minäkin, vaikka lämpimästä ja aurinkoisesta ilmasta pidänkin. Se viilentäisi ainakin hiukan.


11 kommenttia:

 1. Ihania myssyjä on tässäkin kasassa!

  VastaaPoista
 2. Käsityöryhmissä on innostavaa voimaa! Sanoinkuvaamattoman hieno "saalis".
  Meillä satoi aamun jälkeen puoliltapäivin toisenkin ukkoskuuron, hiukan suuremman. Iltapäivällä alkoi tihkusade, joka jatkuu. Ei vielä raikastunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heleena, meille asti se ukkonen ei sitten yltänyt, kaukaista jyrinää kuultiin vain. Mutta vettä ollaan saatu ihan mukavasti maata kastelemaan. Nyt jo paistaa taas aurinkokin. :)

   Poista
 3. Nättejä myssyjä! Meillä paukkui eilen oikein kunnolla, joten eiköhän ukkonen ole sinnekin jo ennättänyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.