Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 11. syyskuuta 2009

Kirjahyllystäni


Hilja haastoi tässä hiljattain kuvaamaan omaa kirjahyllyä ja tässäpä näet minun otokseni meidän hyllystä. Tärkesyjärjestyksessä totta kai! Mukaan haastan kaikki kirjalliset bloggaajat!




Syksyinen perjantaipäivä on jo illassa. Lämmin oli tämäkin päivä, mutta viilenemässä päivälämmöt on selkeästi. Oli pilvistä, satoi vettä ja ehti vielä paistamaan aurinkokin.



Syksyn kaunista ja leppoisaa viikonloppua kaikille!

P.S. Eikulla on muuten arpajaiset menossa, joko osallistuit!

19 kommenttia:

  1. Pistipä silmään kirjatossasi Wilhelm Mobergin: Maastamuuttajat. Se on kylla hieno sarja. Luin se 70-luvun lopulla ensimmäisen kerran ja muutama vuosi sitten uudestaan. Tv-sarjankin jossa Liv Ullman esittää Kristiinaaa olen nähnyt.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Juu, minäkin huomasin heti Maastamuuttajat, kaikki kirjat jo luettu siitä sarjasta.

    VastaaPoista
  3. Minulla on jäänyt lukeminen vähiin, ennen luin monta kirjaa viikossa, sitten varmaan luen taas enemmän, kun on aikaa itselle. Nykyään varastan aikaa käsitöille kaikista mahdollisista raoista... Omenakuvasta tuli mieleen, että äsken saatiin pari kassillista omenia, omia kun ei tänä vuonna ole, viimevuonna oli niin paljon, ettei niitä millään meinannut ehtiä säilöä ja jakaa. HUomenna meinaan tehdä ainakin omenapiirakan, kroppa ei nyt salli isompia projekteja.
    Hienoa, että lonkkasi parani!
    HYvät viikonloput!

    VastaaPoista
  4. Kivaa kun vilautit kirjahyllyäsi.:)

    Mäkin nuo maastamuuttajat huomasin. Luin sarjan aika nuorena ja se oli kyllä tosi vaikuttava lukukokemus. En ikinä unohda sitä pientä Anna-tyttöä joka söi nälissään puuroa niin paljon että maha halkesi... itkin kun sen luin. Hieno teos!

    VastaaPoista
  5. Oi, pääsisimpä tonkimaan kirjahyllyäsi! Näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
  6. Ensimmäisenä pisti silmään Untinen-Auelin kirjat ja odotan aina vain josko tulis niille jatkoa. Mary Oljen Kauneimmat käsityöt huomasin.
    Pallokrysantteemit koreissa ovat suloisia enkä ole nähnyt aikaisemmin noin ihania.

    VastaaPoista
  7. Matleena sitäpä ei tiä vaikka oiski ne kaksostytöt sukua, onhan näitä Harmaaloita varmaan levittäytyny muuallekki ku Lohtajalle ja Himangalle:)

    VastaaPoista
  8. Seijasisko: Tämä Maastamuuttajat-sarja muutti juuri silloin 70-luvulla meille. ;) Harmi, kun tuo TV-sarja on päässyt menemään huomaamattani. :(

    Eila: Ai sinä sait jo luettua koko sarjan! Eihän siinä kauaa mennytkään. Tykkäsitkö? Minä vasta aloitin uusintalukemaan 1-osaa, siksi se puuttuu hyllystä. :)

    Mammutti: Minulla on iltarutiinina lukea ainakin tunnin verran ennen nukahtamista! :)

    Hilja: Minäkin muistan sen kohtauksen oikein hyvin. Oma tyttäreni taisi olla silloin suunnilleen Annan ikäinen, kun luin sarjaa ensi kertaa. Muitakin traagisia kohtauksia muistan sarjasta. Nyt leun mielenkiinnolla sitä taas uudestaan. :)

    Päivikki: ;)

    Heleena: Minä myös odotan ja toivon Untinen-Auelilta sarjaan vielä jatkoa! ;D Luolien suojattejahan sai odottaa pitkään. Kun se ilmestyi, luin ensin edelliset osat uudestaan ja samaan pötkyyn sitten uusimman. Luen varmaan sen vielä joskus. ;)

    Raija: Ne tytöt taisivat olla Ylivieskasta kotoisin. :)

    VastaaPoista
  9. Tuttuja kirjoja mullekin.
    Munkin lemppareita on Untinen-Auel; samoin odotan jatkoa. Olen lukenut kaikki moneen kertaa. Valittuja kohtia toisesta osasta olen luetuttanut myös aikoinaan aikuistuvilla pojillani;)
    Maastamuuttajat taitaa olla mulle outo, pitääpä laittaa kirjasto-tilaukseen...

    VastaaPoista
  10. Sinulla on kauniin syksyisiä kuvia. Tuo kirjahyllymeemi on hauska, pitäisi ehkä itsekkin ottaa kuvia. Meillä kun noita kirjoja riittää..

    VastaaPoista
  11. Eipä huono idea tuo kirjahyllyn kuvaus. Vaikka meillä ovat kyllä kirjakaapitkin niin sekaisin, että kehtaisikohan tuota :D!

    VastaaPoista
  12. Oi että sullakin on Untinen-Auelin kirjat... Ne on olleet mieleen painuvaa luettavaa. Ja ovat minunkin hyllyssäni. Vinkkaapas joku hyvä sarja tai kirja jota vois kokeilla lukea. Nyt ois hakusalla... Otan myös haasteen vastaan ja ensi viikon aikana kuvaa omaa kirjahyllyäni.

    VastaaPoista
  13. Malli45: Sama maku siis kirjojen, ainakin Untinen-Auelin suhteen! ;) Ja kunhan olet lukenut Maastamuuttajat, niin nähdään vahvistuuko samansuuntaisuus. Minä muuten aloin vasta lukea uudelleen Maastamuuttajia. :)

    Nna: Kiva päästä kurkkaan sinunkin hylyyn! ;)

    Pappi puikoissa: Kehtaa nyt vaan! ;) Hox! Eihän se ole pakko kuvata sitä sekaisinta kohtaa! ;DD

    Kati: Kiva kun sinäkin esittelet kirjahyllysi! ;) Luepas vaikkapa tuo Mobergin Maastamuuttajat-sarja tai Jan Guilloun ristiritari Arnista kertova kirjasarja (yksi osa on Pohjoinen valtakunta, muiden nimiä en muista). Molemmat sarjat ovat minusta hyviä ja kiehtovat mieltä vielä jälkeenkin päin. :)

    VastaaPoista
  14. Piti tännekin tulla Hiljan kautta kurkaamaan kirjahyllyjä!
    Olin täysin unohtanut nuo Untinen-Auelin kirjat. Erään lapsuudentoverini äidillä oli niitä hyllyssään ja jostain syystä ne erityisesti kiinnittivät huomioni. Ajattelin, että luen ne joskun isompana. Ehkä nyt olisi se isompana.

    VastaaPoista
  15. Sanna: Kiva, kun tulit! ;) Voin suositella niitä Untinen-Aueleita!

    VastaaPoista
  16. Ystäiseni! Sinulle jotain minun blogissa:)

    Hauskaa sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
  17. Mielenkiintoinen haaste... Kiva kurkkia kirjahyllyäsi..taidankin ottaa sinun haasteen vastaan..=D

    VastaaPoista
  18. Villa Lankala: Ai, pitääpä poiketa katsomaan! ;)

    Rantapuikko: Kiva, minäpä jään odottamaan sinun hyllykuvia! ;)

    VastaaPoista
  19. Olen aina silloin tällöin pistäytynyt blogissasi vaikka en ehkä ole kommenttia jättänytkään. Kyllä täytyy sanoa, että sinulla on tosi näppärät sormet, voi noiden sukkien ja muiden käsitöiden määrää.
    Kirjahyllysi näyttää melkein meidän hyllyltä. Maastamuuttajat ja Luolakarhunklaanit siinä niinkuin meilläkin. Minulla on vain tuon Luolakarhunklaanin viimeiset jatko-osat lukematta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.