Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 23. helmikuuta 2010

Lisäsin vain


Illlalla hiukan ennen nukahtamista juolahti mieleeni, etten muistanut hakea tuohon eiliseen postaukseeni Villapallon pakkaspipon linkkiä. En sentään noussut ylös sitä laittamaan, mutta nyt sen lisäsin.
Seijasisko on muuten perustanut OYS:n sytomyssykampanjalle omat sivut facebookiin, ne löydät täältä, jos haluat kurkata sivujamme. Tällaiselle naamakirjan ulkopuolelle jättäytyneelle on ihme suuri, miten nopeasti siellä sana leviää ja ystäviä kampanjallemme löytyy tiuhaan tahtiin, vaikka onhan siitä juttuja kuulunut.

7 kommenttia:

 1. joo olen huomannut ja osallistunut kyseiseen ryhmään...ajattelin itse osallistua kampnjaan ainakin niin että annan suoraan pipon syöpää sairastavalle ystävälleni... jaa katoin blogiasi olemme näköjään asuneet samassa kaupungissa

  VastaaPoista
 2. Mintsu: Kaikenlainen osallistuminen kampanjaan on hyväksi, myössen mainostaminen on sallittua! :) Ai mikähän se kaupunki mahtaa olla! Jos vaikka oltaisiin oltu naapureita! ;D

  VastaaPoista
 3. suureksi on kasvanu teiän myssyidea ja paljon kauniita hattuja on tullu. Enpä oo tuonne naamakirjaan miäkään ees tutustunu. 4 myssyä oon tehny. Pitää vaan alkaa kyselemään vaikka Seijasiskolta sitä lähetysosotetta.

  VastaaPoista
 4. Sartsa: On ollut todella ilo tämän kampanjan laajeneminen! :) Pane meiliä sytomyssyt at gmail piste com, niin saat paluupostissa postitusosoitteen. Kiitos jo etukäteen myssyistä! :)

  VastaaPoista
 5. Aurinkoista huomenta täältä pohjanmaalta. Hienoa, että olette Positiivareiden ajatusten aamiaiseen saaneet linkin myssykeräyksestä.

  VastaaPoista
 6. Äipän touhut: Niinkö! Enpä ollut kuullutkaan, kiva kun kerroit! :) Lähdenpä katsomaan, löydänkö.

  VastaaPoista
 7. no Kemistä minäkin oon lähtöisin... taisinpa tunnistaa sun tyttös kuvasta...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.