Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 9. helmikuuta 2010

Etusivulla hyvässä seurassaPäästiinpä me Seijasiskon kanssa hyvään seuraan, oikein super A-luokkaan! Nimittäin Martti Ahtisaaren viereen paikallislehti Forumin etusivulle!
Myönnetään, myönnetään, että tuo meidän kuvamme on huomattavasti pienempi kuin Ahtisaaren, mutta mitäs siitä. Pääasiahan on, että siinä ollaan! ;DD


Ja sytomyssykampanjan takiahan me tuolla lehdessä mimmeilemme. Siitä voit halutessasi lukea täältäkin http://www.forum24.fi/nettilehti.php. Tuon sivun käyttövinkiksi pari neuvoa:
- klikkaa vasemmalla olevaa päiväystä 09.02.2010
- klikkaa avautuvasta sivuvalikosta haluamasi sivu, meidän juttumme on sivuilla 12 ja 13. Teksti näkyy ainakin meidän näytöllä aika pienenä, mutta suurentamalla saa haluamansa koon.


Uusille lukijoille tiedoksi, että Sytomyssykampanjasta löytyy tarkempaa tietoa vaikkapa täältä ja monesta muusta postauksesta täältä Lankapirtistä.


31 kommenttia:

 1. Ahtisaari pääsi vain kanteen, mutta tepäs olette oikein keskiaukeamatyttöjä! ;) Oli oikein hyvä juttu. :) En huomannut teitä vielä kannesta, kun Mara vei kaiken huomion, ja olin jo unohtanut, että teistä piti olla tuo juttu tulossa (Seijasisko mainitsi siitä minulle viime viikolla), ja sitten yhtäkkiä kun käänsin sivua, niin menin ihan hämilleni, että mitä-mitä-mitä-sytomyssyjä, ja sitten muistin että ai niin joo. :) Aivan ihanasti oli ne myssykuvat siroteltu jutun sekaan, oli oikein värikäs ulkoasultaan. :) Hyvä hyvä teille! :)

  VastaaPoista
 2. Kivasti kirjoitettu.:D mietin pitäskohän munkin juttua tästä blogissani.:)

  VastaaPoista
 3. Ehdin jo harmitella, kun töihin ei tule enää Forumia, mutta verkkolehteä pääsen tietysti lukemaan! :)

  Olipa kiva juttu!

  VastaaPoista
 4. Pienestä ideasta on lähtenyt suuri asia liikkeelle. Tosi upea juttu!

  VastaaPoista
 5. Kiva juttu! Mukavaa, kun tempaus on saanut huomiota.

  VastaaPoista
 6. Upea juttu,
  katsotaan mitä meidän paikallinen saa aikaiseksi....

  VastaaPoista
 7. Kiva juttu lehdessä! Hyvää työtä teette. Saa nähdä, ennätänkö minä virkata yhtään myssyä.

  VastaaPoista
 8. Hienoa että juttu on lehdessä ja mukavaa että seurakin on arvokasta. En saa nyt auki kuin etusivun, yritin kyllä noudattaa ohjeitasi.Täytyy katsoa myöhemmin miten lehden voisin lukea. Minulta varmaan puutuu koneelta jotain tai sitten muisti ei kertakaikkiaan riitä.

  VastaaPoista
 9. Onkohan kukkaan aloittanut pääkaupunkiseudulla myssyjen keräystä, tai Uudellamaalla?

  VastaaPoista
 10. Kiva, kun tempauksenne,,,---mmme on huomioitu! :)

  Hyvä tytöt!

  VastaaPoista
 11. Hipheihurraa! Hyvä artikkeli ja hienoa, kun on jo kannessa esillä.

  Leena kyseli pk-seudun keräystilanteesta. Sitä samaa mäkin olen miettinyt, ja ilmeisesti yks ja kaks muutakin. Olishan se kiva tännekin saada. Jos aika olis toinen niin voisin alkaa mutta nyt ei kyll onnistu.

  VastaaPoista
 12. Kristiina: kíva kuulla että pääkaupunkiseudulla harkitaan asiaa ja voihan keraysaikaa ainakin minun mielestä jatkaakkin vaikka sellasilla paikkakunnilla, jotka tulevat myöhemmin mukaan esim. Toukokuuhun loppuun saakka.

  VastaaPoista
 13. Hieno juttu! Olkaa vaan mielissänne.

  Meillä käsityökahvilan naiset ovat saaneet paljon aikaan - tarkoituksemme on tehdä kevätretki Outokumpuun, josta myssyt toimitetaan Pohjois-Karjalan keskussairaalaan. Samalla tapaamme maakunnan "käsityösiskoja".
  Kiitos kommentistasi ja paranemistoivotuksesta :)

  VastaaPoista
 14. Upea juttu upeista naisista ja hienosta asiasta! Täältä tulee onnittelurutistus ja virtuaalihalaus! Hyvin kirjoitettu juttu ja kauniit kuvat!(piti heti tulostaa nuo sivut)
  Onnittelut!

  VastaaPoista
 15. Hih, meidän piikulikin oli teidän kanssa samassa lehdessä, sieltä voi bongata neidin nimen :) Kiva oli tuo juttu teistä!

  VastaaPoista
 16. Hieno juttu ja hyvää mainosta kampanjalle!
  Hyvä te!!

  Sain ensimmäisen myssyn itsekin valmiiksi, kuvausta vaille vain (niin ja sitten pitäisi ottaa selville minne ne täällä postitetaan, mutta onhan sitä aikaa).

  VastaaPoista
 17. Hieno juttu ja hyvä asia saa näkyvyyttä! Halaukset molemmille!

  VastaaPoista
 18. Kävin lukemassa jutun, töpeksin, en saanut alkuun auki kuin etusivun, mutta sitten onnistuin.
  On kyllä tyttömäiset sukat nuo Kittyt, kauniit.

  VastaaPoista
 19. Hei,
  otin juuri yhteyttä HUS:n syöpäosaston ylilääkäriin Helsingissä ja jos hän näyttää vihreää valoa, voin kerätä ja toimittaa myssyjä täällä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

  Minulla ei ole blogia, mutta jos sinä tai ystäväsi Seija-Sinikka voisitte toimia välikätenä ja toimittaa osoitteeni haluikkaille virkkaajille/neulojille.

  Laitan vaikka sähköpostia teille, kunhan asia varmistauu. Mainostathan tätä myös blogissasi, jos kampanja onnistuu ja miksei...

  kiitos, leena

  VastaaPoista
 20. Juu, pääsi Ahtisaari arvoiseensa seuraan; hyvä!

  VastaaPoista
 21. Kiitos kaikille teille kommentoijille kannustuksesta ja onnen toivotuksista! :) Oli kyllä mukava päästä Maran kanssa hieromaan lähempää tuttavuutta. ;DD Mutta myssyillään!

  Tiina: Kävin heti tutkimassa ja totesin, että kauniin nimen on teidän pieni piika saanut! :)

  Kristiina: Jos tiedät Leenalle halukkaita kavereita pääkaupunkiseudun keräykseen, niin vihjaapa heille. Minä voin välittää yhteystietoja, joten minulle vain s-postia (osoite aikkara08 at gmail piste com).

  Leena: Toivotaan, että saat keräyksen käynnistymään sielläkin!

  VastaaPoista
 22. Wau! Ootte kyllä ansainneet tuon kaiken!
  Oishan se Maran kuvakin voinut olla vähän pienempi, mutta onhan hänellä vähän pitempi tuo julkkistausta, niin että menköön!

  VastaaPoista
 23. Onnea, onnea! Hieno juttu! Toivottavasti Ahtisaari itsekin lukee lehden ja pistää Eevan virkkaamaan pipoja =)

  VastaaPoista
 24. Marleena ja Päivikki: Kiitos teillekin! ;) Ja tuohan onkin hyvä idea, jonka Päivikki keksi! ;DD Onkohan se Eeva käsityöihmisiä.

  VastaaPoista
 25. Onnittelut lehtijutusta - hyvää mainosta kampanjalle.
  Niin SNY-rinki on ihan mukava juttu ja parasta, kun saa ilahduttaa omaa pariaan. Seuraavalla kerralla sitten mukaan vaan ;)

  VastaaPoista
 26. Ajattelin kyllä vakavasti aloittaa pääkaupunkiseudulla, olen tosiaan ottanut jo HUS:iin yhteyttä.

  Jos joku blogillinen haluaa yhteistyöhön, olisin kiitollinen.
  Itse hoitaisin kyllä keräyksen ja toimituksen, mutta joku voisi mainostaa blogissaan tempaustaan ja ehkä julkaista joskus kuvia ja välittää yhteistietoni.
  Seijasisko lupasi tehdä lähiaikoina asiasta pienen postauksen.

  Mutta jos en saa blogillista kaveria, julkaisen täällä tai Seijasiskon blogissa sähköpostuosoitteeni, joten halukkaat virkkaajat/neulojat voivat ottaa minuun suoraan yhteyttä. terv. leena

  anteeksi Matleena, että hyödynnän kommenttilootaasi :-)

  VastaaPoista
 27. Laitoin blogiini pienen postauksen asiasta. Sinne voi kommentoida ja laittaa viestejä myssyistä.

  VastaaPoista
 28. Minäkin meinasin heittää Forumin suoraan lehtikeräyslaatikkoon tapani mukaan, mutta onneksi pysähdyin sen verran, että tunnistin tutut kasvot lehdestä (siis teidän!). Ja luin tietysti jutun! Hyvällä asialla olette (vaikken itse olekaan innostunut osallistumaan..)

  VastaaPoista
 29. Anitta: Kiva juttu, kiitos! :)

  Pirjo-Riitta: Kiitos sinullekin kannustuksesta! :) Kaikkeen ei aina tarvii osallistua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.