Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Saapuneita myssyjä
Sytomyssykampanjamme ensimmäisen kuukauden sato on liki 50 myssyä. Näistä on 34 on muiden tekemiä ja loput reilu 10 meidän kampanjan perustajien. Tässä esittelen kuluneen viikon aikana postin tuomia myssyjä. Nämä samat ovat olleet esillä jo Seijasiskon blogissa, mutta panen tännekin, kun kaikki eivät varmaankaan seuraa molempia blogeja. Jatkossakin pyrimme esittelemään saapuneita myssyjä viikottain.

Ja mukaanhan myssyjä tekemään ehtii vieläkin, sillä aikaa on huhtikuun loppuun saakka. Osallistua voi tekemällä itse myssyn/myssyjä tai tukemalla kampanjaamme jollakin tavoin, esimerkiksi mainostamalla sitä.Neili on ollut ahkerana lähetti peräti kahdeksan kaunista sytomyssyä! Ihanan lämpimät värit kaikissa, ovat ainakin minun mieleeni. Lämmin kiitos sinulle Neili!


On kuulunut kuiskeita, että ulkomailtakin osallistutaan kampanjaamme. Ensimmäisen ulkomaan paketin saimmekin perjantaina peräti tuolta ison rapakon takaa, siis Yhdysvalloista.


Paketissa oli viisi kaunista virkattua myssyä. Lähettäjä Mirja (blogiton) kertoo koskettavassa kirjeessään menettäneensä neljä läheistään syövän takia ja on virkannut nämä myssyt heidän muistolleen. Hän sanoo sytomyssyjen teon olevan paitsi addiktoivaa niin myös mukavaa, sillä hänellä on tullut myssyjä virkatessa monta iloista muistoa mieleen.


Pari päivää sitten saimme Mirjalta sähköpostia, jossa hän kertoo tehneensä viisi myssyjä lisää keräykseemme ja lupasi lähettää niiden mukana kauniita nappejakin, joita voimme lisätä koristeiksi myssyihin. Lämpimät kiitokset ihanalle Amerikan ystävällemme!


8 kommenttia:

 1. Hienosti on hattuja tullut ja tehty ympäriinsä. Kampanjan saama suosio onkin suotavaa ja ymmärrettävää, valiettavasti syöpä koskettaa jokaista jollain muotoa.
  Minulla sitten se virkattu aloitus jää varmaan kesken, vaihdoin puikkoihin ja neljä myssyä sain viimeviikolla tikutettua.
  Meillä lunta satelee hissukseen ja alkaa olla aika hakea yhtä tyttöä ensiavusta, siis ensiapukurssilta.
  HYvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kauniita myssyjä, kaikki!
  Langan olen minäkin jo valinnut. Nyt vain mietin, virkkaanko vai neulonko (sen ensimmäisen).
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. On ollut mukava seurata kuinka uusia kampanjoita on aloitettu ympäri Suomen maan! Hyvä juttu ja kiitos teille molemille

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan nättejä myssyjä :). Ja hienosti kampanjanne etenee, noin monta myssyä kasassa jo!

  Ja hieno homma että olette laittaneet keräyksen pystyyn hyvän asian vuoksi, tiedä vaikka minäkin ehtisin keväämmällä osallistumaan.

  VastaaPoista
 5. Ihana näköisiä mysyjä on saapunut sinne teille Ouluun. Hyvää alkavaa viikkoa.cud

  VastaaPoista
 6. Kivoja myssyjä on jo valmiina ja kampanjakin levinnyt ihan kansainväliseksi.

  VastaaPoista
 7. Mammutti: Hyvinhän sielläkin on myssyjä valmistunut! :)
  Hyvää viikkoa sinullekin!

  Irina: Siinäpä sitä onkin pohtimista, tekeekö virkaten vai neuloen! ;D Onneksi näin pienet työt valmistuu nopeasti, niin pian pääsee tekemään sitä kakkosvaihtoehtoa! ;DD

  Leena: Myssyily on tosiaan mukavaa, kun on saanut niin suuren suosion! ;)

  Maikki: Kaikkea ei voi ehtiä tekemään ja teillä on nyt iso urakka menossa, joten haluaisit osallistua mutta et ehdi tekemään myssyä, ehkä voit mainostaa kampanjaamme jossakin sopivassa tilanteessa vaikkapa blogissasi. Sekin voi tuoda meille lisää myssyjä! :)

  Äipän touhut: Niin on! :)

  Piiku: Niin minustakin! :)

  Marjut: Eipä tuo kansainvälistyminen käynyt edes mielessä kampanjaa perustettaessa. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.