Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011


Ensiksi pari tiedotusasiaa.

Ensinnäkin TiiQ kertoo blogissaan, että paljon ihastusta saaneiden Frekdrika-sukkien ohje on nyt julkaistu.
Suomenkielinen ohje on lisättyTiiQ:n  blogisivuksi, mutta se on saatavilla myös helpommin printattavassa pdf-muodossa Ravelryssa.

Ja toiseksi nyt kaikki tutustumaan tuoreeseen blogiin Missä neuloimme kerran ja kokeilemaan arpaonneaan.  Se on mahdollista täällä.  Minä jo osallistuin, entä sinä?Ja sitten kässäesittelyyn. Pienen virkkausyön sain valmiiksi hetki sitten.  Syyskuun alussa kerroin virkanneeni bonchon pienelle tytölle, täällähän  siitä kerroin.  Lankaa jäi pahimmoilleen, ettei siitä mitään oikein saisi tehtyä. Niinpä mieleeni juolahti, että nuken bonchoon lanka riittää ja sehän valmistukin äkkiä.  Ensin muutama kerros neuloen 2 o, 2 n -resoria ja sitten virkkaamalla ketjusilmukkakaaria ja lopuksi hapsut. 

Mannekiiniksi sain Uppiksen, mutta oletan ja toivon bonchon olevan sopivaa kokoa myös Baby Born -nukelle.  Lankaa kului 15 g, mikäli vaakaani on luottamista näin pieniä määriä punnitessa.  Tämä boncho menee aikanaan samaan taloon kuin edeltäjänsäkin.

Nyt tätä bonchoa tehdessä tuli mieleeni, että eikö ne bonchotkin lasketa HHV:een.  Mitä mieltä te muut hulluttelijat olette?  Minä ainakin ajattelen näin ja lisäänkin nyt kaksi bonchoa hullutteluihin, kun en sitä aiempaa hokannut laskea mukaan. Siis HHV-määräni onkin 11, kun vielä eilen se oli 9.


5 kommenttia:

 1. Voi sun suloine pocho! Toki pochotkin on hartian lämmittimiä, mukaan laskuihin vain.

  VastaaPoista
 2. Pitipä tulla vielä oikein henkilökohtaisesti kiittämään tehokkaasta blogimainonnasta. Tähän mennessä 33 lukijaa on löytänyt tiensä blogiimme sinun kauttasi. Meidän vielä kohtalaisen vaatimattomassa mittakaavassa melkoisen mukava määrä. Kiitos siis! :)

  VastaaPoista
 3. Mammutti: Niin minäkin ajattelin, että on. ;)

  Enkuli: Kiitos! :)

  Marjut: Kiitos! :)

  Vyyhti: Kiitos kiitoksista! :) Olipa mukava kuulla tällainen uutinen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.