Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 8. lokakuuta 2011

Messuterveiset

Oulun kädentaitomessut tuli tänään koluttua.  Kälyn ja tyttären kanssa sinne mentiin puoli tuntia lipunmyynnin avautumisen jälkeen. Ajateltiin, että vältytään jonottamiselta, mutta eipä se niin käynytkään.  Jono lippukassalta ylsi porttien ulkopuolelle asti.  Huh huh ehdittiin jo ajatella, mutta ripeästi jono eteni. Eikä siinä seisoessa tullut aika pitkäksi, kun voitiin seurata hämmästyneitä ilmeitä. Muutkin nääs ihmettelivät jonon pituutta.


 Sisällä riitti ihmisiä aivan tungokseen asti.  Iltapäivällä oli jo huomattavasti väljempää, kun teimme pois lähtöä.

Minä kiertelin kälyn kanssa ja tytär ystävättärensä kanssa.  Oikeastaan voi sanoa, että tavanomaiset messut tavanomaisine esittelyineen.  Yhtäkkiä ei mieleeni tule mitään uutta ja ihmeellistä, mutta mukavahan messuilla on aina kierrellä ja katsella.  Ja hiplaillakin ainakin lankoja.

Useita tuttavia tapasin niin blogimaailmasta kuin oikeastakin elämästä.  Sekin on mukavaa messujen antia, joka tulee siinä ikään kuin kylkiäisinä.  


 Tuttuja myyjiä

 Tunnettuja myyjiä


Oman seudun myyjiä


Lopuksi omat vaatimattomat ostokseni. Ja totuuden nimissä tunnustan, että kuvassa on enemmänkin kuin omat ostokseni.  Nimittäin nuo kaksi Mambo-huivilankakerää ovat kälyn ostoksia, mutta päätyivät minulle tehtäväksi.  Siis omiani on tuo pusero, kaksi kerää Step-lankaa ja kaksi paistinlastaa. Pusero on ennestään tuttua ja hyväksi havaittua KUUTOSET "miten vain"  -laatua ja sattui vielä olemaan tarjouksessa, niin lähti tietenkin mukaani.  Ainahan niitä T-paitoja tarvii samoin kuin sukkalankojakin.  Siksi nuo Step-kerät, nekin olivat tarjouksessa.  ;DD  Sopivan jämäköitä, mutta kuitenkin joustavia paistinlastoja olen etsiskellyt jonkin aikaa ja nyt ne osuivat kohdalle.

Ai niin nyt muistui mieleeni yksi uusi näkemäni asia messuilta, se oli kaksipäisellä virkkauskoukulla virkkaaminen  eli tunisialainen virkkaus.  Olinhan lukenut siitä jo aiemmin muutamista blogeista, mutta en ollut perehtynyt asiaan tarkemmin.  Niin hauskalta ja mielenkiintoiselta näytti, että varmaan joskus sekin tulee ihan omin käsin kokeiltua.

14 kommenttia:

  1. Mäkin jo messuilla kävin kahden tyttären kanssa, ja mukaan tarttui aika lailla lankaa ja muuta! ;oD

    VastaaPoista
  2. Kiva kun pääsit käymään. Harmi kun en pystynyt jututtamaan siinä tohinassa. Tulehan seuraavaan Neulekammariin, siellä opetan tuota kyseistä tekniikkaa.

    VastaaPoista
  3. Oulu on liian kaukana täältä Porista, mutta sitten Tampereelle pitäisi mennä marraskuussa. Nyt meinaan olla ostamatta lankoja, mahtaako onnistua...? Jos enemmän yrittäis vaan katsella ideoita. Mutta, mutta, tiedän, että se on niin vaikeaa.

    VastaaPoista
  4. Pirjo-Riitta: Eipä satuttu törmäämään nytkään. Irina kyselikin, onko sinua näkynyt. Jaa-a, että lankaa löysit! ;D

    ♥Hannah: Kiva, kyllä on tarkoitus käydä Neulekammarissa aina, kun vain pääsee muilta "kiireiltä". :)

    Auli: Minusta on nykyisin mukavaa vain katsella ostamatta mitään tai ainakin maltillisesti ostaen. Ikä kai opettaa! ;D

    VastaaPoista
  5. Minäkin olin siskoni kanssa messuilla eilen. Olimme paikalla heti kymmeneltä ja silloin jo jono ylsi porttien ulkopuolelle. Onneksi eteni nopeasti ja oli aurinkoinen sää jonottaa. Ostoksia emme juuri tehneet - nautimme tunnelmasta, kiertelimme ilman kiirettä ja katselimme ja ihastelimme kaikkia niitä ihanuuksia mitä siellä oli. t. Eija

    VastaaPoista
  6. Messureissut on kyllä kivoja, mut minä olen huomannut, että vuosi vuodelta rankemmaksi käy, eli messukestävyys alkaa olla olematonta. Sienessä täällä on edelleen käyty ahkerasti.
    Syksyistä viikkoA!

    VastaaPoista
  7. - Taispa kälysi ostaa samanväristä lankaa kuin minäkin, tai nohhh, minähän ostin paljon muutakin lankaa. Ei ikä opeta, ei, ei.
    -t-

    VastaaPoista
  8. Minä olin Ouluhallilla tänään 11-2. Kivaa oli tosin just samat fiilikset ..eipä mitää uutta ja ihmeellistä, jos en nyt lasketa tuota Hannan koukkuamista mukaan.

    Kivat ostokset sinulla... itsekkin katselin noita samoja t.paitoja, mutta tulinkin siihen tulokseen että mulla paitoja ihan riittämmiin. Isälle ostin isänpäivälahjaksi paidan johon on printattu TERÄSVAARI ja se kyllä todella passaa hänelle.:)

    VastaaPoista
  9. Kivan näköistä näyttää olevan Oulun messuillakin!

    VastaaPoista
  10. Messuilin minäkin ja pääsin jopa kuvamalliksi lankoja valitessani. Ihan kivat messut ja sopivasti tuli lankoja hamstrattua. mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Harmittelin aiemmin viikolla, että harmi kun ei Oulun suuntaan ollut nyt menoa, mutta tuo alkujonotus olisi jo varmaan ruvennut ahdistamaan. Olisihan siellä ollut paljon katseltavaa. No, olen päättänyt olla ostamatta lankoja, joten vissiin parempi etten ollut siellä. Ne kiusaukset.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  12. Mukavat messut; yleensä nämä käsityömessut tuppaavat olemaan mukavia.

    VastaaPoista
  13. Ei Seinäjoellakaan paljon mitään uutta! Mutta lankaa näkyi teillä enemmän! Meillä vain Tapio ja Villavintti ja Kangas-Aitta.

    VastaaPoista
  14. Eija: Samantapainen messureissu siis meillä kummallakin! :)

    Mammutti: Joo ei sitä jaksa enää koko päivää kierrellä, vaikka olisi kuinka mielenkiintoista nähtävää.

    Taina: Sinä taisitkin ostaa lankoja aika paljon! :)

    Seijasisko: Niinhän se taitaa olla,ettei joka vuosi keksitä jotain uutta messuillekaan. Mutta kiva siellä on käyskennellä vaikka ei ostaisikaan mitään.

    Intsu: Taitaa olla kaikilla kässämessuilla yhtä kivaa! :)

    Virpi: Ai satuitkohan ihan minun kuvaani! ;) Hyvää syksyn jatkoa sinullekin!

    Ellu: Vaikka se jono oli pitkä, niin nopeasti eteni. Enempi taisi olla ruuhkaa sisällä. Rahaa sinulla kuitenkin säästyi, se on varmaa. ;D

    Marjut: Enpä ole minäkään tylsillä kässämessuilla käynyt! ;D

    Malli: Minäkin kiinnitin huomiota, että tänä vuonna oli enemmän lankamyyjiä kuin aiemmin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.