Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Palkinnot perillä

Täällä Lankapirtissähän järjestettiin hiljattain arpajaiset, joista kerroin täällä.  Voittajat olivat kävijälaskurin luvun 222222 bongannut Mymmeli (ehkä blogiton, kun ei linkkiä kommentista minnekään),  ja Mammutti, jonka arvan onnetar nosti kaikkien osallistujien joukosta.  Viime viikolla annoin itelloonille tehtäväksi viedä heille palkinnot ja tänään kuulin molempien saaneen omansa.  Niinpä voin esitellä ne nyt jo täälläkin.


 Mymmelin palkinto sisälsi kolmea sorttia lankaa, lautasliinoja ja nameja, että saa suun makeaksi.  Langat olivat pellolaisen Merja Kitin sipulivärjättyä villalankaa, Fabel sukkalankaa ja Novitan Villavaa.  Merja Kitti on lappilainen käsityöyrittäjä, joka värjää lankoja luonnonväriaineilla.


Mammuttikin sai lankaa kolmea sorttia ja suklaatia sekä pieniä tilpehöörejä mittanauhan ja vetoketjuheijastimia.  Mittanauha on sellainen rullamalli ja siinä on sekä sentit että tuumat. Heijastimet ovat sellaisia vetskarin päähän kiinnitettäviä nauhanpätkiä, jotka kuvassa ovat luiskahtaneet lankojen väliin. HHV-idean äidille ja ahkeralle huovuttajalle tietenkin huivilangaa ja hahtuvan lisäksi pari kerää sukkalankaa.

Mammutille oli muuten huomattavasti helpompaa miettiä sopivaa palkintoa kuin Mymmelille, joka on minulle uusi tuttavuus (jos niin voi sanoa muutaman vaihdetun s-postin perusteella).  Mammutti on tullut tutuksi jo vuosia sitten täällä Blogistaniassa, kun olemme seuranneet kai jo vuosia toistemme blogeja ja ahkeraan kommentoineetkin. Hänen bloginsahan on Mammutin puikot.


Tänään täällä on ollut aika kirkas ja selkeä päivä vaikka ei aurinkoa näkynytkään.  Ohut lumikerros kirkasti maisemaa kummasti ja muutama pakkasaste ( 2-4 ) esti lumen sulamisen loskaksi.  Tällaisessa säässä on mukava odotella joulua, johon taitaa olla enää 17. yötä.  


9 kommenttia:

 1. Onpa hienot palkinnot. Onnea voittajille.

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille! Ihanat palkinnot ovat saaneet ;)
  Meillä vielä kuuraa maassa ja pakkasen puolella pari astetta, pienemmät kadut ovat nyt liukkaita...

  VastaaPoista
 3. Komeat palkinnot laitoit, Mammutille jo kehuinkin saamaansa just hänelle sopivaa palkintoa.

  VastaaPoista
 4. Upeat paalkinnot. Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä kerran ihanasta palkinnosta. Sähköpostitse jo laitoinkin että sipulivärjätystä langasta on baskeri tekeillä, villavasta tein tulevalle kummilapselle jo kahdet sukat. Voin lähettää sinulle kuvaa tuotoksista jossain vaiheessa kunhan saan kamerani kuntoon.

  Blogia minulla ei valitettavasti (ainakaan vielä)ole, koska tällä hetkellä tuntuu että aika sen pitämisen olisi turhan tiukalla.

  VastaaPoista
 6. Enkuli: :)

  Heleena: Tänään on ainakin täällä päästy lumitöihinkin! ;)

  KristiinaS: Ja Mammutti itsekin hehkutti tyytyväisyyttään meilissä.

  Mummeli: :)

  Mymmeli: Joo kaikkeenhan ei aina ehdi, mutta jos joskus laitat blogin, niin vinkkaahan minulle, että tiedän tulla visiitille. :) Ja kuvia töistäsi katson mielelläni.

  VastaaPoista
 7. Voi, miten muhkeat palkinnot on lähteneet onnellisille voittajille! :)

  VastaaPoista
 8. Hienot palkinnot; onnea voittajille:)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat palkinnot! Onnea voittajille =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.