Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Nettituttuja minullakin


Mökillä vietettiin taas muutamia päiviä. Eilen illalla palattiin ja nyt kuunnellaan ukkosen jyrinää ja mietitään, saadaanko omalle kohdalle kesän ensimmäinen ukonilma.

Kardemummalta sain tämän kesäkevennyksen, kiitos siitä! 

 
Ohjeet annettiin mukaan ja ne ovat seuraavanlaiset:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.

3
. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

 
 Tunnustus pitäisi siis jakaa kahdeksalle bloggaajalle. Se jakaminen eteen päin onkin näiden tunnustusten saannin vaikein puoli. Ja siinä se valinnan vaikeus, kelle jakaa, kun niitä ihania blogeja on niin paljon. Tekisi mieleni kokeilla samaa kuin Kardemumma, siis jakaa tämä niille bloggaajille, joiden kanssa olen ollut muutenkin tekemisissä kuin vain heidän blogejaan lukemalla. 

No matkinpa siis Kardemummaa ja jaan tämän kahdeksalle ensimmäisenä mieleeni tulevalle bloggaajalle, jonka kanssa olemme tavanneet oikeasti tai vaikkapa vaihtaneet s-postia. Ja he ovat
 1. Marleena OnnenAikaa-blogista, rakas ystävä jo vuodesta 1965 alkaen
 2. Eila blogista Ristiin Rastiin
 3. MariJ blogista Heivatut Kudelmat
 4. Seijasisko, jonka kanssa perustettiin OYS:n Sytomyssykeräys, blogi *Seijasiskon käsityöblogi*
 5. Mammutti Mammutin puikoista
 6. Sude Suden silmukoista
 7. Päivikki blogista Piironki
 8. Iso Gnu samanimisestä blogista.
Olkaapa niin hyvät! Ottakoon vastaan ja jatkakoon, ken haluaa.

Liäksi pitää kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestä. Paljonhan minä olen jo täällä kertonutkin vuosien varrella. Nyt kertomani asiat liittyvät enempi tai vähempi viimeisimpään mökkireissuumme.  Valinta siksi, etten aina kertoisi niitä samoja totuuksia, joita pitempiaikaiset vakivieraani ovat lukeneet jo moneen kertaan. Jos eivät ole harpponeet niitä yli! ;D

1. Minä istuin rannalla täydessä venevarustuksessani ja katselin, kun...


...mieheni heitti talviturkkinsa järveen. 2. Eikä minulla muuten edes haluttanut uimaan.

 
3. Marjojen kypsymistäkin seurailin.  Vielä ei päästy mustikoista nauttimaan.


4. Hilloja sentään saatiin maistiaisiksi, vaikka tämä kuvan hilla jäi vielä suolle kypsymään.5. Tykkään seurata ja kuvata erilaisia luonnonilmiöitä ja -ihmeitä. Valitettavasti intoni kuvata on paljon suurempi kuin taitoni siinä.  Tässä maininkeja pienellä hiekkarannalla.Vesipisaroidenkin leikkiä järvellä on kiva seurataSama lahti oli seuraavana päivänä kuin peili.  6. Täällä säilytämme venettämme.

 7. Kaksi kertaa lämmitin savusaunamme näiden päivien aikana. Saunalla on muuten ikää jo kunnioitettavat 100 vuotta, mikäli perimätietoon on luottamista.


8. Ja tein minä käsitöitäkin, joista vilautan nyt vain tämän pussukan, joka pääsi heti käyttöön. Ihan minulle itselleni. Kuka arvaa, mitä tuossa säilytän?

Noo tulihan niitä kahdeksan asiaa, vaikka väkisin melkein piti puristaa.  


Alussa mainitsemani ukkonenkin tuli sitten niin lähelle jyrisemään ja salamoimaan, että katsoin parhaimmaksi sulkea koneen ja irroitella töpselitkin.  Sitten kävelin terassille katselemaan sadetta ja  salamointia. Mutta ei sitä näytelmää kauan kestänyt ja pääsin jatkamaan tämän loppuun.


7 kommenttia:

 1. Mukavaa oli lukea tämä ja myös katsella kauniita kuvia kesästäsi! Kiitokset tunnustuksesta. Vastattukin jo on.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seijasisko, kävinkin jo katsomassa tunnustuksesi! :)

   Poista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Yritän muistaa vastata tähän, mutta en jatka eteenpäin. Jos en jostain syystä muista vastata blogissani, niin se johtuu sitten vaan unohduksesta, tällä hetkellä on niin paljon taas uusia asioita muistettavana. Töihin juuri nytkin lähdössä... :) Mutta kiitos joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MariJ, Ymmärrän oikein hyvin, ettei näihin tunnustuksiin aina ehdi vastailla. Niin käy itsellenikin joskus, vaikka työelämä ei minua enää ohjelmoikaan. :)

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Vastailen siihen, kun olen päässyt oman koneeni ääreen täältä lapsenlapsi-hoitomatkalta. Minulle käy todennäköisesti kuin Marille, että en jatka.

  VastaaPoista
 4. Iso Gnu, tunnusten jatkaminen on minustakin kovin työlästä, joten ymmärrän oikein hyvin, jos jätät sen tekemättä. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia tunnustuksestasi!
  Palaan asiaan ensiviikolla... Meillä on sunnuntaina Pikkumammutin rippijuhlat, joten täällä eletään kiirusta aikaa, viimeistellen remppaa ja leipoen yms. Aurinkoista loppuviikkoa ja hyvää alkanutta kuuta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.