Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Sytomyssyilyä lehden palstoilla


Oulun seudun seurakuntalehti Rauhan Tervehdys esittelee juttusarjassa Arjen samarialaiset ihmisiä, jotka ovat tavalla tai toisella mukana hyväntekeväisyydessä. Tänään ilmestyneessä lehdessä olikin sitten Seijasiskon ja minun esittely painottuen lähinnä sytomyssyilyyn.

Keväällä jo toimituksesta otettiin minuun yhteyttä ja kysyttiin, suostuisimmeko haastatteluun. Ja mitäpä me emme tekisi näin hyvän asian eteen. Haastattelu tehtiin jo huhtikuussa, mutta näin kauan saimme odottaa julkaisua. Mutta tänään lehden takasivu oli kokonaisuudessaan meidän.


Sivun yläosa kuvineen


Sivun alaosa 

Myös netissä juttu on luettavissa täällä.


 

Tällä hetkellä meillä on jonkin verran lahjoituksina saatua lankaa sytomyssyihin käytettäväksi. Jos haluat siis ilmaista lankaa  tehdäksesi sytomyssyn/-myssyjä, niin ota yhteys Seijasiskoon sähköpostitse: seijasiskon@gmail.com.  Langat voi hakea joko Seijasiskolta kotoa tai lankakauppa Lumoavasta langasta nimellä.  
Lisätietoja sytomyssyilystä löydät täältä blogistani klikkaamalla sivua Sytomyssyily ylhäältä  vasemmasta reunasta tai suoraan tästä.  Sinne olen yrittänyt koota tietoa eri keräyksistä ympäri Suomen. Sieltä löytyy mm. tiedot, millainen myssyn tulisi olla ja mihin niitä voi toimittaa. Yritän myös pitää tiedot ajan tasalla, joten sieltä voi halutessaan etsiä haluamaansa tietoa. Myös minulle voi esittää kysymyksiä s-postilla, osoitteeni löytyy blogini oikeasta reunasta esittelyn lopusta.


9 kommenttia:

 1. Hienoa, että upea työnne huomioidaan. Olette todella arjen sankareita! lämpimät onnittelut molemmille!

  VastaaPoista
 2. Oli tosi hyvä juttu teistä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä juttu, vaikka julkaisu kauan kestikin:) Minut tapaa toistaiseksi osoitteesta http://marjutj.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, joo kannatti odottaa. Kiitos uuden osoitteesi vinkistä! :)

   Poista
 4. Hieno juttu, jonka myötä myssyntekijöitä tulee lisää (näin uskon). t. Eija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.