Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 7. lokakuuta 2013

Tehdäänkö yhdessä


Tuplalapasia tekemään!  Moni on sanonut, että haluaisi tehdä sellaiset, mutta ei osaa. Mutta entä jos tehtäisiin yhdessä?


Nyt se on mahdollista Oulun seudulla asuville!  Nimittäin keskiviikkona 9.10. klo 18:00 on Oulun Lankamaailmassa (Saaristonkatu 27)  neuleilta teemana lämpimät tuplalapaset.  Minä toimin ohjaajana. Mukaan ehtii vielä.

Hyvä olisi, jos olisit tehnyt lapasen resoriosan valmiiksi, niin päästäisiin heti opettelemaan onteloneulosta. Sopivia lankoja ovat esim. Gjestal Maija tai Viking Vilma tai Nalle. Lapasiin on hyvä varata kahta eri väriä. Ohjeen saat kirjallisena illassa, mutta löytyy täältäkin http://lankapirtin.blogspot.fi/2009/11/ohjetta-tuplalapasiin.html
 

Neuletapaamiseen osallistujille talo tarjoaa kahvin/teen ja normaalihintaiset langat -20%. Tervetuloa!


11 kommenttia:

 1. Kivan näköiset,onko vaikeat tehdä?Tulisin kurssille muuten Oulu on vain liian kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marsa, ei nämä ole mitenkään ylivoimaiset tehdä, alussa vaan pitää paneutua niksien opetteluun. Kun ne hallitsee, niin sujuu sutjakkaasti. Moni on tehnyt noiden minun laatimien ohjeiden mukaan ja onnistunut hyvin, joten kokeilepa. :) Ilman mitään kurssia muuten minäkin tämän tekniikan opin.

   Poista
 2. Harmi, kun asun niin kaukana, niin en voi osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, olis kyllä kiva tavata sinut vaikkapa tällaisessa illassa. :) Mutta sama neuvo sinullekin kuin Marsalle tuossa edellä, että kokeilemaan vaan onteloneulosta.

   Poista
 3. Ihanaa, kun menet opastamaan tuotakin tekniikkaa! :) Minä olen onteloneuletta kutonut, mutta en vieläkään tehnyt sillä tekniikalla lapasia, sukat kylläkin Novitan ohjeella. Melkein meinasin sinun kirjoituksesi luettuani, että pitäisikö kerrankin osallistua Lankamaailman neuleiltaan, mutta sitten muistin, että mullahan on huovutuskurssi keskiviikkoisin. Pitäisi kloonata itsensä, että ehtisi osallistua kaikkeen mielenkiintoiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MariJ, ai sattuipa sama ilta molemmille jutuille. Vaikka et sinä mitään opetusta tarvii tuplalapasten tekoon, kun olet kerta sukat jo tehnyt. Minä en muuten ole tehnyt tuplasukkia! :D

   Poista
 4. Voi kun asuisi lähempänä! Olisi mahtava oppia tuo tekotapa vielä vanhoilla päivllään:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, kokeilepas tuota minun ohjettani, jos sen avulla oppisit sinäkin tämän tekniikan. :)

   Poista
 5. Täällä yksi innokas odottelee jo oppiin pääsyä! Resori on jo valmiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihalaiska, niin sitä pitää! Kuuliainen oppilas! ;)

   Poista
 6. Voi, minäkin mielelläni osallistuisin! Olisin juuri käymässäkin täällä Oulussa, mutta muuan työkeikka romuttaa hyvän suunnitelman. :( Jospa joskus muulloinkin olisi mahdollista tuo tekniikka opetella kädentäpitäen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.