Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 7. lokakuuta 2013

Tonnin kisan voittajaNyt se on ratkennut, kuka voitti järjestämäni Tonnin kisa-arpajaiset.Vastausaikaa oli vain pari päivää, kun halusin asian hoitaa nopeasti. Nyt olen kyllä pitemmän osallistumisajan kannalla, että useampi olisi ehtinyt halutessaan osallistumaan.  Mutta sepä ei enää auta, homma meni nyt tällä kertaa näin.Kommentteja sain 30, joista 28 osallistui kisaan.

Enemmistö kommentoijista oli "vanhoja" tuttuja vierailijoita, mutta olipa joukossa joku minulle ihan uusikin. Voi, kun oli mukava lukea niitä kommentteja. Olen lukenut ne jo moneen kertaan ja varmaan palaan vielä niihin.  Kiitos niistä jokaikisestä!Sitten nimisukaleet siirtyivät taiteltuina hedelmäkulhoomme, jonka...


...kiidätin sohvalla sanomalehteä lukevalle maskuliiniselle Onnettarelle, jonka iso koura ensin sekoitteli lappuja ja sitten poimi niistä yhden.  Voin muuten vakuuttaa, että Onnetar oli 100%:n puolueeton, kun hän hän asiasta täysin tietämättömänä vain jahtasi hirviä koko viikonlopun minun järjestäessä arpajaisia.Onneksi olkoon sinulle, Megi!  Voitit juuri pääpalkinnon Tonnin kisassa.

Ja näin Megi kirjoitti minulle:  "Melkoisen määrän olet blogikirjoituksia vuosien varrella tullut kirjoittaneeksi ja mukavahan niitä on ollut lueskella. Itsekkäästi toivon että saan kirjoituksiasi lueskella vielä toisen mokoman. Tonnin kisaan mukaan myös ilmoittaudun ja mieluinen voitto olisi minullekin tuplalapaset."

Megillä ei taida olla blogia, mutta hän on osallistunut ainakin Sukkasatoon useina vuosina ja sitä kautta ollaan tuttuja. Onpa hän muistaakseni joskus ennenkin kommentoinut minulle jotain.  Ja nyt hän tulee saamaan minun tekemäni tuplalapaset, jahka ehdin ne tekemään.4 kommenttia:

 1. Onnea vielä huimasta postausten määrästä ! (MariJ:n blogissa jo kommentoin miksi en osallistunut siellä olleeseen arvontaan ja sama syy täälläkin eli en halua ilmoittaa sähköpostiosoitettani näin julkisesti. Mutta sehän on minun valintani, ei arvonnan järjestäjän ongelma ollenkaan.)
  Ja tietenkin paljon onnea myös arvonnan voittajalle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, voi harmi, en huomannut ajatella tuota puolta, kun laitoin sääntöjä osallistumisesta. Otanpa opiksi seuraaviin arpajaisiin. :)

   Poista
 2. Olipa mukava yllätys. Vastaan sähköpostiisi huomenna paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Megi, ei mitään kiirettä vastaamisen kanssa. Kiva tietää, että olet saanut meilini. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.