Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 14. tammikuuta 2016

Sytomyssyjä sytomyssyillassa

Eilen oli Oulun Lankamaailmassa sytomyssyilta. Sitäkin voisi sanoa perinteiseksi, sillä tämä taisi olla ainakin neljäs kerta, kun olin siellä puhumassa sytomyssyistä ja haastamassa ihmisiä tekemään niitä.Mukana oli kaikkiaan parikymmentä naista, joista kuvissa vain osa.


Yksi myssy valmistui jo illan aikana. Siis ihan lupaava alku.


Mukana oli ihan ekakertalaisia mutta myös muutamia, jotka ovat olleet mukana siitä ensimmäisestä Lankamaailman sytomyssyillasta alkaen. Leppoisasti parituntinen vierähti puikkojen kilistessä ja virkkuukoukkujen suhistessa siinä puheenporinan ohessa.  Kiitos kaikille mukanaolosta, kiitos kaikista myssyistä ja sukista, joita teidän käsistänne syntyy keräykseen! Kiitos Lankamaailmalle tuesta keräykselle!
Ja kiitos näistäkin myssyistä ja sukista, jotka sain mukaani illan päätteeksi. Osa on liikkeeseen toimitettu jo aiemmin, osan sain suoraan osallistujilta. Ja onpa siinä sekin illan aikana valmistunut myssy. Yhteensä 12 myssyä ja yhdet sukat.


Kysytkö, mikä ihmeen sytomyssy? Sytomyssy ja -sukat ovat lahja tuntemattomalle syöpään sairastuneelle ihmiselle. Näillä on tarkoitus ilahduttaa saajaa ja ehkä hiukan helpottaa hänen oloaan rankan taudin ja hoitojen aikana.  Tarkempaa tietoa löydät täältä tai klikkaamalla tuosta ylhäältä Sytomyssyily-sivua. Keräys on ympärivuotista, mutta nyt panostamme erityisesti ystävänpäivään (14.2) saakka.6 kommenttia:

 1. Kauniita myssyjä hyvään tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 2. Ihana ilta ollut hyvän asian puolesta. Tykkään.

  VastaaPoista
 3. Olen ensimmäistä kerta tekemässä sytomyssyjä. Pari myssyä on valmiina ja kuvat löytyvät blogistani. Mukavaa olla mukana ja ilahduttaa ihmisiä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Johku, kommentista ja haasteen vastaanottamisesta! :) Kävinkin jo katsomassa töittesi kuvat ja hienoja olivat.
  Oli muuten hyvä, kun kommentoit minulle, minä nimittäin unohdon blogisi nimen, vaikka yritin painaa sen päähäni. Pitää näköjään kirjoittaa kaikki muistiin. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.