Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 2. toukokuuta 2016

Huhtikuun raportti


Ihana toukokuu alkoi ja on siis aika tehdä raportti huhtikuun käsitöistäni. Niiden joukossa onkin jotain, mitä olen tehnyt harvemmin, nimittäin leluja. Ja sukkia vain kaksi paria, joita yleensä on useampia.

Mutta katsotaanpa, miten ne valmistuivat.


10.4. pupu-unirätti n:o 1, Miami-lankaa 65 g
16.4. nalle-lelu, 7 veikkaa ruskea ja Polkka 80 g
24.4. pupu-unirätti n:o 2, Miami-lankaa 65 g
24.2. kaksi apupupua Miami-lankaa, 170 g
13.4. ruttuvarsi-sukat koko 39,  Nallea  110g
24.4. perusraitasukat koko 43, 7Veljestä+7Veljestä Pöllö yhteensä 145 gJa aivan uusi aluevaltaus oli hedelmäkulhon virkkaaminen.


16.4. valmistui hedelmäkulhon eka versio trikookuteesta, menekki 210g ja toka versio sitten joskus myöhemmin, sitä päivää ei kirjanpitoni kerro.

Tämän kulhon tein siis kahteen kertaan. Kuten täällä esittelin, virkkasin kulhon ensin pylväillä mutta purin sen ja tein uusiksi kiintein silmukoin. Tämä siksi, että sain napakamman kulhon. 


Lankaa sain kulutettua yhteensä 925 g, mikä kokonaisuudessaan vähentää lankavarastoani. En nimittäin ostanut olleenkaan lisää lankaa, hyvä minä!  :)  Vuoden alusta lukien on lankavarastoni keventynyt yhteensä 3410 g.
2 kommenttia:

  1. No hups, tuollainen lankamäärän 'menetys' on jo melkoinen! Unipuput ovat kivoja. Olen sellaista virkkaamassa tulevalle lapsenlapsenlapselleni. Minkälaisen täytteen olet laittanut pään sisälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kankuritar, olen kyllä tyytyväinen tuohon "kadonneiden" lankojen määrään. :) Pupun pään täytteenä on "dacronvanua" vai mitähän lienee, pussissa lukee askarteluvanua ja olen ostanut sen Eurokankaasta. Lapsenlapsenlapsi, on sinulla ihanaa odotettavaa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.