Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 3. toukokuuta 2016

Puranko


Olen täällä kahden vaiheilla vappupäivänä valmistuneen huivin suhteen. Malli näytti muiden tekeminä niin kivalta, kun kuvista katselin. Mutta ei enää itseni tekemänä. Jo tekovaiheessa meinasin purkaa, mutta päätin kuitenkin katsoa pelin loppuun saakka.
Malli on Nurmilintu eikä siinä ole mitään vikaa, toisten tekeminä huivit ovat kauniita. Mutta uskon, että käyttämäni lanka ei sovi tähän malliin. Lanka on ikivanhaa Novitan Butterfly (55% puuvillaa, 45% viskoosia), liukasta ja hiukan kiiltävää.En edes lankaa katkaissut enkä langanpäitä päätellyt, mutta pingotin huivin. Monestihan huivit näyttävät ennen pingotusta kammottavilta rutuilta, mutta pingotuksessa tapahtuu ihme ja sieltä rutuista putkahtaa esiin kaunotar. Nyt sitä ihmettä ei siis tapahtunut.
Muodoltaan huivi on epäsymmetrinen ja istuu mukavasti harteilla.
Siis purkaako vai ei, siinäpä pulma. En vielä ole päättänyt lopullisesti, vaikka kallistun koko ajan lisää purkamiseen päin. Uutta malliakin olen jo katsellut, mutta se on vielä hakusessa. Yhtenä vaihtoehtona harkitsen kutoa samalla mallilla uudestaan muunneltuna, ainakin tuon aina oikein neuleen voisi muuttaa sieläksi. 

12 kommenttia:

 1. No et pura.=) Tuo on minusta ainakin kaunis.

  VastaaPoista
 2. On totta että kaikki langat ei tulee edukseen aina oikein neuleessa.
  Kyllä tuo minustakin on kaunis. Älä nyt pura kuitenkaan. Voithan antaa sen jollekin vaikka lahjaksi jollet itse tykkää ja neuloa itsellesi uuden.

  VastaaPoista
 3. No et pura! Tosiaankaan! Kun tuo on minusta hieno kuin mikä.

  VastaaPoista
 4. Eisaa purkaa upea huivi minusta ja väristäkin tykkään.

  VastaaPoista
 5. Liityn kans vastustajien joukkoon, ei saa purkaa noin kaunista!

  VastaaPoista
 6. Sievä huivi ja varmasti joku mielellään ottaa sen itselleen, jos et itse tykkää :)

  VastaaPoista
 7. Älä pura. Toi on paljon nätimpi ku mun Nurmilintu enkä minäkään purkanu:) Olen samaa mieltä tuosta mallista - muiden tekemät on kaikki kauniita!

  VastaaPoista
 8. Ainakin kuvassa huivi näyttää kauniilta, mutta jos se häiritsee pahasti, niin pura sitten.

  VastaaPoista
 9. Mä olen kyllä eri mieltä kuin monet muut yllä kirjoittaneista. Pura pois! Rohkeasti vaan, kerran se kirpaisee mutta ei se puraise vaikka purkaa.
  Butterfy ei varmaankaan ollut hyvä lanka tuohon malliin. Joku toinen huivi saattaisi hyvinkin istua Butterflysta tehtynä.
  Kaunishan tuo on, mutta kun se ei ole mieluinen niin jää käyttämättä kaapin perälle. Ja ehkä et sitä tule antaneeksi poiskaan kun tykkäät että se on huono niin et kehtaa antaa.
  Mä just purin ihan ok ja kauniin huivin mutta kun ei ollutkaan kiva niin purin ja nyt on jo neulottuna uusi ja mieluisa huivi. Ehkä sen saan blogattua lähipäivinä.

  VastaaPoista
 10. Minä en kyllä purkaisi. Huivihan on täydellinen ja ihana.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommenteistanne! :) Purin lopulta huivin, siitä kerron uudessa postauksessani.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.