Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 7. toukokuuta 2016

Purin sen

Jatkoa edelliseen postaukseen, jossa mietin puranko juuri valmiiksi saamani huivin. Ja nyt se on sitten purettu!  Langat ovat vielä kerillä odottamassa vyyhteämistä ja kastelua, että oikenee uutta yritystä varten. 


Sain monia kommentteja, joissa pidettiin huivia kauniina ja kehotettiin olemaan purkamatta. Oikeastaan vain KriistiinaS oli purkamisen kannalla ja hänkin sen takia, etten itse tykännyt huivista. Tämä Kristiinan lausahdus "Ja ehkä et sitä tule antaneeksi poiskaan kun tykkäät että se on huono niin et kehtaa antaa."  ratkaisi lopullisesti asian. En olisi todellakaan kehdannut antaa sitä edes lahjaksi ja tuskin kukaan olisi tullut luokseni pyytämään sitä.  Hetken aikaa harkitsin, järjestäisinkö arpajaiset, joissa huivi olisi voittona.

Nyt on siis Nurmilintu-huivi purettu ja langat odottavat pääsemistään joksikin toiseksi huiviksi. Pari mallia minulla on harkinnassa, saman tekijän Peipponen ja Eyeblink, mutta ehdotuksiakin otan mielelläni vastaan.6 kommenttia:

 1. Hyvin teit:) Oliskohan tuo Eyeblink hyvä Butterfylle. Mulla on just valmistunut Heidi Alanderin Dodo-malli. Se on kans kaunis ja siinä on kiva kuvio. Ihan just en sitä saa blogattua, mutta ehkä ens viikolla kunhan laitan yhdet sukat ensin. Vaan näethän mallin netistä muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina, vinkistä! Tuo Dodo olikin minulle ennestään tuntematon huivimalli. Menee harkintaan. :)

   Poista
 2. Niin se vaan on, jos ei ite tykkää, niin ei voi antaa toisillekaan. Miniä totesi joskus, että aika paljon enemmän neuloisit, jos ei purkaisi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso Gnu, niinpä. :) Kun mies näki minun purkavan tätä huivia, totesi siihen "Tuo touhu se kyllä sujuu" tai jotain sinne päin. :D On kai nähnyt ennenkin purkuhommiani. :D

   Poista
 3. Enpä ehtinyt tuonne edelliseen kommentoimaan, mutta kerronpa tässä. Olen tehnyt saman huivin runsas vuosi sitten ja näyttääkin saman väriseltä. Tarkistin kaikki kuvatiedostot todetakseni, etten ole sitä edes kuvannut.
  Aina silloin tällöin yritän kietoa ja sovitella, mutta...
  Taitaa olla parasta purkaa ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heleena, niinkö, en siis ole yksin ymmälläni tämän mallin kanssa. Jos päädyt purkamaan ja kutomaan uudelleen eri mallilla, niin kuvaapa huivi ensin ja näytä sitten ennen ja jälkeen kuvat.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.