Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 19. tammikuuta 2017

Sukkia OYS:n lapsipotilailleSytomyssyjä ja -sukkia Ystävänpäiväksi

Pari viiikkoa sitten haastoin taas kaikkia osallistumaan sytomyssyjen ja -sukkien tekoob syöpäpotilaille. Silloin en vielä tiennyt, mikä on OYS:ssa lasten syöpäosaston tilanne. No, lopultakin  varmistui eilen tieto, että  osastolla on edelleenkin niin hyvä myssyvarasto, ettei niitä tarvita lisää, mutta sukkia ottavat mielellään vastaan. Hoidossa olevat lapset ovat enimmäkseen 2-6 vuotiaita, mutta teinejäkin on noin neljäsosa. Joten lastenkin sukkia saa tehdä sinne toimitettavaksi.Tällainen yllätyskukkija minulla on. Tavallisesti kliiviani on kukkinut myöhään keväällä tai alkukesästä, mutta nyt on kai maailmakirjat sekaisin ainakin tällä kasvilla. Kovin on tosin vaatimaton tämä kukinto, vain viisi kukkaa ja pari kolme kuivettunutta nuppua. Mutta kivasti piristää kaunis aurinkoinen väri harmaita päiviä. Säähän meillä on illut enimmäkseen pilvistä, vain muutamana päivänä saatu ihailla aurinkoa.


2 kommenttia:

  1. mukava ylläri tuo kliivian kukinto toukokuussa minulla kukkii jos kukkii viime vuonna ei kukkinut nyt ollut niin pimeässä nurkassa etten ootakkaan

    VastaaPoista
  2. MAK, ilhduttaahan tällainen ylläri, mutta toisaalta tekee mietteliääksi, kun muuten tuo kliivia vaikuttaa huobovointiselta. Jokohan sen yli 20-vuotinen ura päättyy. Tekis nyt edes jonkun poikasen, että saisin uutta kasvua purkkiin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.