Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Kolmikertaisesti, ei kun nelinkertaisesti


Tunnustuksia satelee nyt tänne Lankapirttiin oikein roppakaupalla! Ensin sain Annikaiselta tunnustuksia kolmin kappalein ja sitten vielä Maikki varmisti tunnustusteni riittävyyden antamalla Kreativ Blogger -tunnustuksen. Kiitos teille molemmille! Olen oikein otettu! Aina on mukava saada huomionosoituksia tavalla tai toisella. Ja mukavahan niitä on antaa eteenkin päin. Mutta se saajien valitseminen on vaikeaa, kun on niin monta hyvää, mukavaa ja ihanaa blogia, joista pitäisi valita vain muutamia.
Minä olen saanut nämä kaikki tunnustukset jo aikaisemmin ja tehnyt niihin liittyvät kirjalliset selonteot silloin aikanaan. Nyt en enää aio niitä tehdä, koska mitään uutta tunnustettavaa ei ole. Kaikki halukkaat voivat käydä lukemassa ne entiset tunnustukset täältä, täältä ja täältä. Lisäksi olen niin laiska nyt, etten myöskään toistamiseen jaa näitä.Lapaskuu on alkanut ja kuluu hurjaa vauhtia, mutta minulla ei ole vielä mitään valmista esiteltävää. Tulossa sentään on lähipäivinä. Kahdet huovutetut lapaset odottavat viime silaustaan ja sen jälkeen kuvaamista. Sitten voisi jo ajatella esittelyäkin. Joten malttakaahan, ystävät!

2 kommenttia:

  1. Mukavalle blogistille niitä sataa!!!!
    Minäkin huovutin yhdet kämmekkäät pesukoneessa, kun luulin niiden olevan tekokuitua, niin heitin muun pyykin sekaan. Saapas nähdä, mahtuvatko kellekään vai saako niistä mattoja nukkiksiin...

    VastaaPoista
  2. Sehän onkin mainioa harrastus tuo nukkis! Sinne voi tehdä huovutettuja mattojakin! ;DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.