Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Beautiful




Aika rientää ja touhua riittää niin, ettei mukaviakaan asioita aina ajallaan muista tänne tuoda näytille. Tämän tunnustuksen sain jo viikko sitten Intsulta.


Intsu kirjoittaa tämän myöntämisperusteista hieman salamyhkäisesti näin "Kaikki tietävät, että he ovat tunnustuksensa ansainneet". No, kun toinen tunnustuksen saaja on Seijasisko, niin siitä päättelen, että sytomyssykampanjan ansiota tämä huomionosoitus on. Kiitos, kiitos sinulle Intsu! :)))


Nyt olen tällä kertaa itse niin "tylsä", etten jaksa ruveta miettimään ja jakamaan tätä eteen päin, vaikka monia ihania blogeja löytyy. Jospa sovittaisiin, että kaikki, jotka tietävät minun seuraavaan blogiaan, he ovat tämän ansainneet ja voivat napata tämän mukaansa.





Eikö olekin kaunis kesäkassi! Niin pirteät ja hempeät värit. Minusta kuin karamelli ja siksi haluan sen esitellä täälläkin. Mutta ei ole minun tekemä eikä minulle tehtykään, vaan tytär tuon väsäsi itselleen viime viikolla.



9 kommenttia:

 1. No kyllä on ihanan namupala:)
  Hyvää viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä tytär puuttuu puheeseen... kassi ei suinkaan ole minulle vaan on tilaustyö ystävälleni:) mutta nätti siitä minunkin mielestäni tuli. Kaava on muokattu Tildan ohjeista, en nyt muista mistä kirjasta tämä pyöreälinjainen laukku on.

  VastaaPoista
 3. Ihana kesäkassi! Kelpaisi minullekin :).

  VastaaPoista
 4. Onnea vaan beautiful-huomiosta. Oot sen kyllä muutenkin ansainnut, mutta hienon myssykampanjan myötä kyllä saatte lisää sulkia hattuihinne!

  Nätin kassin Katjuska on tehnyt!!!

  VastaaPoista
 5. Kaunis on kassi, ja malliltaan tosi hyvä.

  Tuon tapaista olen suunnitellut tekeväni kirjastokassiksi. Aikaisemmat kangaskassit kun ovat niin kapeita, etteivät isommat kirjat meinaa mahtua sisään. Pitää vaan odottaa, että saan äidiltäni ompelukoneen, meillä kun on kimppakone.

  VastaaPoista
 6. Marjut: Niin minustakin! :)

  Eila: Hyvää viikonjatkoa sinnekin! :)

  Katjuska: Ai niinkö se olikin! ;DD

  Omppumato: Kelpaisi tosiaan varmaan monellekin, mutta vain yksi siis saa tuon (vertaa katjuskan kommentti)! ;)

  Marleena: Kiitos, rakas ystäväni! ♥
  (Hih, eikö ole hieno sydän! Olen oppinut vasta sen tekemään samoin kuin tämän hymynkin ☺!)


  Anskukka: Se onkin joskus haasteellista tuon kimppakoneen kanssa. On minullakin siitä kokemuksia: aina olisi ollut ompeluinto juuri silloin kuin kone oli äidillä! ;DD

  Malli45: Kiitos! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.