Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Huomenna se tulee

Terveiset taas kuvan maisemista! Tässä näkymä Kukastunturilta kohden Lainiotunturia. Kuvan on napannut mieheni eräällä hiihtoretkellään. Minut tuntevat tietävätkin, etten pidä hiihtämisestä enkä juurikaan hiihdä, vaikka joka kevät näissä maisemissa siihen olisi mitä mainioimmat mahdollisuudet. Viihdyn täällä muuten ja liikuntaa saan runsaasti tanssiessamme lähes joka ilta Riemuliiterissä.


Mutta muutamaa myssyilyyn liittyvää asiaa minun oli tarkoitus tulla kertomaan (eikä höpistä hiihtämättömyydestäni). Pari näistä asioista on ollut tarkoitukseni kertoa jo aiemmin täällä, mutta eipä tämä lomalainen ole kaikkea muistanut.


Ensinnäkin muistutan lupaukseni mukaan, että pian on se päivä, jolloin Seijasisko ja minä ollaan TV:ssa sytomyssyasioissa. Joten muistapas katsoa huomenna kakkoselta Suomi Express klo 19.20 alkaen. Siinä tulee 4. minuutin pätkä tätäkin asiaa. Jos unohdat tai et voi tuolloin katsoa ohjelmaa, tulee se uusintana torstaina muistaakseni klo 14.45 ja on myös kuukauden ajan nähtävissä Yle Areenalla.


Toiseksi tiedoksi kaikille, että Seijasisko on koonnut linkkejä hyvistä sytomyssyiksi sopivista myssyohjeista tänne. Kannattaa hyödyntää, jos kaipaa vaikkapa vaihteeksi uutta myssyohjetta. Sieltä löytyy niin virkattavia kuin neulottaviakin myssyjä. Ja on naisille ja miehille sopivia malleja.


Ja kolmas asia tiedotettava asia liittyy Kymenlaakson keskussairaalan sytomyssykeräykseen. Ruotsinpyhtäällä Luovat Kädet työpaja osallistuu myös keräykseen. Satu kirjoittaa: "Hei, luin Hesarista jutun tästä kampanjasta ja lähdimme heti mukaan ja haastoimme Martat myös! Toimimme Loviisassa, Ruotsinpyhtäällä tarkemmin Strömforsin Ruukissa. Minulla on Luovat Kädet työpaja, sponsoroimme langat ja haastamme Marttoja muitakin kuin Ruotsinpyhtään, mukaan. Facebookissa ryhmämme on Luovat Kädet. Toimitamme itse myssyt Kymenlaakson keskussairaalaan Kotkaan. Koska lähdimme mukaan vasta maaliskuussa joudumme pidentämään kampanjaamme toukokuun loppuun. Työpajamme on avoinna joka päivä 12. - 18. paitsi maanantaisin, viikonloppuisin pidämme VirkkuuKoukkuViikonloppua ja SukkapuikkoSunnuntaita, jolloin halukkaat voivat tulla tekemään yhdessä ja kokeilemaan kaikkea, mitä teemme. Koruista keramiikkaan ja neulahuovutusta, korukivien hiontaa yms. Hemmotteluhoitojakin saa! Yst. terv. ja runsaasti myssyjä! Satu Mansnerus-Kurppa/ Mansnerus Group/ Luovat Kädet/ Strömforsin Ruukki." Joten siellä seuduin asuvilla on nyt mahdollisuus myssyillä myös yhteistyössä Sadun kanssa.Eilen kävijälaskuriniini napsahti minusta käsittämättömän suuri lukema 100000! Enpä osannut haaveilla suurista kävijämääristä perustaessani blogia reilu kaksi vuotta sitten. En heti ymmärtänyt edes kävijälaskuria asentaa vaan joskus kuukauden päästä sen tein. Mutta nyt noin suuri lukema laskuriin lävähti ja se on kaikkien teidän täällä vierailevien ansiota, niin satunnaisten kuin vakikävijöidenkin. Kiitos halien kera teille kaikille! Kiitos jokaisesta käynnistä, joka on pyöräyttänyt lukemaa suuremmaksi! Erityiskiitos kommenttien jättäjille, sillä kommentit ovat kuin suola keitossa! Kaikki te teette tämän bloggaamisen niin mukavaksi.


Oletko jo käynyt arvaamassa keräykseemme kertyvä myssymäärää täällä? Aikaa on 15.4 klo 24.00 asti.


12 kommenttia:

 1. Upeat on maisemat! Toi on sitten just se "edustavin kuva" :D , jonka oot laittanut tuosta kuvaussessiota. Mutta eipa tuo nyt haittaa. Hirvittää tuo huominen..en tiiä uskallanko katsoa ollenkaan.

  Onnittelut 100.000 ! Komea on lukema!

  Mukavia tansseja ja muutenkin hyvää loman jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, nyt oli jo 301 käynyt seuraavaa satalukua! Se kertoo vain siitä, että olemme löytäneet mukavan blogin...
  Tykkään ihastella huikaisevia tunturimaisemia, kun ei ole mahdollisuutta päästä livenä kokenaan. Leppoisaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Kaunista maisemaa saatte siellä ihailla!
  Voit olla varma,että minä istun "kuin tatti" nenä kiinni telkussa huomenillalla. Ja auta armias,jos joku tulee häiritsemään tätä istuntoa! Meillä kyllä porukka tietääkin, että mumpsan mökkiin ei ole tulemista,kun on joku lempiohjelma menossa!(oikeasti kyllä minä otan tulijat vastaan :o))
  Isot onnittelut tuosta satatonnista :o)
  Mukavia tansseja ja hiihtoja loppulomankin aikana!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, kun muistutit. Käyn heti ajastamassa tallentimen.

  Onnittelut komeasta tasaluvusta!!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut suuresta kävijämäärästä! Ja hyvä tosiaan kun muistutit; täytyy tälläytyä telkkarin ääreen ajoissa:)

  VastaaPoista
 6. Komeat maisemat ja komeat lukemat. Onneksi olkoon!
  Miksi pitäisi hiihtää kun voi tanssia:-)
  Nenä kiinni telkkarissa illalla äidin kanssa. Enää 3,5 tuntia H-hetkeen...

  VastaaPoista
 7. Seijasisko: Kyllähän me uskalletaan katsoa kun uskallettiin antaa kuvatakin! ;D

  Heleena: Tykätään siis samanlaisista maisemistakin! :)

  Neili: Kiitos! :)

  Irina: Tänäänkin odotettavissa mukavat tanssit, kunhan ensin TV:tä tuijotettu! ;D

  Anskukka: Lupasinhan muistuttaa, pitää siis olla sanojensa takana! :)

  Marjut: Täälläkin aiotaan tälläytyä telkun eteen! ;D

  Susu: Sinäpä sanoit somasti: Miksi pitäisi hiihtää kun voi tanssia! ;D Tuon minä tulen muistamaan sopivissa tilanteissa! ;DD

  VastaaPoista
 8. Mukava asiallinen ohjelma. Oli kiva nähdä teidät molemmat tv:ssä! :) Arvostan työtänne valtavasti. Aurinkoista lomaa Sinulle!
  Ritva

  VastaaPoista
 9. Ritva: Kiitos sinulle lämpöisistä sanoistasi! :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut komeasta lukemasta laskurissa. Suomi expressissä teistä oli hyvä ohjelma. Hienoa !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.