Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Myssyjä, myssyjä...
Meidän OYS:n sytomyssykampanjamme alkaa olla loppusuoralla, enää reilu kaksi viikkoa keräyksen päättymiseen. Myssyjä voi toimittaa meille siis huhtikuun 30. päivään saakka joko keräyspisteisiin tai postitse. Tiedot löytyvät täältä.

Myssyjen luovutus OYS:n sytostaattiyksikköön on Ruusun päivänä 4.pv toukokuuta. Mutta myssyjen tekoa ei tarvitse lopettaa siihen, vaan sen jälkeen jokainen voi toimittaa myssyt suoraan sairaalaan. Luovutustilaisuudessa saamme osoitteet, mihin voi myssyjä jatkossa postittaa tai viedä. Osoitteet Seijasisko ja minä julkaisemme sitten blogeissamme ja uskon, että Forum24- lehteenkin osoite tulee.

Myssyjä ollaan saatu jo kasapäin ja ennakkotietojen mukaan niitä on vielä tulossakin ihan mukavia määriä. Kiitos kaikille myssyjentekijöille jo tässä vaiheessa kuin myös lankalahjoituksin tai muin keinoin kampanjaamme tukeneille. Kaikki saamamme langat on jaettu tiedossamme olleille ahkerat kädet ja tekemisintoa omaaville naisille (pari yksityistä henkilöä ja muutamia käsityöpiirejä). Minä itse olen ottanut urakakseni tehdä vähän ei toivotusti virkattuna käyttäytyvästä Katia Fannystä kutomalla myssyjä. Niitä keriä on vielä sen verran käyttämättä, että en ehdi niitä tehdä ennen huhtikuun loppua vaan jatkan kesän ja ehkä syksynkin mittaan. Jos joku haluaa osallistua tähän urakkaan, niin mielelläni luovutan lankoja muillekin. Halukkaat nakatkoot minulle meiliä, osoite löytyy tuosta oikealta esittelyn lopusta.

Viime viikolla tulleita myssyjä on kaikkiaan 48, joten niin monelle syöpäpotilaalle saatiin taas päänlämmikettä ja toivon mukaan myös hiukan iloa ja lohtua kriisin keskelle. Ensiksi postitse tulleet. Nimet olen maininnut, jos myssyn lähettäjä on tiedossa. Kaikkien lähettäjien nimiä ei meillä nimittäin ole tiedossa ja paikkakuntakin vain ehkä postileiman mukaan.

Heliltä Espoosta tuli mukavan suojaavaa mallia oleva myssy.


Torniosta tuli kaksi sinisävyistä ja...


... Rovaniemeltä kuusi myssyä virkkaamalla tai kutomalla tehtyjä.Piironki-blogin Päivikkikin oli sekä kutonut että virkannut myssyjä.
Marjut blogista Simppelit silmukat ja lempeät lankakerät olikin ahkeroinut monenlaisia ja erivärisiä myssyjä.Maakarin keräyspisteeseen oli toimitettu taas monenlaisia myssyjä.

Yhteensä siellä oli tällä kertaa 21 myssyä.


Tällainen postaus tällä kertaa. Nyt jatkan lomailua täällä Äkäslompolossa ja jään odottamaan millaisia arvauksia myssymääräarpajaisiin tulee. Arpajaisiinhan voi osallistua edellisen postauksen ohjeilla. Ja mainittakoon vielä, että vaikka olen lomalla, en ole lomalla myssyilystä. Vai voiko sitä sanoa, että eläkeläinen on lomalla. No itse koen olevani lomalla kotitöistä. ;)


4 kommenttia:

  1. Milloin te käytte tyhjentämässä keräyspisteet viimeisen kerran? Käyttekö heti 30. päivä, vai vasta seuraavana arkipäivänä, joka on 3.5.? :)

    VastaaPoista
  2. Mari: Keräyspisteet tyhjennämme ma:na 3.5, joten myssyjä voi viedä keräyspisteisiin 30.4 koko liikkeen aukioloajan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.