Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 7. lokakuuta 2014

Kuin plussapisteitä


 Aina vain näitä tipahtelee kuin plussapisteitä mainoksessa, nimittäin sytomyssyjä ja sukkia.  Mistä näitä riittääkin!  ;)  Mutta hyvä, kun riittää, sillä tarvitsijoita on.
Kuvan sytomyssyt eivät ole minun tekemiä vaan kotikuntani asukastuvan ahkerat käsityökerholaiset ovat aikaansaaneet nämä 30 sytomyssyä kesän ja alkusyksyn aikana. Kaikki myssyt ovat enemmän tai vähemmän erilaisia, kahta aivan samanlaista ei joukossa ole.  Nämäkin päätyvät lähiaikoina OYS:n syöpätautien poliklinikan kautta syöpähoitojen takia hiuksensa menettäneille ihmisille.  Lämmin kiitokseni taas myssyjen tekijöille!

Ystävänpäiväksi 2013 kyseinen kerho tempaisi ensimmäiset 137 sytomyssyään (siitä kerroin täällä) ja nyt myssyjen kokonaismäärä on kivunnut jo 356. myssyyn.


Ai kysyikö joku, mikä ihmeen sytomyssy?  Se on lahja syöpähoitojen takia hiuksensa menettäneelle ihmiselle. Tarkempia tietoja asiasta löydät täältä Sytomyssyily-sivultani.

 

Itse olen viime aikoina sen sijaan tikuttanut melkein pelkkiä sukkia, mutta lupaan sytomyssyjäkin vieä puikoiltani tulevan.  Nythän eletään Sukkasadon aikaa ja siinä minäkin ahkeroin.Malli raitasukat omaan tapaani koko 35-36
Lanka 7veikan jämiä yhteensä 90 g
Puikot 3.5 mm sukkikset, joilla silmukoita 44


Nämä valmistuivat viimeisimmän mökkireissun tuotantona ja päätyvät Perunalaarin kautta "jemmapussiini" odottamaan pääsyä tarvitsijoille HOPE/Oulun paikallistoiminnan kautta.

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.