Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 13. lokakuuta 2014

TuotekehittelyäTaas toistan itseäni jatkamalla eilisen päivän touhuja ja vieläpä kertomalla niistä täälläkin.  Se sytykeruusujen teko nimittäin oli niin mielenkiintoista, että sitä piti jatkaa tänäänkin, varsinkin kun välineet olivat edelleen esillä.  Muutamia ruusuja taas kokosin ja niitä dipatessa juohtui mieleen kysymys, eikö ruusu voisi olla erilainenkin, helpommin koottava. Siispä kokeilemaan, materiaaliakin oli valmiina pöydällä.
Kokosin kolme-neljä munakennon tötteröä sisäkkäin, niitä tötteröitä, jotka erottavat munat toisistaan ja dippasin niitä sellaisenaan. En siis mitenkään täyttänyt niitä. Tötteröt tarttuivat mukavasti kiinni toisiinsa steariinin avulla, vaikka sitä on näissä vain kolme kerrosta.   Eiväthän nämä ole niin nättejä kuin nuo ruusut, muistuttavat paremminkin jotain mielikuvituskukkaa, mutta sytykkeenä uskon näidenkin toimivan hyvin. Ja nämä on huomattavasti helpompia koota. Ei tarvitse muuta kuin repiä kennot osiin ja asetella kupit sisäkkäin. Vaikeampihan näitä on tietenkin pakata, jos meinaa vaikka lahjaksi antaa tai tekee niitä vaikkapa myydäkseen kirpparilla, mutta omaan käyttöön kelvollisia.

Sitä vaan ihmettelen, eikö kukaan ole keksinyt aiemmin, että helpommallakin noita voisi tehdä.
Tässä tämän päivän tuotokseni, neljä mielikuvituskukkaa ja yhdeksän ruusua ja...
...tässä molempien päivien kukkaset (oikealla ne eiliset).


Nyt lopetan näistä jorinani tähän.  Paitsi jos saan jotain oikein hienoja oivalluksia kukkien kehittämisessä, niin sitten voin palata asiaan.  ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.