Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 13. joulukuuta 2008

Minä jouluihminen

Kummasti sitä vain eksyy täällä Blogistaniassakin! Koskaan ei tiedä miltä ja millaiselta sivulta itsensä löytää. Niin kuin hetki sitten menin ystäväni Tupunan sivulle katsomaan hänen juttujaan. Siinä kommenttia jättäessä sitten eksyin aivan oudolle sivulle, nimittäin Villikissan blogiin. Ja hänen vinkkaamanaan sitten HS:n sivulle ja tietenkin testiä tekemään. Testaa joulumielesi! No eihän sellaista ehdotusta voi vastustaa. En ainakaan minä, joka olen aina valmis leikkimielisiin testeihin! ;D Ja tässä nyt sitten tulokset kaiken kansan nähtäville!


Taidat olla jouluihminen

Ajoissa lähetetyt kortit, itse tehdyt laatikot, viimeisen päälle jouluiseksi koristeltu koti... Vain itse tehty ja omassa kodissa vietetty joulu on täydellinen. Miksei joulu voi olla useammin kuin kerran vuodessa?

Työ: Paljon työtä, mutta niiin palkitsevaa. Muistithan pyyhkiä lattialistojen päälliset?

Raha: Rahaa palaa, vaikka säästät itse tekemällä. Toivottavasti joulukalenteriarpa tuo yllätyksen.

Rakkaus: Toivottavasti stressi ei vedä pinnaa liian tiukalle. Kääriydy viltin kanssa sohvan nurkkaan, heti kun joulu on suoritettu.

Mitä pukki tuo sinulle: Lasten vessapaperirullista askarteleman ”joulukoristeen”.


Jaa-a, noinkohan on! En kyllä erityisemmin pidä itseäni jouluihmisenä. En höösää lahjojen enkä ruokien kanssa jalkalistojen pyyhkimisestä puhumattakaan. Koristeluakin varsin kohtuullisesti. Mutta uskottavahan se on, kun painetussa sanassa noin sanotaan. *virn!

4 kommenttia:

 1. No niinhän minäkin kokeilin tuon testin ja antaako se aina saman tuloksen,kun mulle tuli just sama kuin sulla. Enkä mä edes itseäni pidä joluihmisenä. Laitan toki kaikkee,mutta kun on aika paljon perhettä,niin on pakkokin. Jos ois mahdollista niin mieluiten olisin ulkomailla 2-3 viikkoo joulun aikoihin!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia visiitistä.
  Sulle näytti tulevan parempi tulos kuin mulle.Kun lukee tuon minun tuloksen, lulee minua vähintään "juopoksi", vaikken tosiaan biletä enkä ravaa baareissa ;)
  Mieluiten minäkin olisin jossain lämpimässä joulun pyhät,kuten yllä oleva kirjoittaja, ja olen ollutkin muutaman kerran.
  Kiva blogi sinulla, käyn vastakin täällä kylässä.

  VastaaPoista
 3. Intsu: Kyllähän sitä joulua tulee laitettua, vaikken varsinainen jouluihminen ole minäkään. Minäkin voisin lähteä pois kotoa jouluksi, mutta menisin jonnekin erämaan hiljaisuuteen mieluiten, vaikkapa jonnekin Lappiin.

  Villikissa: Kiva, kun sinäkin löysit polun meille!

  Eihän tällaisiin testituloksiin kannata kovin vakavasti suhtautua, vaikka ne aivan hulluja puhuvaisitkin. Huumorilla vaan! ;D

  VastaaPoista
 4. Minäkin "taidan olla jouluihminen". :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.