Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Pääasioita ja muita asioita

Sattuipa sopivaan saumaan tämä Pääasioita! Minä kun olen luvannut tehdä kahdelle pikkutytölle neulesetit, joihin kuuluu myssykin. Tai oikeastaan olen luvannut näiden tyttöjen mummolle tekeväni sellaiset. Tytöt ovat 1- ja 2-vuotiaita, harvemmin sen ikäiset itse tilailevat vaatteita itselleen. Ja nyt siis tammikuussa neulotaan yhdessä näitä pääkappaleita, joten mukaanhan minun piti ilmottautua. *Kutsua en ole vielä saanut, mutta luotan saavani! Vastahan minä ilmottauduinkin:*


Jospa kertoisin sitten neuleseteistä, joiden tilauksen siis olen ottanut toimittaakseni. Edellä mainittu mummo siis toivoi lapsenlapsilleen neulesettejä, joissa olisi makkara- eli kurttuvarsisukat, lapaset, kaulaliina ja myssy. Siis samanlainen setti kuin täällä *rullaa alas päin* lisättynä myssyllä. Tilaus on tullut marraskuussa, jolloin ehdin tikutella lapaset Lapaskuun Tumpputupaan, sukat ja kaulaliinat nyt joulukuussa ja myssyt valmistuvat siis Pääasioihin tammikuussa.


Tässä nyt viimeksi valmistuneet sukat ja kaulahuivi 1-vuotiaalle. Lankana on punasävyinen Wool Sävy, joka ei näy kuvassa todellisen värisenä vaan harmaampana.
Isompiakin lapasia olen tikutellut ja valmiiksikin sain yhden parin pari päivää sitten. Näistä tuli hiukan liian pienet, joten seuraavaksi päässee puikoille samantapaiset kirjoneulelapaset, mutta hiukan isommat.


Malli tavalliset lapaset ilman resoria Villapallon Ruudukkaat sormikkaiden kuviolla
Lanka Nalle tummansininen ja Nalle Colori sinisävyisenä kulutus yhteensä 75 g
Puikot 2.5.mm
Koko pieneen naisen käteen
Mukava mallikuvio tikutella. Tässä käyttämäni kirjavan langan voisi korvata yksivärisellä, jolloin kuvio tulisi ehkä selkeämmin esille, kun se nyt jotenkin tuntuu häipyvän jonnekin.
Kurkkasin tässä välillä sähköpostiini ja siellähän oli kutsu Pääasioihin. Lähdenpä nyt kirjautumaan sinne!

4 kommenttia:

 1. Kivat kirjolapaset. Itselleni annoin etukäteen jo uuden vuoden lupauksen, että opettelen kirjoneuleen tekemisen.

  VastaaPoista
 2. Hieno on malli noissa lapasissa.

  VastaaPoista
 3. Yhdynpäs edellisiin ja totean että nätit kirjoneulelapaset! Onneksi sain jouluna vajutettua lahjalapasvarastoani, siellä on enää yhdet, joten kiva kun saa taas neuloa kevään kuluessa uusia ja uusilla malleilla!

  VastaaPoista
 4. Nna, Intsu ja Eila: Kiitos kehuista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.