Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 26. joulukuuta 2008

Tapanina

Kiitokset kaikille monista erilaisista joulutervehdyksistä, jotka kaikki ovat niin mukavasti lämmittäneet mieltäni!

Joulu alkaa olla jo vietetty ja lokoisasti se on sujunutkin. Syöty on ja lepäilty, lepäilty ja syöty... Aattona sentään käytiin illalla viemässä kynttilät hautausmaalle ja samalla ihailtiin siellä olevaa valtavaa kynttilämerta. Harmiteltiin, ettei kukaan huomannut ottaa kameraa mukaan. Paluumatkalla poikettiin glögillä veljentyttäreni perheessä ja sitten lahjojen jakoon kotiin. Me tosin olemme lähes luopuneet lahjojen antamisesta, kun jo pitkään olemme viettäneet joulua vain aikuisten kesken, mutta muutamia pikkupaketteja oli nytkin kuusen alla. Nythän meitä oli viisi joulunviettäjää eli tytär, poika ja miniä meidän kahden lisäksi.

Lahjojen suurin paketti oli minulle! Sen sain Kirsiltä Joulumuorin yllätys-pakettina. Paketti tuli jo pari viikkoa sitten, mutta sen sai avata vasta jouluna ja minä kiltisti odotin määräaikaa. Sanattomana katselin tuota valtavaa lankamäärää, jonka sain tässä paketissa: kaksi kerää Karusellia ja aivan minun lempiväriä vielä, kaksi kerää vihreää ja kaksi kerää vaaleanruskehtavaa Helen-lankaa, kerä harmaansäyistä 7veljestä Polkka-lankaa ja kaksi kerää Marks&Kattens Flox Space liukuvärjättyä sinistä puuvillalankaa. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi oli palmikkopuikot (2 kpl), paketti tuoksukynttilöitä ja kaksi pakettia lautasliinoja. Ja kaiken huippuna ilmeisesti Kirsin itse pistelemä kissa-avaimenperä, aivan ihana! Voi Kirsi, tuhannet kiitokset sinulle näin upeasta paketista! Vähän minua nyt nolottaa, kun itse lähetin niin vaatimattoman paketin.


Kas tässä paketin sisältö kuvakollaasina! Eilen sain pojalta lyhyen oppitunnin kuvakollaasin teosta. Poika ja miniä lähtivät tänään jo aamulla ajelemaan kotiinsa Tampereelle ja heti auton valojen kadottua minä aloin tekemään kuvakollaasia ihan yksin. Ja eikö tullutkin ihan hieno! ;D




Ja avaimenperästä vielä yksittäiset kuvat. Huomaathan, miten veikeästi kissa iskee silmää!



Ja kääntöpuolella nimikirjaimeni. Saa nähdä, raskinko minä ottaa tätä käyttöönkään vai pidänkö vain ihailtavana.



Tässä kuvassa minun Kirsille lähettämäni paketin sisältö. Regia-sukkalankaa, kun Kirsi on samoin kuin minäkin innokas sukkien kutoja. Kahvia joulukahviksi, lasienkeli ja joululehti sekä kaksi virkkaamaani pikkuliinaa joulunpunaisena. Uskallan nämä jo julkistaa, kun joulu alkaa jo olla takana päin.


Meillä on muuten ollut tänään pitkästä aikaa kirkas sää. Aurinkokin pilkistelee pilvien välistä ja kultaa mäntyjen latvat. Saamme näin ikään kuin lupauksen keväästä ja kesästä tämän pitkltä tuntuneen harmaan syksyn jälkeen.

7 kommenttia:

  1. Sait ihanan paketin ja kyllä omasi oli myös kaunis :)
    Minäkin kyllä tarvitsisin vähän opetusta tuossa kollaasien teossa ja valokuvauksessa muutenkin. Onnistuit siinä mainiosti ;)

    VastaaPoista
  2. Voi mitä ihanuuksia sait.
    Rauhallisia joulunjatkoja!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset itsellesi paketista, kaikki oli todella ihania. Mistäs tiesit että juuri tuollaisia tiffany enkeleitä kerään?

    VastaaPoista
  4. Kiitos vierailustasi.
    Kivoja paketteja,ainakin pientä jännitystä avatessa.
    Perheen kesken saakin yleensä sitä mitä on etukäteen kysyttäessä toivonut. Ei mitään jännitystä.

    Savukalatortussa voi kalan korvata erilaisilla lihoilla, vihannespaloilla... ja mausteet sen mukaan.

    VastaaPoista
  5. Marjo: Paljossa minäkin tarvitsisin opetusta, mutta yritetään pikku hiljaa oppia aina jotain uutta. ;)

    Pirena: Sinulle myös hyviä välipäiviä!

    Kirsi: No sehän sattui mukavasti, että laitoin sen enkelin pakettiin. :)

    Maija: Kiitos myös sinulle vierailusta! :)
    Torttua pitää kyllä kokeilla lähiaikoina. Mahtaakohan se muuten kestää pakastamista.

    VastaaPoista
  6. Onpas mukava vierailla taas täällä, jo riittää blogitaukoilu minulle! Ihanat paketit puolin ja tosin, pikkuisen kade olen tuosta avaimenperästä:)

    VastaaPoista
  7. Eila: Kiva, että blogitaukosi on ohi ja poikkeillaan taas puolin ja toisin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.