Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

torstai 19. helmikuuta 2009

Monenlaista ihanaa

Taas Kusti polkasi meille paketin kanssa! Eikä ollenkaan mitättömän paketin kanssa, vaan aivan mahdottoman ihanan paketin se toikin. Aivan olin häkellyksissäni, kun näin sisällön. Katsokaa vaikka tekin!


Näin monia ihani juttuja sain Kirsiltä Kipakan käsitöistä. Satuin nimittäin bongaamaan siellä kävijälaskurin luvun 66666 ja Kirsi oli luvannut palkita sen bongaajan!Kolme kerää ihanan tuntuista pellavalankaa ja aivan minun omia värejäni. Tämä lanka on minulle uusi tuttavuus, kerran olen vain sitä nähnyt ja saanut hiukan hiplata. Se oli silloin reilu viikko sitten, kun Kirsi oli meidän Ounelaisten vieraana neuletapaamisessa. Silloin heräsi mielenkiinto tähän lankaan ja ajattelin hankkia sitä, mutta enpä ehtinyt vielä panna toimeksi. Tästä langasta tulen tekemään itselleni jotain, mutta en vielä tiedä, mitä. Ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan!
Söpö kännykkäkoru huovutettu omena. Minulla onkin ollut pitkään jo sama kännykkäkoru, joten taidanpa vaihtaa tämän siihen.Ihanaiset lintusakset itsepistellyn saksikoristeen kera! Näitä saksia minä olen ihaillut monesti ja mieli on tehnyt hankkia tämmöiset itselle. Mutta kerrankin olen malttanut mieleni, kun niin vähän on nykyisin käyttöä tällaisille pienille saksille ja minulla on tarkoitukseen kelvolliset, vaikkakaan ei näin nätit sakset. Ja nyt minä sain tällaiset! Kevään mittaan sitten kirjotaankin jotain Lankapirtissä.
Miten sinä Kirsi muuten arvasit, että minä aion virkatakin tänä keväänä jotain! Sain nimittäin häneltä myös Lea virkkausideoita-lehden, jossa on virkkausideoita pääsiäiseksi ja kesäksi. Ja juuri hetkeä ennen postin tuloa olin ilmoittautunut mukaan Kevätsopan keittoon. Lehdessä oli parikin kaunista liinan mallia, joista ehkä jompi kumpi voisi käydä meidän pöydälle.


Herkullisen houkutteleva oli myös Valloittava valkoinen, joka jäi vielä avaamatta, kun kahvipöydässämme oli toista herkkuani laskiaispullia. Säästän suklaan toiseen herkuttelukertaan. Mutta Kirsi, sinulle lämpimät kiitokseni kaikesta tästä ihanasta, mitä paketistasi löytyi!


13 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet kyllä saanut, kannatti bongata!

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkiaan ihana paketti. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavan paketin olet saanut! Mitähän keksit tuosta langasta? On varmasti mukava saada puikoille noin ihanaa lankaa! Ja sakset ovat tosi hurmaavat,kuin myös kaikki muukin! On muuten jännää,että virkkausinnostus iskee aina keväällä,ainakin mulla. Virkkauslehdet alkavat kummasti kiinnostamaan kaupan hyllyssä! Mukavia neulomisia ja virkkauksia sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voikohan ollakaan ihanampaa pakettia neulojalle!?

  VastaaPoista
 5. Upean paketin olet saanut!! Ja mukavaa että
  Virkkausrinki näyttää heräävään talviuniltaan oikein rytinällä ;)

  VastaaPoista
 6. kiva että tykkäsit paketista. Toimitus venähti tuon olkapään takia, kun halusin että paketissa on jotakin itsetehtyä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Mallin lausahdukseen "Voikohan ollakaan ihanampaa pakettia neulojalle!?" vastaan "Ei voi!" ;)

  VastaaPoista
 8. Ja sinuapas on onni tosiaan potkinut: aivan ihanaisen näköistä lankaa ja muutenkin tosi kiva paketti :)

  VastaaPoista
 9. Ihgu paketti. Monta hyvänmielen tuojaa.

  VastaaPoista
 10. Tiina ja TeSa: Samaa mieltä olen kanssanne! :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana tuo paketti. Kiitos kommentista ja käynnistä blokissani. Saathan toki koplata tuon roskis- mallin tai idean. Malli minulla oli päässäni kun olen muutaman kerran tuollaisen nähnyt livenä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.