Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 14. helmikuuta 2009

Ystävänpäivää vietetty

Ystävänpäivä alkaa olla pulkassa. Monenlaisia ihania ja iloa tuottavia muistamisia sainkin: kortteja, tekstareita, sähköpostia, puhelinsoittoja, lahjoja... Kiitos niistä kaikista!


Osallistuin Ystävänpäivän yllätys-kampanjaan, jossa jokainen lähetti jollekulle paketin ystävänpäiväksi ja sai vastavuoroisesti myös itse paketin joltakin.

Minä sain Virttyneiden Villasukkien Monalta kivan paketin, joka oli sävytetty ystävyyden punaisin värein. Oikein oli mieleinen paketin sisältö, kiitos Mona!

Paketissa oli Silja-lankaa ja muuta käsityötarvetta, ihania karkkeja ja kiva kortti. Oikein mieleinen sisältö! Lankaahan neuloja aina tarvitsee ja tuo Silja on uusi tuttavuus. Ja uutuudet kiehtovat aina! Karkit ovat myös tosihyviä, niin maukkaita, vaikka on sokeria nipistetty pois.
Nämä silitettävät koristepaikat ovat myös uusi tuttavuus minulle. Kauniita!

Ja sydämethän kuuluvat ystävänpäivään ja niitä sain Monalta kaksittain. Tuollaisen hörsyläsomisteisen sydämen magneetilla jääkaapin oveen. Veikkaan, että sille on erikoiskysyntää, kun kaksoset tulevat kylään. He nim. piirtävät joka käynnillään minulle uudet piirustukset vanhojen tilalle jääkaapin oveen. Toinen sydän on ripustettavaa sorttia ja vaikka lahjan somisteeksi käy, kuten Mona olikin tämän laittanut.Entä kortti sitten. Eikö olekin ilmiselvästi joku neuloja uuvahtanut tuossa työnsä ääreen! Voihan se noinkin käydä! ;)


Oman pakettini lähetin Neilille blogista Neilin neuleet. Neili ja bloginsa oli minulle aivan uusi tuttavuus, joten oli aikamoinen miettiminen, mitä pakettiin panisin.

Lopulta päädyin panemaan käsityötarvikkeeksi aida-nauhaa ja muliinilankoja, kun Neili harrastaa kirjontaakin. Sydämellinen jääkaappimagneetti, itsetekemäni neulatyyny ja namuiksi pari pötköä Tuplaa. Siinäpä sen sisältö, toivottavasti on käyttöä!
Erilaisten korttien ja yllämainitun lahjan lisäksi tein myös yhdet sukat ystävänpäivälahjaksi. Ja ne minä annoin yli 40 vuotta rakkaana ja parhaana ystävänäni olleelle puolisolleni. Ideasta kiitän Seijasiskoa, joka viikko sitten olleessa neuletapaamisessa keksi idean, että voisi tehdä ystävänpäivänlahjan omalle miehelle. Ja minä tartuin vinkkiin!

Tässä ne nyt ovat mieheni jaloissa, kun hän katsoo Tanja Poutiaisen laskua TV:stä. Sukat ovat mallia tavikset Matleenan tapaan, kooltaan n:o 45-46 ja toteutukseen kului 155 g harmaansävyistä 7-veikka Polkkaa.

8 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää!. Ihana idea tuo miehen muistaminen sukilla näin ystävanpäivänä:-).

  VastaaPoista
 2. Tavikselle, eikun Matleenalle hyvää ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 3. Sinä sentään toteutukin idean...minun mieheni sain ystävänpäivälahjaksi tiedon, että saa ensiviikolla minulta sukat.:) Sukkien varret ovatkin jo valmiina ja huomenna jatketaan...

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kivaa on sinun päivääsi kuulunut...Hienoa. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista ja toivotuksista!

  VastaaPoista
 6. Että voikin harmaat sukat olla hienot! Kiva idea antaa miehelleen ystävänpäivälahja, muistaisinpa tuon ensi vuonna.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.