Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 16. helmikuuta 2009

Vielä kortti

Ystävänpäivä oli ja meni, mutta mehän jatketaan sen juhlimista vielä. Ehkä rupeamme ajattelemaan ja toteuttamaan jonkun esittämää ajatusta, että ystävänpäivä on joka päivä. No joo, hyvä ajatus, mutta ei silloin varmaan tulisi kovin usein muistettua ystävää vaikkapa kortilla ilman mitään erityistä syytä. No joo, se siitä, mutta tämän kortin posti toi tänään ja haluan näyttää sen teille.


Onhan näitä Inge Löökin kortteja nähty jo muutamien vuosien ajan ja ainakin minusta niissä on monia hauskoja, kuten tämäkin. Mutta nyt tämä tuntui erityisen hauskalta, kun sain sen Marleenalta. Ja se miksi tämä tuntuu niin erityisen hauskalta, johtuu varmaan siitä, että voisin aivan hyvin kuvitella, että me itse, siis Marleena ja minä, olisimme tuolla pöydän alla viettämässä vaikkapa ystävänpäivää. Olemme tuollaisia mummeleita vaikkakin ilman nutturaa ja voimme hassutella milloin mitenkin. Siis samaistun kortin mummoihin ja vedän siihen ystävänikin mukaan. Oletan Marleenan olevan samaa mieltä. Siis kiitos Marleena kivasta kortista!

Aamulliseen postaukseen viitaten ilmoitan huivin asettuneen kiltisti käsiini ja jatkuneen jo kuudella kerroksella, joten se pienoinen katkos huivin teossa on selätetty. Siililapasetkin odottavat enää silmiä ja kuononpäätä.

10 kommenttia:

  1. Minä sain just samanlaisen ja kaimani sanoi olevansa tuo vihreämekkoinen. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kortti onkin:) Voisin kuvitella itsenikin muutaman ystäväni kanssa tuonne pöydän alle hulluttelemaan.

    VastaaPoista
  3. Nuo kortit on kyllä tosi kivoja! Mullekin niitä on muutama ilmaantunut.Jotenkin nuo mummut niissä korteissa ovat niin tutun oloisia ja tilannekuvat korteissa kuin omasta elämästä!
    Hyvää viikon alkua!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana kortti. Tulin tänne siirtääksesi sivusi itselleni googlen readeriin, mutta pakko oli pysähtyä kommentoimaan noin ihannan kortin nähtyäni. Mistähän noita mummokortteja saa ostaa?

    VastaaPoista
  5. Tupuna: Kiva sattuma! ;)

    Leenuliini: Ja hulluttelu onkin hauskaa! ;)

    Irina: Se kai se tuttuuden tunne näissä viehättääkin! ;)

    Kaijaleena: Aika useissa kortteja myyvissä paikoissa näitä on näkynyt ja on vaikka millaisia aiheita parin kolmen mummon touhuista. ;)

    VastaaPoista
  6. Noi on aivan ihania kortteja. Muistan lähettäneeni hyvälle ystävälleni Englantiin sellaisen kortin, jossa mummot istuu puussa ja naukkailevat viiniä. Laitoin korttin maininnan että minä ystäväni luona käymässä Englannissa vuonna 2040 :)Hyvä kun huiviteko taas maittaa. Mielenkiinolla odotan kuvia siileistäsi.:)

    hih..tuossa alla kirjainkoodissa muuten lukee tosi ruma kirosana espanjaksi.:D

    VastaaPoista
  7. Hei!
    Siinähän me ;) ja mukavaa on!
    Ostin muuten kortin postista.

    VastaaPoista
  8. Seijasisko: Joo-o, tuttu kortti sekin! On lähetetty ja on saatu! Tässä sarjassa on monta mukavaa! ;)

    Ai tuhmia sanojako se Blogger kysyy! ;)

    Marleena: Niin! ;D Pitäsköhän meidän ihan oikeasti joskus mennä pöydän alle! ;DDD

    VastaaPoista
  9. Sain tällaisen pari vuotta sitten ystävältäni. Ollaan nin isoja, että meille pitäisi olla isompi pöytä, mutta sen alla varmaankin viihtyisimme hyvin ja sieltä kuuluisi iloinen rupatus ja tirskunta.
    Tämä ja muita kivoja kuvia on isokokoisessa kalenterissa Paljain jaloin Mummojen Puutarhassa. (Paletti, ISBN 978-951-821-102-3)

    VastaaPoista
  10. Maija: Ai näitä ko kalenterinakin! Enpä ole nähnytkään, mutta siinä on varmaan hauskat kuvat. Saavat meissä vähän varttuneemmissakin tytöissä sen pikkutytön heräämään! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.