Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Pingotettu on

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Nyt näyttää Blogilistan päivittyminenkin olevan kunnossa, kiva! Ainakin Lankapirtti oli merkitty päivittyneeksi ja muutenkin pikainen katsaus lupaili sitä. Blogilistahan ei ole muutamaan päivään näyttänyt kuin osan päivittyneistä blogeista. Itse olen ollut oikeastaan Blogilistan varassa blogien päivittymistä seuratessani, mutta nyt olen ottanut käyttöön myös Bloggerin omaa lukemistoa. Vie vain paljon aikaa siirtää kaikkien seuraamieni blogien tiedot sinnekin.


Eilen illalla myöhään sain pääteltyä yllärihuivini. Virkkaaamalla päättelin. Tätä tapaa en ole aiemmin käyttänyt, mutta se tuntui kyllä niin mukavalta, että päässee varmaan vastakin käyttöön täällä. Nyt aamulla sitten panin huivin pingotukseen.Iso huivista tuli, mittoja ei ole vielä tiedossa, mutta meidän 120 cm leveään vierassänkyyn ei pitkä sivu mahtunut kunnolla suoraksi nurkittain aseteltaessa. Eikä kuvaankaan näköjään! ;DJa kaareva reuna roikkuu sitten vuoteen sivulla. Karhean froteepyyhkeen päälle ohuesta langasta neulottu huivi asettui ilman nuppineulojakin. Pitkällä sivulla on metallitangot, joista kerroin jo täällä. Nyt niistä on hiottu rosot pois ja päät muotoiltu sukkapuikko mallina. Kiitos miehelleni!


Ehkä jo huomenna saan tänne kuvan lopullisesti valmiista huivista. Silloin mitat ja muut tiedot myös. Mutta oikein mukavalta tämä näyttää enkä ainakaan pahempia virheitä huomannut tuossa tehneeni. Joskus nimittäin tuli epäilys, kun näin ohuesta langasta näinkin paksuilla puikoilla tehty pitsineule oli ainakin minulle vaikeasti hahmotettavaa.

Mutta nyt lähden muihin touhuihin, siis huomiseen!
21 kommenttia:

 1. Tosi hieno tuli huivista! Jään odottamaan kuvaa siitä harteillasi :)

  VastaaPoista
 2. Itsekkin pelkään kuinka "julma" huivistani tulee. On vielä vitos vihjekkin kesken, menee aikaa ennenkuin saan valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Olen pitsiliinojen päättelystä ottanut tuon virkkaamalla päättelyn huiveihin ja minusta sillä saa kauniin ja kiristämättömän reunan kaikkein helpoimmin. Minäkin odottelen pingotuksesta vapautetun huivin kuvaa.

  VastaaPoista
 4. Onpa se kaunis! Totta on,että ohuemmasta langasta neulottu pitsikuvio pääsee paremmin oikeuksiinsa!Tosi kaunis päättely noin virkkaamalla!Ennätänköhän minä saada huivistani kuvaa ennen sitä Kevätpäiväntasausta!

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää! Tuohan tuo joskus neuletapaamiseen näytille, olisi kiva nähdä se ihan livenä, että millaisesta huivista on oikein kyse. Kuvat eivät koskaan tee oikeutta. Hyvää tätä viikkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Kaikille kiitokset käynnistä ja kehuista!

  Tupuna: Nyt saatkin tehdä yhteen kyytiin valmiiksi, kun on kaikki vihjeet jo saatu. ;)

  Irina: Pian sinäkin sen valmiiksi tikuttelet ja kevätpäiväntasaukseen on vielä yli viikko aikaa! ;)

  Mari: Voinpa ottaa tämän mukaani neuletapaamiseen. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kiitos e-kortista! Kaunis tulee sinunkin huivista. Mulla vielä muutama kerros tekemättä.

  VastaaPoista
 8. Täällä juuri tuota huivia päättelen (neulomalla, minähän EN virkkaa... :) ja epäilen, etteivät silmukat lopu ikinä. Puuhpuuh, kuinkahan iso tästä tuleekaan! Lankani taitaa olla vähäsen paksumpaa kuin sinun käyttämäsi. Mutta ihana se on, kiva nähdä noita valmiita kuvia!

  VastaaPoista
 9. Seijasisko: Pian saadaan ihailla sinunkin huiviasi! ;)

  Kaisa: Minä kyllä tykkäsin siitä virkkaamalla päättelemisestä, tuntui jopa helpommalta kuin kutomalla. Taidan ruveta sitä suosimaan jatkossa. Kannattais ehkä sinunkin harkita uudestaan tuota kannanottoasi virkkaamiseen! ;D

  Kiva on ihailla niin omaa huivia kuin toistenkin! ;)

  VastaaPoista
 10. Tulipa huivistasi tosi kaunis! Taidanpa tehdä ohuemmasta langasta juhlahuivin ;)

  VastaaPoista
 11. Huivistasi tuli niin ihana, omanikin on onneksi aivan loppuvaiheessa.

  VastaaPoista
 12. Jään jännityksellä odottamaan uusia kuvia. :) Hyvältä näyttä äjo tuossa.

  VastaaPoista
 13. Ledu, Pitsisukka ja Nna: Kiitos! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.