Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 20. maaliskuuta 2009

Taas tunnustuksia

Kyllä nyt on Blogistanian vallannut tunnustusvirus, kun niitä leviää siellä sun täällä. Tänne Lankapirttiinkin niitä lensi parilta suunnalta. Ja mikäs siinä, eihän näissä mitään vikaa ole niin kuin oikeissa viruksissa, eivät nämä mitään pahempaa tautia saa aikaan, jos ei saaja vain liikaa ylpisty.

Tänään sain Jaanalta ja Kirsiltä samanlaisen Kreativ Blogger-tunnustuksen. Niiaan syvään ja kiitän teitä tästä mieltä lämmittävästä muistamisesta.



Kreativ Blogger - luova bloggaaja suomeksi, ymmärtääkseni. *englannin taitoni on olematon* Ehkä sitä ei kannata ottaa aivan kirjaimellisesti. Mietin tuossa kutoessani, mitkä mahtavat olla ne tekijät, joiden perusteella näitä tunnustuksia jaellaan. Millä minä olen näitä ansainnut. Ja mitkä tekijät vaikuttavat, että jostakin blogista tulee minun tai sinun suosikki ja toisesta taas ei. Jotain lukijaa lähelle tulevaa sen kai pitää olla, mukavaa ja kiinnostavaa. Upeita töitä ehkä. * niitä ei minun blogistani löydy, ihan tavallisia ja enimmäkseen arkipäiväisiäkin.* Olisi jollekin sosiologille tutkimuskohde, ehkä on jo tehtykin. Mutta minä kyllä otan nöyrällä mielellä vastaan nämä ja muut vastaavat tunnustukset, vaikka leikkimielisiä ovatkin.


Sitten onkin se vaikeampi asia edessä, siis jatkaa tätä kiitoksen jakamista. Ohjeen mukaan vielä kahdeksalle. Huh huh! Nyt taidan tehdä niin, että valitsen Blogilistalta omista suosikeistani viimeksi päivittyneiden blogien joukosta sellaiset kahdeksan, joille en muista viime aikoina antaneeni tunnustusta ja joilla en tiedä olevan meemikieltoa blogissaan. On sitten saajan vallassa, jatkaako eteen päin vai mitä tunnustukselle tekee. Mitään muita perusteita ei nyt siis mietitä. Mutta tässä ensin ohjeet.

Here's what to do/Siis tee näin:

1. Copy the logo of the Kreativ Blogger Award in to your blog / Kopioi Kreativ Blogger palkintologo blogiigsi
2. Make a link to the person's blog who nominated you / Tee linkki hänen blogiinsa, keltä tunnustuksen sait
3. Nominate 8 other blogs / Anna tunnustusta 8:lle muulle blogille
4. Add their links to your blog / Lisää blogiisi linkit heidän blogeihinsa
5. Leave a comment on the blogs, that they have been awarded / Jätä heidän blogeihinsa kommentti, että tietävät saaneensa tunnustusta.

These are the 8 blogs I'm nominating for the Award / Näille 8:lle blogille(blogien omistajille) minä annan tunnustusta:

Villasukalle blogiin Langanpätkiä

Catarinalle blogiin Angorina

Tikrulle blogiin MadeByMyself

Outille blogiin Pappi puikoissa

Nnalle blogiin Langanluonti

Annelle blogiin Villanne

Mammutille blogiin Mammutin puikot

Kaisalle blogiin Kaisan kutimet



Käsitöistäkin sananen, kun tämä on sentään käsityöblogi eikä mikään meemiblogi. Lopultakin sain Kainuun kukkalapaset valmiiksi, mutta vasta huomenna tuon ne tänne näytille. Tytär nimittäin tuli viikonlopuksi kotiin, niin saan hänet huomenna valokuvaajaksi. Saadaan vähän erilaisia kuvia kuin minun itseni ottamat. Joten huomiseen!

3 kommenttia:

  1. Kiitos, lämmittää mukavasti! Kainuun kukkalapaspaketti odottaa kaapin perällä (on odottanut jo vuoden), milloinkahan saisin tehtyä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.