Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

lauantai 16. tammikuuta 2010

Ensimmäinen rinnakaiskeräys kampanjallemme




Ensin hiukan asiaa sytomyssykampanjaan liittyen. Seijasiskon ja minun perustama kampanjan on nyt saanut ensimmäinen rinnakkaiskeräyksen Flikan toimesta. Hän kerää myssyjä Vaasan keskusairaalan sytosaattiyksikköön. Hieno juttu ja toivotankin paljon onnea Vaasan kampanjaan! Täältä Flikan blogissa on tarkemmin juttua tuosta keräyksestä.


On kysytty, saako blogiemme kampanjasivua linkittää eri nettiyhteisöihin? Oikein mielellään saa ja kaikilla muillakin keinoilla voi sanaa sytomyssykeräysestä levittää.


Seijasisko on julkaissut tänään blogissaan kauniin virkatun ruusun ohjeet. Jos kaipaat ruusua somisteeksi vaikkapa sytomyssyyn eikä sinulla ole ohjetta, niin kurkkaapas sinne.



Koko maassamme taitaa olla ihanat talviset maisemat huurteisine puineen. Ainakin kovin monissa blogeissa on näkynyt toinen toistaa upeampia kuvia. Ja pitihän se minunkin yrittää saada muutamia huurteisia kuvia.



Keittiön ikkunasta näkyvässä metsikössä on meidän ruokintapaikka linnuille. Ja pönttökin odottaa ensi kesän asunnon tarvitsijoita.


Tienvarren näkymiä tänään iltapäivällä Ouluun ajeltaessa. Tänään on hiukan tuullut ja paikoin oli jo ehtinyt lumet karista puista. Muuten on ollut leppoisa päivä, asteita -4.



Saman matkan varrelta, lähempänä kaupunkia. Sää oli tänään kuten jo monena päivänä pilvinen, vähän sumuinenkin, joten kuvat ovat harmaita. Eikä minun pokkarilla voikaan ottaa teräviä kuvia liikkuvasta autosta.



Mukavaa viikonloppua kaikille! Ihania talvisia päiviä!




8 kommenttia:

  1. Hienoa, että kampanja leviää, sitä ei taas toivo syöpätaudeille...

    VastaaPoista
  2. Onpa mahtavaa, että kampajaa leviää muuallekin ;)

    ps. Ajattelin laittaa kukan kirjallisenohjeen sivulleni, mutta en tiedä onko se sallittua... Tekijänoikeiutta ajatellen.

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia. Minäkin huomasin lenkilläni että vaikka kaunista oli niin ei niin "huurteisen" kaunista enää kuin jokin päivä sitten.

    Hyvää pyhäpäivää teille!

    VastaaPoista
  4. Aika hienoa, kun muutkin laittavat keräysjuttuja omiin paikallisiin sairaaloihin. Saas nähdä mitä kaikkea tämä poikii!!!

    Meillä on puut ja pensaat jo paljaina ja lauhaa on, -2 astetta!

    VastaaPoista
  5. Pirle: On tosi hienoa, että kampanja-ajatus leviää! :)

    Leena: Minä luulen, että tekijänoikeuslaki kieltää ohjeen julkaisemisen ilman lupaa.

    Seijasisko: Huurre vähenee koko ajan, tänäänkin vähemmän kuin eilen.

    Marleena: Niin on mielenkiintoista nähdä, kuinka laajalle leviää. Mitä enempi, sen parempi minusta. :)

    Meilläkin oli aamulla -2, nyt ona kai pari kolme astetta kylmempää. Tuuli ravistelee puiden oksilta lumia pois, mutta jotain on vielä jäljellä.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Matleena kehuista. Olen itsekin myssyyn tyytyväinen. Harvoin mainostan sivujani, mutta juuri äsken kehotin kudontakavereitanikin käymään myssyäni katsomassa. Saathan sinä laittaa linkin!

    VastaaPoista
  7. Marjut: Kiitos samoin! :)

    Leena: Nyt ainakin on aihetta mainostaa, muutenkin kyllä tykkään blogistasi ja ihailen töitäsi kovasti. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.