Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Sytomyssyjä MaakariinOulun Sytomyssykampanjaan voi nyt toimittaa myssyjä myös viemällä niitä Pohjois-Pohjanmaan käsi-ja taideteollisuus ry:n Taito Shop Maakariin.

Käsityökauppa Maakari sijaitsee Oulun Rautatieaseman vieressä osoitteessa Rautatienkatu 11b (vanha asemaravintola). Täältä löytyy kartta ja aukioloajat. Seijasisko ja minä haemme niitä sieltä sopivin väliajoin.

Postitttaminenkin on yhtä lailla mahdollista aiempien ohjeiden mukaan. Postitusosoitteenhan saa pyytämällä sähköpostilla osoitteesta sytomyssyt@gmail.com


Maakarissa alkaa käsittääkseni uutena toimintana "neuletapaamiset" vai miksi niitä sanoisi. Joka tapauksessa esitteessä sanotaan: Maakarin neulekammarissa kokoonnutaan neuleiden merkeissä aina joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 17-20. Aloitamme 3.2. Aiheena Pohjois-Pohjanmaan kintaat. Minua ainakin kiinnostaa, siis sinne silloin.


8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä Maakarin neulehomman suhteen! Jospa joskus sinne vaikka ehtiskin!

  VastaaPoista
 2. Kiva että Maakari ottaa myssyjä vastaan - voin siis viedä omani sinne ja he toimittavat ne teille eteenpäin. Kiitos tiedoista, olette tehneet tämän kaikille helpoksi!

  VastaaPoista
 3. Hei, se Maakarin neuletapaaminenhan muistuttaa ehkä meidän käsityökahvilaamme - tervemenoa sinne vaan!

  VastaaPoista
 4. Tiina ja Hannah: Kiva kuulla, että Maakariin vientimahdollisuus vaikuttaa teistäkin mukavalta vaihtoehdolta! :)

  Pirle: Niin minustakin! Ajattelin heti tästä kuullessani teidän käsityökahvilaa. Tänne tulen menemään! :)

  VastaaPoista
 5. Minulla tuli mieleen Kauhavan käsityöklubi Kauhavan Kangasaitassa jossa kävin viime syksynä vierailulla. Minakin olen kaivannut juuri tuollaista kerhomaista käsityötapaamista, jossa on jokin aihe ja vetäjä. Aion tulla ainakin eka kerralle mukaan..tosin harmillista on se että keskiviikkoiltasin Huhtikuulle asti minulla on muuta menoa ja ehdin mukaan vain osaksi aikaa .

  VastaaPoista
 6. Julkistin juuri Tikkuajien Sytomyssykampanjan Etelä-Pohjanmaan Keskussairaalassa.
  Kiitos teille hienosta ideasta ja ideoinnista!
  Ps. laitan s-postia.

  VastaaPoista
 7. Seijasisko: Joo tuonne mennään ainakin kokeilemaan! :)

  Malli45: Onnea keräyksellenne! :)

  VastaaPoista
 8. Harmi että Ouluun on matkaa 150 km. Ei viitsi pelkästään neulekokouksen takia ajaa, mutta toivon että esittelette sitten omia tuotoksianne blogeissa, pohjoispohjanmaan kintaat kiinnostavat, vaikka aivan eteläisemmässä pohjoispohjanmaan kolkassa asustelenkin :)
  Matleena, olisi aivan ihanaa jos saisin sähköpostiini kuvan kokonaisesta torkkuhuovastasi. Huopaloimi on seuraavaksi tulossa puihini.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.