Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Aika kuluu aivan huomaamatta


Tänään huomasin vastatessani edellisen postauksen kommentteihin, että olen huseerannut täällä Lankapirtissä jo viisi vuotta. Ja synttäripäivä 12.1. on mennyt ohi aivan huomaamatta. Joskus joulukuulla asia kävi mielessä ja pohdin, pitäisikö sitä jotenkin juhlistaa, vaikkapa arpajaisilla.  Mutta myöhäistähän se nyt on, mutta lupaan järjestää arpajaiset taas jossain sopivassa vaiheessa vaikka ihan ilman syytä.

Muistan hyvin miten jännittävältä bloggaamisen aloittaminen tuntui. Ja tuskin ilman tyttären lupaamaa taustatukea olisin uskaltanut touhuun ryhtyäkään. Mutta olen iloinen, että ryhdyin. Olen saanut niin paljon ihania tuttavia ja jopa ystäviä tämän kautta, osan heistä olen tavannut livenäkin ja osa on tuttuja  Blogistaniassa. Osa teistä on tuttuja jo vuosien takaa, osaan olen vasta tutustumassa. Ylenpalttisen runsaasti olen saanut teiltä myös virikkeitä ja ideoita erilaisiin käsitöihin. On ollut ilo olla seurassanne. 

Nyt kiitän kaikkia teitä! Kaikkia täällä vierailleita, mutta erityisesti jokaista kommentoijaa, yhdenkin kommentin jättänyttä, sillä ilman niitä tuskin kovin kauan jaksaisin kirjoitella täällä. Jokainen bloggaaja varmaan ilahtuu joka ainoasta kommentista.  Siis kiitos ja hali jokaiselle!

Kirjaanpa tähän muutamia numeroitakin tästä hetkestä ihan sitä varten, että voin vaikkapa 6-vuotispäivänä verrata miten ne ovat muuttuneet.
Tämä on julkaisemistani teksteistä n:o 905

Ja tästä kuvasta näkyy aika monta lukua.
Tänään meillä oli kaunis pakkaspäivä (mittarissa -22). Aurinkokin paistoi ja kultasi männikön talomme takana. Ja niin sykädyttävän kauniilta näytti hetken aikaa tuo koivu, johon aurinko paistoi. Onneksi ehdin napata siitä kuvan muistoksi.  Sain myös kivaa postia tänään. Minähän kudoin hiljattain Seijasiskolle tuplalapaset. Hän olisi halunnut maksaa niistä, mutta kun en suostunut maksua ottamaan, halusi hän tehdä jotain minulle. Ja tänään se jotain sitten saapui: pyöreät kauniinväriset patalaput.  Toinen Marimekon kankainen ja toinen sille pariksi Seijasiskon itsensä virkkaama napakka lappu. Hyvin on Seijasisko katsonut meillä käydessään värejämme, kun on aivan oikea punainen alla näkyviin patakintaisiin nähden.  Kiitos Seijasisko!


20 kommenttia:

 1. Onnea ja kaikkea hyvää kivalle blogille tulevaisuudessakin. Kiva kun tykkäsit patalapuista.:)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut 5-veelle! Mukava täällä on piipahtaa katsomassa kuulumisia!
  Niin huurteisen kaunis koivu muutaman auringonsäteen valaisemana!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja jatkukoon menestys, minäkin tykkään katsella sinun ihania töitäsi . Rakastan kaikkea kaunista joka on mm langat, neuleet ja muut käsityöt. Arvostan osaajia kun omat tekemiseni ovat rajallisia mutta yritystä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, ja minusta on mukava tuottaa iloa toisille vaikkapa vain töitäni katselemalla. :)

   Poista
 4. Onnea 5-vuotiaalle; toivottavasti kirjoitellaan vielä pitkään. Muistin juuri, että minullakin tuli syksyllä 5 vuotta täyteen, mutta juhlapäivä jäi tuolloin muiden juttujen jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, niin se aika rientää. Ollaan molemmat jo kauan blogattu ja varmaan melkein yhtä kauan vierailtu toistemme blogeissa. :)

   Poista
 5. Onnea vaan oikein paljon. Yhdyn täysin sanoihisi että taustatuki tyttäreltä on ollut iso osa bloggaamisen aloitusta. Niin kävi minullekin.
  olen tässä seuraillut blogiasi jonkin aikaa satunnaisen epäsäännöllisesti ja nyt liityin lukijaksikin.
  Nuo saamasi patalaput on kyllä todella kauniit. Mie tykkään niin väreistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvikirsikka, tervetuloa lukijakseni! Olen siitä oikein hyvilläni. :)

   Poista
 6. Oikein paljon onnea 5-vuotiaalle toivottelee vielä alle 1-vuotias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lea P, oli se kiva, kun sinä lopultakin perustit blogin. :)

   Poista
 7. Kukapa ei kommenteista ilahtuisi :) Mulla vaan käy niin vähän lukijoita, että ilahdun ihan mielettömästi kommentoinneista :) No, eipä mun blogissa nyt niin kauheasti ole tuota lukemistakaan... Onnea 5 vuotiaalle blogille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi74, niinpä, kommentit ovat bloggaamisen paras mauste! :)

   Poista
 8. Onnea minunkin puolestani! Tulin lapasia ihailtuani Seijasiskonblogissa, aivan upeat ihanat taidonnäytteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkimamma, olipa kiva, kun tulit ja jäit näemmä saman tien lukijaksenikin. Tervetuloa, toivottavasti viihdyt! :)

   Poista
 9. Onnittelut viisvuotiaalle! Yhtä "vanhoja" tässä ollaan. Minulta meni synttäripäivä ohi huomaamatta joulukuussa. Kuvasit kivasti sitä aloittamisen jännitystä - samat tuntemukset oli mullakin. Ja edelleen jokainen blogiin tullut kommentti on päivän piristys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu, ai mekö ollaan yhtä vanhoja! :) Lienenkö asiaa huomannutkaan, en nyt ainakaan muistanut. Tosi ihanaa on saada jokainen kommentti.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.